katuks, 31 Sau 2023 - 16:02, parašė: Kapseika, pakiša nerealaus grožio! Tikrai! Kas bus iš anų aviečių? Kaip ūkis? Bitės? Dūzgia matau...
Dėkui, Katuk🤗 O ūkis, tai liuks, netrukus bus metai, kai gaspadoriaujam, net nežinau ar buvau pasakojusi, kad su namu į komplektą net traktorių buvom priversti pirkti😅 Tai MB net daržą suarė ir miške malkų buvo, nors iki tol traktorių tik iš toli matęs buvo. Tai dūzgiam, dūzgiam😁
Pirmą kart po ilgų metų jaučiuos tikrai namie, turi kažkokią lietuvišką aurą tas namas. Aišku darbo, dar visos marios, bet patys sau pasakėm, nieks mūsų neveja, gyventi galima, o gražinsimės tiek kiek noro ir laiko bus.
Merginasumezginiu, 31 Sau 2023 - 17:38, parašė: Laaabai grazus megztukas. Man sukistas i dzinsus daug geriau ziurisi
Jaunimas vienijas😅
Beje, sveika prisijungus, labai smagu buvo apžiūrėti tavo darbelius, nuoširdžiai pasidžiaugiau😍
Restar, 31 Sau 2023 - 17:21, parašė: Kapseika
. Kaip faina, kad grįžai, o dar su spalvinga pakiša, tokia originali kaip visada - smagumas akims
. ir kokia gera idėja moheros likučius paderint. Kaip tik turiu ir viržių spalvos, ir bordo moheros tik po 4 kamuoliukus. Kur mano protas buvo, kai po tiek pirkau
. O pilkų tikrai liks. Tai va, tos spalvos visai sau gražiai kartu gali suderėt irgi.
Ačiū, Restar🤗 smagu pas jus grįšti...
Kol mezgėm skaras, tai ir tie 4 kamuoliukai gal buvo pats tas... Nors net nepamenu, kiek ten jų sueidavo.
Ai Katuk klausė, kas ten avietinio pradėta.
Tai va, rinkaus iš trijų kažkada pasisaugotu,nugalėjo pyniuotukas
Screenshot_20230131_180754_com.huawei.filemanager_edit_26376709886078.jpg 595,79KB
3 Parsiųsta kartų
Galvoju tik ar ne Restar už jį dėkoti🤔
Bet kas ten man gausis ar nesigaus jau kitas klausimas. Siūlas dvigubai, jei ne trigubai plonesnis, dar neturiu jokių minčių, nei ką ten su pečiais darysiu, nei kaklu, tiesiog lėtai mezgu sau ratu ir mėgaujuos
Screenshot_20230131_180957.jpg 613,08KB
1 Parsiųsta kartų
Ir dar žiūriu aš naujoke patapus😁