Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pas Deresevičienę. Faina tokia, prie bajerio :)​ 

Atsakyti

Kaip galima kremzlę susilaužyt? Ten gi elastinga medžiaga :hmm:

Jeigu kokį stalo kampą susivarai į šonkaulį, matyt, įmanoma :).

*****, arba man tas sindromas, arba sutiprėjus hipochondrija, dabar ištisai tirpsta kairė ranka ir atrodo, kad skauda tą kanalą :D.

Atsakyti

Aš net nežinau, kur tas kanalas :D 

Liniuka, aha, maniškė :mirksiukas: man ji irgi patinka

Atsakyti

Aš irgi nežinau, jau skauda iš visų pusių:D.

Atsakyti
uf baigiau užsakymines kojines, megsiu ką norėsiu :D kojines aišku nu bet kokias noresiu ir kiek noresiu :D
Atsakyti

Liniuka, tu nusifilmuok save kaip mezgi. Su tavo riešų judinimo greičiu nieko keista. Ramiau, lėčiau reikia, pasimėgaujant. :D O jei rimtai, įsivaizduoju kaip būtų sunku įprotį pakeisti, turbūt, lengviau nemegzti.

Katuk, sugundei tuo morkų tortu. Gal galima receptą? Restar, o kiti knygos receptai yra tinklaraštyje? Kai pavarčiau knygą kaip tik pagalvojau, kad kaip taip tie patys receptai. Pasirodo, išima.

Šią savaitę dar nemezgiau. Darbas pasiglemžė juodai.

Atsakyti

Ką jau ten tie mano mezgimo greičiai. O ir kiekiai nedideli, užeina pavarau savaitę, o po to galiu du ménesius nemėgst. Va Qqte tai jau turėtų su protezais vaikščioti nuo kiekių ir tempų :) 

Atėjo rentgeno atsakymai, tai rodo plaštakų visų sąnarių artrozės pradžią... Reikia pasaugoti, nes dar ilgai reikalingi bus :) Gal biškį mažiau megsiu :) 

Restar, to kanalo užsaudimo simptomai specifiniai, turėtų labiausiai tirpti visi pirštai nuo nykščio, mažiausiai mažiukas.

Eisiu dar vieno tyrimo darytis, ten patį nervą tiria ir patvirtina arba atmeta tą RKS. Ir dar vieno kraujo tyrimo laukiu, jį daro apie savaitę, kažkas su imunine sistema susiję. Net compensa jo neapmoka, susimokėjau 25 eurus :B 

Na ir genetika ne paskutinėj vietoj... Kiek savo mamą prisimenu, tiek jos visi pirštai išsisukinėję buvo. Aišku ir dirbo sunkiai.

Atsakyti

Liniuka, nu kaip tu moki sklandžiai papsakot viską. Ir reiškiu grandiozinę užuojautą dėl mezgimo... 

Šiaip tie artroziniai pakitimai mūsų amžiuje :D  yra normalu. Nejaunėjam. Tik turbūt procesas nėra staigus, tai dar iki išsukiotų sąnarių reiks palaukt. 

Dėl imuninių tyrimų, tai smalsu ir man :D  esi minėjus, jog nuolat kraujo tyrimuose nedideliai nuokrypiai yra, rodo kažkokį lėtinį uždegimą.

Mezgu tos liemenės kaklą ir toks noras ją išmest.... negražu, nors tu ką.  :D  būtent kaklui neliko siūlų, dėjau kitą spalvą. Bet ir pati forma kažkokia ne ta, kurią įsivaizdavau. Reiktų išskalbt galutiniam vaizdui, bet išskalbus jau bus siūlas pagadintas. Gal ir per ilga, jei būt trumpesnė, ir kaklui būt užtekę... O gal ir visai ne liemenė kalta vaizdo nebuvimui....Žodžiu, visai nekelia savivertės mano paskutiniai mezginiai. O tuo pačiu ir motyvacija neatsiranda. 

Atsakyti

Katuk, tom paciom nuotaikom mezgime  gyvuoju kaip ir tu.

Reik gal kojines paimt.tos turetu gautis

Atsakyti

Nebloga mintis. Vieni iš trijų atsivežtų siūlų komplektų yra kojinėms :D 

nemėgstu nebaigtų mezginių. Bet gal reiktų keisti įpročius :hmm:  nes kas iš tų baigtų, kurių vis tiek nenešioju. Čia vis dar apie liemenę.

Atsakyti

Katuk o liemenė sau ar dukrai?

Jei sau tai padėk jei nedžiugina gal po pertraukėlės džiugins arba apsispręsi ardyt

Liniuka oj, kuo giliau  į mišką tuo daugiau medžių  :4u: 

Dėl tempų ir skausmų tai ką aš žinau. Mano riešai tai smarkiai nejuda net greit mezgant. O va nugarą nuo neteisingo sėdėjimo būna ir pajaučiu. Nu kai tingisi šikną ant foteliuko pernešt

Atsakyti

Išskalbiau. 

Bet taip norisi žinot, ko norisi :D  ir kad vaizduotė sutaptų su realybe

eisiu smegenis pravėdint

Atsakyti