Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O kelintą valandą?

Atsakyti

Na, aš kaip visad :D  nežinau, kur būsiu. 13 turiu reikalų Vilniuj, tai kažkada, gal net tą 12tą, ir būčiau kažkur netoli Kauno :ax:​ 

Atsakyti

nu aš noriu aha

gal netgi galesiu

Atsakyti

Katuks grazi pradzia  :4u:  :4u:  Paziurejau ir pagalvojau, senai pynes sukiojau. Paskutini kart tik mamai kojnes kai mezgiau  :rolleyes: Grazu bus  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Pas mane užimtas kugelio savaitgalis. Nebent pasikeistų planai.
Atsakyti
Pas mane užimtas kugelio savaitgalis. Nebent pasikeistų planai.
Atsakyti

O negalima būtų kugelio į vėliau nukelt?  :ax: 

Aš tai noriu, bet artimiausias laisvas bus 25-28d. Bet šiaip, planuokit, toli dar tas mano..

Atsakyti

Restar, 31 Sau 2023 - 19:58, parašė: Kapseika, koks fainas ir tas dabar mezgamas :wub: . Tavo versija. Nes originalas nesužavėjo manęs, tik pasidalinau, ką iš draugės gavau. O ta iš savo kolegės :D, kurią dabar ir aš seku instoj :). Su traktorium tai nustebinai :). Tikra lietuvaitė, bulvių iškart prisisodino :D. O tai gyvenat bent jau tose pačiose apylinkėse, darbai tie patys? Anas namas ne jūsų buvo? Man tas ežeras, tie vaizdai iš terasos būdavo super :wub: .
  Restar, taip smagu tave skaityti :wub: O namas anas buvo nuomojamas, vieta nuostabi, bet deja labai trūko gyvenamo ploto, o ir savininkiškumo jausmas mūsuose toks stiprus... Galvojau, kad ežero labiau pasiilgsim. Bet matyt yra kitų atsvarų. Bet šiek tiek vandens turim ir čia, sklypas ribojasi su upeliuku, o už 20 min. pėsčiomis teka Elbė :wub: Likom netoli savų apylinkių, nei mokyklos (gal šiek tiek daugiau organizavimo), nei darbai nesikeitė, tiesa gydytojus ir panašiai vis dar po truputį keičiu, vis tik nenorisi pusvalandį važiuot, kai gali per 10 min. pasiekti.

Liniuka, 31 Sau 2023 - 20:04, parašė: Kapseika, skaitau tave ir lyg būtum kur nors Ukmergės rajone, o ne užsieny :D Tu man tokia mistinė būtybė :wub: O jau aviečių smulkybė :wub:
Liniuka, pati tu mistinė :wub: O aš nu tikrai, mergina iš rajono😁 Kažkaip dūšia taip nurimus, kai susikūrėm mini Lietuvėlę savo kieme, kad net mano mamukas, šiaip visiškai nekeliaujanti namisėda, va jau ir šiam pavasariui pakuojasi tašes. Kažkaip su amžiumi ima ateiti aiškumas ko norisi, kas džiugina ir vis mažiau noro atitikti kažkokius, kažkieno standartus.  

Kerpena, 31 Sau 2023 - 21:13, parašė: Kapseika , smagu, kad grįžai. Ir mezginiai gražūs - pirmas toks paugliškas/jaunatviškas, o antras labai dailus spalva ir raštu. Ūkis su traktoriais ir bulvėm labai smagiai susiskaitė :D
  Kerpena, vis prisimenu tavo nuostabius pasakojimus apie tetos kaimą, remontuojamas laidus pasilipus ant traktoriaus :wub: Tikiuos, kad vis dažniau užsuksi ir palepinsi mus ne tik savo mezginiais, bet istorijomis. o čia, kadangi traktorius tapo savotiška mano grįžimo vyšnaite, nu kaip gi dabar neparodyt :D Priedas  Screenshot_20230201_172734.jpg   999,95KB   0 Parsiųsta kartų Kas liečia planavimą asmeniniam gyvenime - ne kas. Į kalendorių suvedu tik gydytojų vizitus.  Turiu tikrai ne vieną gražią užrašalkę, pirktą su mintimi, nuo šiol bus daugiau tvarkos ir disciplinos. Deja, deja....   
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 01 vasario 2023 - 18:58

Katuk, tu tai nesismulkini ir vėl aukštasis pilotažas, raštai, konstrukcija viskas persukta ir sujungta :wub:

Einu ramiai sau savo keturių akių raštą ratuku irkluoti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 01 vasario 2023 - 19:07

Sveikos,

Apkeliavau pusę LT šiandien. Jonišky buvau. Pro Kryžkalnį važiavau, pro Kėdainius grįžau.

kepu bulvinius blynus.

O kelintą valandą?

Aš nuo ryto būsiu :) kad ir nuo 10- 11 val galim planuotis iki vakaro :D 

Tą sekmadienį sąmoningai pasiūliau, kad vaikų nebūtų. Ir gal vyro nebus. Nes kitaip reikėtų stebėt Emilio show 🫣 Tam pasirodyt visada reikia- garsesnis už mane. Svečius užiminėja labiau, nei aš.

Dar kaunietes pakalbinsiu, manau prisijungs iš senbuvių, kas pirty nebuvo. 

Atsakyti

Katuk, nu labai graži pradžia :wub: 

Kapseika turi mano vyro svajonių daiktą :D Nors pas jį gal traktorius antroj vietoj, pirmoj būtų kombainas :D 

Man kugelio savaitgalis netinka, važiuojam su draugais į sodybą. Bet ir kiti plius minus suplanuoti, tai šįkart nesirašau į sąrašus.

Vaikštau vakare po Rimi, planuoju ką čia rytoj, t.y. penktadienį gaminsiu :B Visai susipainiojo dienos.

Ai dar pasidžiaugsiu savo sportais. Labai fainos treniruotės. Grupėj esam 7, visi kineziterapeutės sužiūrėti, pataisyti, į pozas sustatyti :) Nors vadinasi sveiko stuburo treniruotė, bet išmankština visus raumenis.

Atsakyti

Kažkaip su amžiumi ima ateiti aiškumas ko norisi, kas džiugina ir vis mažiau noro atitikti kažkokius, kažkieno standartus.   

Aukso žodžiai  :wub: . Nors, žinok, mes kai matom tave vis švytinčią -niolikinę, tai sunku patikėti apie tą amžių :).

Tai tu žiauriai fainai skaitaisi  :wub: , smagu, kad pokytis toks į gera, be didelių perversmų visame kame. Išskyrus traktorių :D. O upeliukas ir Elbė irgi labai neprastai! Turėsi kada parodyti vaizdų :4u:​ .

Atsakyti