Restar, o kiti knygos receptai yra tinklaraštyje? Kai pavarčiau knygą kaip tik pagalvojau, kad kaip taip tie patys receptai. Pasirodo, išima.
Tingiu tikrint
. Nieko ir negaminau dar iš tos knygos. mėgstu turėt
. Nu ir vien dėl to torto verta. Patikrinau vienintelį receptą, kurį dar esu gaminusi - semifredą-tai tinklalapyje paliktas.
Restar, to kanalo užsaudimo simptomai specifiniai, turėtų labiausiai tirpti visi pirštai nuo nykščio, mažiausiai mažiukas.
Eisiu dar vieno tyrimo darytis, ten patį nervą tiria ir patvirtina arba atmeta tą RKS. Ir dar vieno kraujo tyrimo laukiu, jį daro apie savaitę, kažkas su imunine sistema susiję. Net compensa jo neapmoka, susimokėjau 25 eurus 
Pasigooglinau vakar, tai yra visokių tų simptomų. Buvau prisidirbus, tai labai to vengiu dabar per vieną swapą iki kairės rankos bevardžio piršto tirpimo - kelias savaites buvo nutirpęs, niekad nepadėjo... O šiaip - silpnumas rankose (beveik niekada nesugebu jokio stiklainio atsukti) ir skydliaukės ligos - irgi su tuo susiję. Tai potencialo turėti šią problemą yra. Bet vakar tai rimtai psichologiškai buvau pernelyg įsijautus
. labiau iš viršaus man tą riešą skaudėjo. Ir pradėjau stebėti save - tai mezgant juda būtent kairys riešas. Bandžiau keisti pozas, judinti dešinį, o kairį stabilizuot - eina peklon, kaip sunku ką nors keisti...
Kažkokius įdomesnius mokamus tyrimus reumatologas ir man buvo skyręs, bet nieko neprikibo, tai buvau pernelyg laiminga, kad dar ten apie juos ką knisinėčiausi
.
Mezgu tos liemenės kaklą ir toks noras ją išmest.... negražu, nors tu ką.
Toli nemesk
. Niekas man nenumezga liemenės
. O jeigu rimtai - tai va būtent neišsikristalizuoju, kokios noriu, užtat net nepradedu. O būtų gana greitas mezginys ir labai man reikalingas, ale...
Prasiėjau šiandien iki centro, papietavau su studijų drauge, apipliurpėm vaikus, darbus, smagu. Ir pėsčia namo parėjau per aplinkui. Žingsnių - vos virš 8000... Aišku, aš jų nebeskaičiuoju, bet vis tiek apmaudu - eini eini, o net 10 000 nenueini.
Dėl skalbimo - visada kaip Niuma. Net nešauna į galvą neskalbt. Net su virbalais praskalbiu, būna, kad ir ne vieną sykį, kai kišenėtą megziau
. Kad matyčiau, kiek patįsta. O apie garinimą niekada nesuprasdau, kai kalbėdavot
.