Kažkokie visai gražūs šiandien šitie siūlai...
Nežinau, ar rodys tau tinkamai, bet nei pusvalandžio netrunka nuvažiuoti mašina . Lyginant su kokio Londono atstumais, manau, kad baika
. Bet internetu perkant man lengviau apsispręsti būna, įsidedi į krepšelį, pamediuoji, išmeti ir pan., kol galutinai atsirenki tarp "noriu" ir "tikrai reikia"
. O ten įėjus - susisuku galva - net nebežinau, ko norėt
. Aišku, pačiupinėti irgi labai gera. Bet daugiau pagundų
.
Kažkokie visai gražūs šiandien šitie siūlai...
Idomu kaip ziuretusi pramegzti
Nežinau, ar rodys tau tinkamai, bet nei pusvalandžio netrunka nuvažiuoti mašina
. Lyginant su kokio Londono atstumais, manau, kad baika
. Bet internetu perkant man lengviau apsispręsti būna, įsidedi į krepšelį, pamediuoji, išmeti ir pan., kol galutinai atsirenki tarp "noriu" ir "tikrai reikia"
. O ten įėjus - susisuku galva - net nebežinau, ko norėt
. Aišku, pačiupinėti irgi labai gera. Bet daugiau pagundų
.
oo tikrai visai netoli jei geru laiku lektuvas nusileidzia tik joo turbut reiketu varyt jau su sarasiuku bent kazkokiu zinant ka nusipirkt norisi prasiejus gerai per internetine
Googlas mums padės
https://www.google.c...ih=565&dpr=3.19
Man internetu išsirinkt ir užsakinėt ne itin gerai pavyksta t.y. baisiai nusiviliu gavus ir pamačius. Todėl mėgstu arba gyvai, arba pagal rekomendacijas
Googlas mums padės
https://www.google.c...ih=565&dpr=3.19
Man internetu išsirinkt ir užsakinėt ne itin gerai pavyksta
t.y. baisiai nusiviliu gavus ir pamačius. Todėl mėgstu arba gyvai, arba pagal rekomendacijas
uj
man visai negrazu
bent jau tie megztukai nerti kur pirmu numeriu pastebejau
Man irgi negražu. Nebent lėliukams. ir kaina negraži .
Nu tai natūralu, kad skirtingi dalykai patinka
Kojinės pvz tokios būt visai nieko. Ir šiaip, kai tingi žakardą megzt
Seniai rodžiau ką nors nepadoraus
received_3370300936590591.jpeg 222,36KB
0 Parsiųsta kartų
Dar gi Merginasumezginiu klausė, ar naudojam planuoklius. Aš tai ne. Bet dažnai į telefono kalendorių susidedu svarbius reikalus su priminimo funkcija.
Popierinę užrašinę turiu, be datų. Ten rašau, kai neužtenka vieno žodžio reikalui apibūdint pvz kalėdinius valgius su receptais ir reikalingais susipirkti produktais, mokesčius, ką sumokėjau, ko ne, ir pan. Kasdieniams produktams turiu ant šaldytuvo popieriukų su magnetuku, kai kas nora baigiasi, užsirašau, o tada eidama į pardę, nusiplėšiu. Pirkinius iš LT, ar šiaip, ilgesnio veikimo, rašausi į Keep appsą, jį galima ir pabendrinti su draugais, jeigu yr koks delegavimo reikalas.
Oi, ne, niekada nemokėjau nei tvarkingai toli į priekį planuotis, nei tvarkingai rašytis . Tai tik kalendorių outlooke naudoju, ir darbiniams, ir asmeniniams reikalams. ir jį matau ir telefone. bet naudoju dažniausiai, kai registruojuosi kur nors pas gydytoją ar pan, tai žiūriu, ar neturim darbinio renginio tuo metu, merginos koncerto ir pan., kad nesutaptų.
Nu kad čia ne kokia musulmonų šalis , nematau jokio nepadoruko. Atvirkščiai - labai daug žadantis mezginys ♥.
Kai tingi žakardą megzti, tai ir nemezgi . Ne, man tas margumas tikrai niekada nepatiko. Nesakau, kad turi visiems nepatikt
. Nei pro kur neprilygsta žakardams. Aš vis dar neatmetu, kad kada nors juos norėsiu megzti... Pradėti norėčiau bent nuo kojinių. Turiu tikslą kaimynės sgimtadieniui numegzti kojines su vabalais. Nes sakė, kad jie jai visokiom formom patinka. Gavo iš kolegių kažkokią ten didelę musę kaip dekoro elementą (ne sagę). Ale reikia apršymą pirktis, o ir nežinau, kuris man labiau, nėra didelio pasirinkimo. Dar siūlų spalvas kol išmedituosiu...
Katuk, graži pradžia.
Dėl planavimo, tai naudoju tik telefono priminimus. Į juos susivedu tai, ką tikrai pamirščiau. Bet jų tikrai nebūna daug. Dar anksčiau, kai vaikų visokių susirinkimų/koncertų būdavo, tai visko daugiau buvo. Neįdomiai šiems laikams gyvenu.
Labas dienas,
katuko pradžia labai man patinka
Darbui turiu didelę knygą kalendorinę, tai ten viską ir rašausi. Kartais net asmeninius reikalus.
O telefone, jei neturiu priminimo, tai pamirštu pasižiūrėt Va taip ir pusseserės gimtadienį 28d. pražiopsojau. Atsibudau tik vakar
Tiksliau, tai sesė priminė..
Man vien tik darbai darbai aplinkui.. Net sapnuose.. Knygos tik kokį psl vakare perskaitau. Kojinė nepabaigta taip ir guli..
Vakar išvis nusmigau ant sofos nieko net nedarydama. Apie 2 pabudau, į lovą nuslinkau..
Ai, gi smagu Kapseiką vėl matyt Nors pati mažai rodausi, bet va, smagu kai pražuvėlės grįžta
Be manęs niekas daugiau nesureagavot į Niumos kvietimą kugelio . Bandom rašytis tai vasario 12 d., kiek čia mūsų galėtų/norėtų?
1.Niuma
2. Restar