Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas visoms  :4u: kava nezadina visai, katinas miegantis prie galvos rytais visai nepadeda keltis  :rolleyes:  :D 

Vakar sumezgiau 4ta siulu kamuoliuka, pradejau 5ta. Tai dabar galvoju ar rasiu mazga ar ne  :rolleyes:  :hmm: 

Sedziu galvoju ka dar galima butu parasyt, galva kazkaip tuscia paskutinem dienom, labai noreciau atostogu  :wub: bet nu nenusimato tos atostogos mum  :cry2:  :cry2:  reik statybas pradeti, vyras uzsideges, as biski bijau ir nenoriu  :ax: labai jau grandiozinis planas, nama aisku reik didint. Noretusi lietuvisko dydzio normalaus namo  :(

Man tai zinot baisiausia, kad darbo/mezgimo kambario teks biski atsisakyt ir viska i dezes sukraut kol remontai vyks  :( vien mezgimai galvoj  :lol:​ 

Atsakyti

Niuma, kaip tavo sveikata?

Aš palikau saviškius sirgalius miegančius, atvariau šiadndien į darbą, tai nežinau, kokia situacija bus. Jau nusibodo man jie namie... Jiems irgi nusibodo. Bet vakar taip kosėjo dar... Gerai, kad karkalų nebeliko, tai apsieisim be antibiotikų.

Pažiūrėkit, kokį atsakymą gavau iš ligonių kasų. Aš tai visai nesuprantu.Turbūt nepatingėsiu parašyti dar kur nors, pvz., ministerijai.

Dėkojame, kad kreipiatės ir norėtume paaiškinti, kad vaistinis preparatas Amoksiklav 872 mg (veiklioji medžiaga Amoxicillinum et Ac.clavulanicum)  yra įtrauktas į kompensuojamųjų vaisų sąrašą ir gali būti skiriamas asmenims sergantiems pneumonija bei vaikams. Šiuo metu yra vaistų tiekimo sutrikimų, todėl tų, kurie yra kompensuojamųjų vaistų kainyne, vaistinėje negali pasiūlyti kaip kompensuojamųjų.

Atsakyti

Merginasumezginiu, mezgimo kambarys gerai.... kokia tavo mėgstamiausia mezgimo vieta? :D  labai svarbu turėt patogią vietą mezgimui, sako tau mezgėjos su patirtim :D ir visokiom sąnarių bėdom

Giriat vis mane... malonu aišku, bet gi žinot, kad visokių nesąmonių būna, kurių paskui fotkėse, o gal ir nešiojime, nesimato :mirksiukas: pvz šitam rašte nesu įvaldžiusi sumezgimų/pridėjimų. Aišku, kad tingėjau pasiieškot, kaip ten daryt, tai improvizavau :D nesimato, bet manau, kad techniškai vis tik neteisingai. Taigi, visada yra kur tobulėt.

Atsakyti

Restar, su ministerija gali būt dar painiau :D  

Bet iš tikro, koks absurdas ir nesuprantama logika bei motyvai. Kam įtraukti būtent tą vaistą, kurio neįmanoma gauti. Kažkoks akmens amžius

Atsakyti

Merginasumezginiu, mezgimo kambarys gerai.... kokia tavo mėgstamiausia mezgimo vieta? :D  labai svarbu turėt patogią vietą mezgimui, sako tau mezgėjos su patirtim :D ir visokiom sąnarių bėdom

Ai just galvojat as tam kambari mezgu? as jame net nedirbu  :lol: man svarbu ten siulus susidet, knygas susideliot, stala su kompu turet, foteli  :bigsmile: 

Mezgu ir dirbu as ant sofos prie teliko  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:​ 

Atsakyti

Aš tai nesuprantu, koks trūkumas, jeigu yra, radau tų vaistų. Suprasčiau, jeigu ministerija neturi pinigų kompensuoti, bet kad ne taip rašo. Tai argumentacija man nesuprantama.

Atsakyti

Restar, gera sveikata. Buvo arbatos, VitC prailginto veikimo ir padidintom dozėm. Ir miegas. 

Atsakyti

Ta prasme, tu gavai vaistą, bet  jo nekompensavo? Sory, jei ką praleidau istorijoje. Nes supratau, kad daug teko apvažiuot vaistinių, kad gautum. Jei gavai dalimis ir nekompensavo, tai kažką ne taip pažymėjo gydytoja. 

Aš sakau, kad ir ministerijoj, ir tose ligonių kasose toks vaizdas, kad jokios kompetencijos..

Atsakyti

Gydytoja pažymėjo teisingai, vakar klausiau - pažiūrėjo e.sveikatoj. Važinėt neteko, pėsčia pasivaikščiojau. Vienoj vieną lapelį gavau, kitoj - kitą. Ai, dzin. Bet valdininkams duot darbo gal pasistengsiu :).

Atsakyti

Nu zinokit cirku cirkai... Skundziausi kelinta diena del tu Katia mazgu. Penktadieni mano instagramo storius jie praignoravo. Nieko as vakar vel is naujo ikeliau  :rolleyes:  :rolleyes: siandien gaunu is ju zinute, tai nei du nei vienas. Nezinau cia juokais ar jie rimtai  :D  :D​  

Hi Dominyka! We know that finding a knot can be annoying, but sometimes, they are unavoidable in the process of making the balls. The knots can occur during the changes of yarn formats throughout the different production processes. For example, we use cones during spinning, while skeins are used in the dyeing process. Also, sometimes the yarn can break, so there can be more than one knot per ball. 

Without this knot, we would have to throw away large amounts of yarn in perfect condition, generating waste and, in addition, increasing the price of the final product.

Don't let the knots stop your project! We will propose some tricks to avoid that the manufacturing knot is noticed in your projects. We hope these tips are helpful to you.

1. Cut the knot and continue knitting or crocheting with the end that comes out of the ball, as if you had made a color change or started a new ball.

2. If you are knitting in rows back and forth, we recommend that you try to leave the knot at one of the starts.

Of course, if you consider that your ball has some serious production errors, please do not hesitate to contact the store where you purchased it. They can offer you a quick solution and so you can continue your work happily. 

Thank you for knitting with our yarns, and please, do not hesitate to contact us to solve all the doubts you have about our products.
Have a nice day!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 31 sausio 2023 - 12:24

Restar-svarbiausia tinkamai suformuluoti klausimą :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Merginasumezginiu, nepateisino tavo lūkesčių? Tikėjaisi, kad pakeis siūlus? Turbūt ne, nesgi jau sumezgei? Tikėjaisi kokios nors kompensacijos? Tai tik verslas...nori viešo atsiprašymo? Hm, gali būti, kad tiesiog įtrauks tą opciją iškart parduodant :D​ 

Atsakyti