https://www.google.c...=68663534&=1
Senas straipsnis, bet atitinka mano proporcijų koncepciją
https://www.google.c...=68663534&=1
Senas straipsnis, bet atitinka mano proporcijų koncepciją
O čia tai išvis raketų mokslas bet vėl tas pats-svarbu proporcijos. Tavo individualios. Ir visos, ne tik plačiausios vietos, bet ir siauriausios
Teorija. Žmogaus ūgis - 8 galvos. Idealiausia, kad kojų ilgis 1/2 ūgio. O poto jau konkretus kūno sudėjimas. Horizontali linija neturi eiti per plačiausią vietą. Reikia susirasti tetos “draugės” dukros (studijavo kažką apie madą) vieną pakalbėjimą, ji pasakojo apie ilgius ir proporcijas.
Esmė, kad horizontali linija ne viena dažniausiai aprangoj.
Kažkuriam iš tų straipsnių tokia pastabėlė, kad neturi eiti per plačiausią, bet tam, kad vizualiai sumažinti tą platumą, linija turėtų eiti šiek tiek PO plačiausia juosta.
Bet pvz mano klubai siauroki lyginant su viso kūno proporcijom, nors ir plačiausia vieta todėl aš neturėčiau maskuoti tos plačiausios vietos, bet "rodyti" siauriausias, t.y. kad dėmesys kristų būtent ten. Siauriausia, tai ne talija, oj ne, jos irgi nėr pas mane. Siauriausi riešai, kaklas, čiurnos....
Nu ir atitnkamom rūbo formom paplatinti, o ne siaurinti
Ne, nu keista būtų, jei kaklas, riešai ar čiurnos būtų platesni už kitas kūno dalis .
Kacumota, rodyk, ką ten primezgus. Nes ir aš blizgį su mohera planuoju, bet neapsisprendžiu, ko norėt.
Su teorijomis nedraugauju, nes jų net nesuprantu:D, tai viskas intuityviai - arba pavyksta pataikyt, arba ne, manau, kaip ir pas išmanančias teoriją .
Ilgai voliojaisi tai su vyru, tai su dukra lovoje, plepėjom, kėliausi vėlai, kol išsijudinau tvarkytis. Bet pavyko prasisukt pro biškį užleistų vietų.
Nusimato vakarinis picos kepimas 7iese. Padarysiu savo dalį ( daržovės) ir eisiu megzt .
Man šitas kokio fainumo šiandien. Aš gi maišiokų mylėtoja. Ir kas visai beveik neįtikėtina-aš netgi siūlus turiu .
Voliojosi su vyru lovoj
Kažkaip paskutiniu metu iš mano kilometrinių postų akcentus ne ten susidėliojat
kad jie siauriausi, tai faktas, bet esmė yra juos akcentuot, rodyt. Pvz aš mėgstu 3/4 rankoves. Intuityviai. Man taip proporcingiau žiūrisi mano vaizdas veidrody. Tada "matau" riešus, o ne taliją, tiksliau jos nebuvimą. Ir tada visiškai nekreipi dėmesio į megztinio ilgį!! Kurioj jis ten vietoj užsibaigia.