Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš ilgsi mėgau 3/4, kol nepasidarė šslta darbe. Dabar ranovės ilgos, bet vis tiek dažniausiai vaikštau jas atsitraukus :D 

Vakare nusimato pasisėdėjimas pas dukterėčią- draugo jubiliejus. Nu.. pasėdėsiu. Anglas. Nifiga nesuprantu(-am) tarties. Anksčiau nors stengdavausi kažką išgirst, dabar nebesigilinu. 

Atsakyti

Niuma, yra googlo vertėjas :D  netgi garsiai

Kacumota,  fainas, gal ne visai maišiukas, bet žiūriu vien į ilgį!!! Išpildymų :D 

Niuma, darbe gal vistiek daugiau sėdi :hmm:  ir akcentuoji tada kitas  siauras vietas, pvz nosį :lol: 

Teorijos teorijom, bet faktas, kad dažniausiai gyvenime nepavyksta jų laikytis, nei su mezginiais, nei su pirkiniais :oh: 

Atsakyti

Katukai, ten nei vertėjas nepadėtų. Kai nekalba. Arba kažką po nosim nesuprantamai. Bet, ne mano pasirinkimas, ne man ir sukt galvą :) 

Prieš tai, kai buvo indas, susikalbėdavau. 

Atsakyti

Katuko siauriausios vietos tai mano plačiausios :D Jei taliją gal dar rasčiau, tai riešai ir čiurnos visiškai nerodytini :B 

Kacumota, gražus tas.

Atsakyti

Ausų speneliai?  :D 

Lyginti reik ne su mano kūno dalim, o savo kūno dalis tarpusavy. Akcentus dėliot.

Atsakyti

Su ausim irgi laikinas reikalas. Anos gi su amžium didėja :D​ 

Atsakyti

Nu kas geriau žino jūsų kūną už jus pačias. Raskit liekniausią dalį ir ją demonstruokit. :D 

Grįžtant prie megztinio ilgio, dar yra teorija apie auksinį pjūvį, arba proporciją. Ji lygi mažaug 1:1,6

Taigi harmoningiausia žiūrisi, maloniausia akiai yra  tada kai viršutinė dalis su apatine maždaug taip sąveikauja. Aišku, niuansai prasideda, nes atsiranda daugiau horizontalių linijų, dar yra ir vertikalios, blabla...

Atsakyti

Aišku, kad viskas bandymu būdu.Tik Niuma savo žino tiksliai centimetrais  :D 

Atsakyti

Niuma, kaip aš tave suprantu su tais tikrais britais. Įsitempti turi, kad bent kai kuriuos žodžius suprasti. Vakar su dukra naują serialą apie Megan ir Harį žiūrėjom. Kai kalba Haris, reikia skaityt, kai Megan galima ir pamegzti, nes viskas lengva ir suprantama.

Atsakyti

Mano  mergaite kai atėjo i šitą mokyklą, tai sakė  mokytojos akcentas "so british", kad ne visada supranta

Atsakyti

Aš kai dirbu su klientų auditais, tai kiekvieną kartą loterija su kokiu akcentu atvažiuos. Kol kas pagal supratimo sunkumą lyderiauja kiniečiai :B​ Tada amerikonai. Su britais dar pusė bėdos.

Atsakyti

Mes su juo angliškai kalbam. Kw sako jis- dukterėčia išverčia 😁 Vysks normaliai.

Atsakyti