Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, prašysiu, matyt, tavo pagalbos suformuluojant. Bo nes aš emocingai galiu neapgalvoti tinkamai :).

Merginsumezginiu - man tai gražus jų atsakymas ir labai apie tvarumą kuris yra madingas gi dabar. Aš kažkaip nesureikšminu tų mazgų, bet iš matkelių retai ir bemezgu, neskaitant moheros :).

Atsispausdinau 3 aprašymus darbe, tai dilema bus ko griebtis. Nors kaip ir apsisprendusi negražiausią, tik gražios spalvos - raudonos pradėt :). Kur buvo mano protas, kai tą aprašymą pirkau :D. Ale gal padarysiu gražiai, nenusimenu :).

Atsakyti

Merginsumezginiu - man tai gražus jų atsakymas ir labai apie tvarumą kuris yra madingas gi dabar. Aš kažkaip nesureikšminu tų mazgų, bet iš matkelių retai ir bemezgu, neskaitant moheros :).

Man kaip tik nesamone, as juk rasau, kad nervuoja mane butent tai kad reik iskirpinet tuos mazgus, papildomas siulu kaisymas. Tai jie man sita pirmu numeriu kaip patarima duoda  :oh:  :oh: 

As negalvojau nei, kad jie man siulus kompensuos nei kad nuolaidas kazkokias duos, bet galetu bent parayst kad paziures/isigilins i sita problema, o ne pasakys kad jo cia normalu  :bigsmile:  :oh: man pigesniuose siuluose gal normalu butu, bet cia visai nenormalu. Man kaip klientui neidomus ju excuses kai yra daug firmu kuriuose situ bajeriu nebuna  :ax:  :ax:​ 

Atsakyti
Vis tik galvoju, kad čia absoliutus laimės dalykas mazgeliai kamuoliukuose. Tiek jų gali būti, tiek pat jų kitam rinkiny gali ir nebūti. Priežastis išvardino. Jos objektyvios- dėl gamybos. Erzina- taip. Dar čia laimė, kad vienspalviai. Liūdniau, kai marguose randu surištą su visiškai kita spalva ir tada jau reikia gudrybių išlaviruot, kad vizualiai nesąmonių nesigautų. Pasiūlymas palikti galus eilės gale irgi logiškas. Jeigu mezgu ne ratu- neraišioju vidury eilės siūlo. Jeigu ratu- vis tiek mezgu iki mezginio šono, kad nebūtų matyti surišimo vietos. Yra dar tas būdas, kur adatą prakišti storesnius siūlus vieną pro kitą, be mazgo.
Atsakyti

Merginasumezginiu- nu tai va tau atsakymas-nesigilins jie į šitą tavo problemą. Nes jie net nemato čia problemos.

Šiaip visada, visuose skunduose esmė yra tokia-tu turi įvardyt problemą ir kokio nori jos sprendimo. Jei įvardini tik problemą-sprendimų gali būti begalė, tarp jų ir joks-t.y. tavo problemos paneigimas. Jei įvardini lūkestį- sprendimai gali būti 2 :D patenkintas lūkestis arba nepatenkintas.

Atsakyti

Kam nervuotis dėl to, ko negali pakeisti :D.

Privalgėm su kolegėm taip sočiai ir skaniai - mane privaišino gimtadienio proga, gaila, kad laiko susivalgė, maai kada liko dirbti, o tų darbų, tai oi...

Atsakyti

Tai as nesinervuoju  :D man bile proga pasigincyt su jais  :rolleyes: va ir rami galva - nebepirksiu cashminos is ju, nesinori po £14 uz 50g kamuoliuka sumokejus mazgu karpyt lauk  :ax:​ 

Atsakyti

Sveikos, šimtas metų be šių metų... Nesakau, kad nelankiau ar neskaičiau, bet beveik nemezgiau, buvau tiek įtraukta į naujus namus, daržus ir t. t. Labai visų pasiilgau, pasiilgau ir mezgimo ir laiko sau... Tad po truputį grįžinėju, o jei viskas eis pagal planą, artimiausiu metu turėsiu pagaliau ir atskirą kertelę savo rakandams, kaip tik sūnus baigia iškraustyti savo daiktus.

