Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man tai pirktiniai mazgeliai ne kartą yr atsirišę jau gatavam mezginy ir gavau gatavą skylę tai jei randu mazgelį kamuoliuky tikrai kerpu ir surišu taip kad neatsirištų ir nesimatytų, ilgesnes uodegas palieku ir sukaišioju nu kad garantuotai

ir labai suprantu Merginasumezginiu, kai už tokią kainą po kelis mazgelius kamuoliuky 50 gr tai jomajo kaip nervuotų

esu susidūrus su drops cotton merino tokiais fokusais, nu bent jie bent pigesni

Atsakyti

Nerašyk to skundo ministerijai :D

Sakai :D. gali būt, kad tiesiog pamiršiu per tai, kiek visko turiu ar noriu padaryt :). AArba ne, jeigu norėsiu tieisog pasilinksminti, nesitikėdama jokio palankaus rezultato.

O babinose ne taip dažnai jau tinkamo virbalamas  storio. O sukant iš kelių gijų vėl tie mazgeliai....

.

Nevaryk Dievo į medį, nebent ko labai specifinio ieškai. Aš jau esu atsakiusi sau į klausimą, kad iš kelių plonyčių gijų nenoriu megzti visai, nebent dar rasiu kandžių nesukapotų rogutinio merino gijelių pas save (kai kur ir pas mane prasisuko bjaurybės...), tai kai žiūriu online parduotuvėse į babininius siūlus, žiūriu tik į tuos, kuriuos gali iškart megzti. Tai tada gali ir tiesiai iš babinos megzti. Man priimtinas nebent 2-iejų siūlų sudėjimas. Tai norėjau pasakyt, kad mano skoniui tokių ne tiek jau ir mažai. Dabar uždrausta seilę varvint į juos  :B .

Kapseika  :wub: . Kaip faina, kad grįžai, o dar su spalvinga pakiša, tokia originali kaip visada - smagumas akims  :wub: . ir kokia gera idėja moheros likučius paderint. Kaip tik turiu ir viržių spalvos, ir bordo moheros tik po 4 kamuoliukus. Kur mano protas buvo, kai po tiek pirkau  :hmm: . O pilkų tikrai liks. Tai va, tos spalvos visai sau gražiai kartu gali suderėt irgi.

Atsakyti

Sveikos, šimtas metų be šių metų... Nesakau, kad nelankiau ar neskaičiau, bet beveik nemezgiau, buvau tiek įtraukta į naujus namus, daržus ir t. t. Labai visų pasiilgau, pasiilgau ir mezgimo ir laiko sau... Tad po truputį grįžinėju, o jei viskas eis pagal planą, artimiausiu metu turėsiu pagaliau ir atskirą kertelę savo rakandams, kaip tik sūnus baigia iškraustyti savo daiktus.

Atsinešu ir mažą pakišą (lyg ir taip kalbininkai sako), kad atgal įsiprašyti 😁

Laaabai grazus megztukas. Man sukistas i dzinsus daug geriau ziurisi  :4u:  :first:  :bigsmile: 

man tai pirktiniai mazgeliai ne kartą yr atsirišę jau gatavam mezginy ir gavau gatavą skylę tai jei randu mazgelį kamuoliuky tikrai kerpu ir surišu taip kad neatsirištų ir nesimatytų, ilgesnes uodegas palieku ir sukaišioju nu kad garantuotai

ir labai suprantu Merginasumezginiu, kai už tokią kainą po kelis mazgelius kamuoliuky 50 gr tai jomajo kaip nervuotų

esu susidūrus su drops cotton merino tokiais fokusais, nu bent jie bent pigesni

as ir nepasitikiu visai ju tais mazgais, kad palikt. Kerpu lauk visus be isimties ir pati surisu ir sukaisioju ilgus siulu galus, kad nesimatytu  :ax:​ 

Atsakyti

Atrišt nebandėt? :D  vietoj to, kad kirpt

Žodžiu, aš matyt ne tiek tų mazgų ir mačiau, jei nenervina :D  arba ne ten prioritetus dėlioju

Nu o buvo laikai, kai siūlus maximoj pirkom :D  arba Gariūnuos pas Vilnonį...

O dar buvo ir gamyklinių nuokarpų ardymas :oh:​ 

Dabar tikrai siūlų pasirinkimas nemažas, visiem skoniam. Iš to pasirinkimo kartais jau nebežinai, ko norisi :D  prisigalvoji, tai storio, tai spalvos, tai kvapo...

Atsakyti

Koks skirtumas atrišt ar kirpt?nervina taigi vienodai

Atsakyti

Nervuoja, kad reik iškirpinėt :D  taip rašė. Tai gal atrišant mažiau nervins :hihihi: juokas čia, nes iš tikro nežinau, ką parašyt  :D 

Atsakyti

Ne visos vienodai jautrios :). Tiksliau, nervina ne tie patys dalykai.

