Traktorių galima gi ten visokiem kaimynam skolint/nuomot
Nežinau, kas ten ką su amžium sužino noruose, pas mane tai kaip tik-visiškas disbalansas ir nestabilumas
Labas,
egzamnais dar visai nesirūpinu. Kol jie ateis, tai bus daugiau aiškumo. Maniškiai vakar rūpinosi PUPP, nes buvo paskleista, kad jų neišlaikius, negalėsi toliau mokytis gimnazijoje, bet vakar kaip tik paskaičiau, kad mūsiškiams niekas dar nesikeis, metais vėliau tiesiog turės išlaikyti ne mažiau kaip 4etui, nors dar galės ir perlaikyti.
Nesigyriau - mano menininkė pirmą sykį gyvenime iš matematikos kontrolinio gavo 8! Čia baisiai didelis įvykis, jeigu ką, turint omeny, kad 8oj klasėj džiaugiausi, kad 4 išėjo, bent teigiamas... praeitą pusmetį išėjo 6, dabar jau yra gavusi 7 ir 8. Man tai iš esmės dzin tie pažymiai, bet kaip tai svarbu jos savivertei, pasitikėjimui, tai be galo džiaugiuosi. Svarbiausia - nebeliko verksmų naktim dėl tos matematikos, pati džiaugiasi, kad supranta. Nes gimnazijoje pasikeitė mokytoja . Ana buvo jauna ir faina, šita pagyvenusi, ne itin maloni, bet patyrusi ir sugeba išaiškinti taip, kad vaikui gyvenimas prašviesėjo.
Įsimylėjau megztuką: https://www.ravelry....glass-sweater-2. kaip čia susilaikyt nuo pirkimo... Gerai, akcijos nėra .