Atsinešu ir mažą pakišą (lyg ir taip kalbininkai sako), kad atgal įsiprašyti 😁

Megztukas pradėtas gal prieš du metus sau, eigoje, dėl nerealaus švelnumo, konfiskuotas mažės (būčiau žinojus, kad dėvės sukišusi į džinsus, būtų tikrai negavusi🙈) et tas jaunimas...

Pradėtas pilku (Viking Garn kid silk), užbaigtas lyg avietiniu, bet ne visai (rowan kid silk haze) + prie visko žalsvai pilka gijelė plonyčio kašmyro.

Pagal mane turėtų būt taip

Priedas  received_759079255790874.jpeg   222,86KB   4 Parsiųsta kartų

Priedas  received_739715724394302.jpeg   215,58KB   0 Parsiųsta kartų

Pagal ją yra taip

Priedas  received_886391926007436.jpeg   155,08KB   0 Parsiųsta kartų

O čia šiaip užuomina, kad avietinis laikotarpis dar ne istorija😁

Priedas  received_1376067733144285.jpeg   163,43KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ups, žiūriu pasiglamžęs, nu bet jau gera mėnesį ir dėvimas, tad yra kaip yra

Atsakyti

Klausimas į temą: o kam tu karpai tuos mazgus? Kaip slepi galus, kad reik iškirpt?

Ir kiek kilogramų iškirpai? :D 

Turbūt nėra nei vieno mezginio mano karjeroj, kur nebūtų jokio siūlų jungimo. Nesu atradus kažkokio vieno ypatingai mėgiamo, darau įvairiai, pagal nuotaiką ar siūlo faktūrą. Kartais ir surišu, ypatingai su plonesniais taip pasiteisina, nes nesimato mazgelio. Įmegzti nepatiko, dažniausiai tada matosi sustorėjimas, nebent skirti siūlus į dalis, ir imti dalį iš vieno galo, dalį iš kito. Kai yra kraštai, tai jo, tada į siūlę paslepi, kai ratu, tai kaip ir Niuma, stengiuos mažiausiai matomoj vietoj daryt sujungimą. Bet :D  kartais turi ypatingai nedaug siūlo ir drebi dėl kiekvieno centimetro, tai tada jau nebežiūriu, kur čia gražiau, svarbu užtektų

Atsakyti

Kam nervuotis dėl to, ko negali pakeisti :D.

Nerašyk to skundo ministerijai :D 

Mazgai ir mane nervuotų. Tame tarpe ir tarp kamuoliukų. Dėl to renkuosi babinas. Merginasumezginiu, ieškok galumybių. Man atrodo, jei tu pasirįžus mokėti po niolika svarų už 50 g, tai babina iš LT ar LV su visais muitais gausis pigiau. O gal dar ir bemuičių būdų yra.

Atsakyti

Nu su babinom yra pliusų, yra ir minusų :D  vienas, pvz reik susisukt į kamuoliukus, jei siūlas plonas. O babinose ne taip dažnai jau tinkamo virbalamas  storio. O sukant iš kelių gijų vėl tie mazgeliai....

Ir aha, babinose irgi pasitaiko mazgelių. Daaaug mažiau, bet negali sakyt, kad visai nėr :D 

Kapseika, pakiša nerealaus grožio! Tikrai! 

Kas bus iš anų aviečių?

Kaip ūkis? Bitės? Dūzgia matau...

Atsakyti

Nerašyk to skundo ministerijai :D

Mazgai ir mane nervuotų. Tame tarpe ir tarp kamuoliukų. Dėl to renkuosi babinas. Merginasumezginiu, ieškok galumybių. Man atrodo, jei tu pasirįžus mokėti po niolika svarų už 50 g, tai babina iš LT ar LV su visais muitais gausis pigiau. O gal dar ir bemuičių būdų yra.

Nu va galeciau turbut, bet man kazkaip nepatinka siulas jei ji reik siustis net is kitu saliu... man norisi kad butu UK... Aisku galeciau pas uosviene siust tada prasyt kad persiustu man, bet cia jau tada tyliai ramiai nepastebetai pro vyra nepraeitu  :D  :D 

man mazgeliu sujungti aran storio siula labai jau matosi... tai situs su adata ilgus galus palikus uzkaisioju graziai, viena i viena puse kita i kita puse sukryziavus, tada nesimato, bet daug laiko sueda  :unsure:​ 

Atsakyti