Atsakyti

katuks, 31 Sau 2023 - 16:02, parašė: Kapseika, pakiša nerealaus grožio! Tikrai! Kas bus iš anų aviečių? Kaip ūkis? Bitės? Dūzgia matau...

Dėkui, Katuk🤗 O ūkis, tai liuks, netrukus bus metai, kai gaspadoriaujam, net nežinau ar buvau pasakojusi, kad su namu į komplektą net traktorių buvom priversti pirkti😅 Tai MB net daržą suarė ir miške malkų buvo, nors iki tol traktorių tik iš toli matęs buvo. Tai dūzgiam, dūzgiam😁

Pirmą kart po ilgų metų jaučiuos tikrai namie, turi kažkokią lietuvišką aurą tas namas. Aišku darbo, dar visos marios, bet patys sau pasakėm, nieks mūsų neveja, gyventi galima, o gražinsimės tiek kiek noro ir laiko bus.

Merginasumezginiu, 31 Sau 2023 - 17:38, parašė: Laaabai grazus megztukas. Man sukistas i dzinsus daug geriau ziurisi :4u: :first: :bigsmile:

Jaunimas vienijas😅

Beje, sveika prisijungus, labai smagu buvo apžiūrėti tavo darbelius, nuoširdžiai pasidžiaugiau😍

Restar, 31 Sau 2023 - 17:21, parašė: Kapseika :wub: . Kaip faina, kad grįžai, o dar su spalvinga pakiša, tokia originali kaip visada - smagumas akims :wub: . ir kokia gera idėja moheros likučius paderint. Kaip tik turiu ir viržių spalvos, ir bordo moheros tik po 4 kamuoliukus. Kur mano protas buvo, kai po tiek pirkau :hmm: . O pilkų tikrai liks. Tai va, tos spalvos visai sau gražiai kartu gali suderėt irgi.

Ačiū, Restar🤗 smagu pas jus grįšti... 

Kol mezgėm skaras, tai ir tie 4 kamuoliukai gal buvo pats tas... Nors net nepamenu, kiek ten jų sueidavo.

Ai Katuk klausė, kas ten avietinio pradėta.

Tai va, rinkaus iš trijų kažkada pasisaugotu,nugalėjo pyniuotukas

Priedas  Screenshot_20230131_180754_com.huawei.filemanager_edit_26376709886078.jpg   595,79KB   3 Parsiųsta kartų

Galvoju tik ar ne Restar už jį dėkoti🤔

Bet kas ten man gausis ar nesigaus jau kitas klausimas. Siūlas dvigubai, jei ne trigubai plonesnis, dar neturiu jokių minčių, nei ką ten su pečiais darysiu, nei kaklu, tiesiog lėtai mezgu sau ratu ir mėgaujuos

Priedas  Screenshot_20230131_180957.jpg   613,08KB   1 Parsiųsta kartų

Ir dar žiūriu aš naujoke patapus😁

Atsakyti

Sveika, Kapseika. Faina, kad grįžai ir dar tokiais spalvingais mezginiais, kaip visad 😍

Smagu skaityt džiugias naujakurių nuotaikas. Atsimenu, kai sakei, jog kraustymaisi laukia. Ar pradėjot kraustytis ir pradingai. 

Atsakyti

Gražus tas pyniuotis... ir man iš plonesnių net gražiau. Ir avietės :wub: 

Aik tu sau, net traktorių turit :bigsmile: nu tikrai kad dūzgiat :D  tai ir daržas pavasarį bus nemažas? 

Atsakyti

Aha, Niuma, pradžioj kiek persistengėm, apžiojom gerokai per didelį gabalą, tiek su darbų planavimais, tiek su persikraustymo terminais. Nors aplink visi sakė, nepersikraustysit, neįmanoma. 

Įmanoma, persikraustėm, bet išsisunkėm kaip reikia, nes nei darbai, nei namų ruoša ar vaikai niekur nedingo. 

Bet gyveni ir mokaisi😉

Atsakyti

Gražus tas pyniuotis... ir man iš plonesnių net gražiau. Ir avietės :wub:

Aik tu sau, net traktorių turit :bigsmile: nu tikrai kad dūzgiat :D  tai ir daržas pavasarį bus nemažas? 

Katuk, jau šiemet, iki pat šiol valgom savas bulves😁

Bet kaip ir sakau persistengėm kaip reikiant, norėjau visko čia ir dabar, tai ant vasaros galo kirto nerealus nuovargis, aišku gal ir su Korona susiję, nes tuo metu susirgom.

Atsakyti