Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Merginasumezginiu, kokios srities mokslai?

Aš tai niekaip neužsimotyvuoju ką nors pasimokyt. Iš esmės dėl to, kad toks tuščias būtų mokslas, be jokio praktinio pritaikymo. Bet nuo rudens jau turėčiau grįžt į darbus, tai turbūt neliks laiko net mezgimui. Ir šiek tiek laukiu, bet ir neramu,nes su dabartine energija tai išsekimas garantuotas net nepradėjus :D

buhalerija... AAT, noriu pasikelt siek tiek turimus lygius, kad darba geresni galeciau susirast  :4u: susiradau jau kur noriu. Rytoj turetu paskambint, kad uzsiregistruot, tada lauksiu knygu pristatymo ir pradesiu  :rolleyes: Norejau labai i koledza, bet kol susigriebiau dabar jau grupes tik nuo Rugsejo... tai galvoju galeciau viena lygi bandyt online, jei noresis veliau Rugseji galeciau stot i koledza, bet gal prilips remote budas. Kiek laiko sutaupyciau jei nereiktu vakarais vazinet o galeciau po darbo iskart jungtis pasimokyti po keleta valandu  :rolleyes: Plius viena masina pas mus, tai vyras vakare i darba vaziuotu, tai man jau galvos skausmelis butu kaip is to koledzo kasdiena namo parsigaut.... :D​ 

Atsakyti

Va, kažkada mini žakarduką išsisaugojus. Būtent dėl spalvų

Priedas  Screenshot_20230202_211028_Instagram.jpg   787,86KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Žakardų karaliene pas mumis turbūt Kerpeną būtų galima vadint :4u:  aš karts nuo karto jais susižaviu, bet kai pamezgu, tai ilgam užtenka :D  kadangi pernai vieną įveikiau, tai kol kas dar nepsiilgau

Kad aš lyg ne taip jau daug tų žakardų mezgu. Gal nebent užsifiksavo tos dvi raštuotos suknelės, kur tada vienai pažįstamai mezgiau ir iš pirmo karto nepataikiau dydžio, tai buvo toks raštuotas metas.

Atsakyti

Medžių pirštinės ne tavo?

Atsakyti

Mano medžių pirštinės.

Atsakyti

Ir dar gerai pagalvojus atkapstyčiau ne vieną žakarduką, tokį ne iš lengvųjų :mirksiukas: 

Noriu saulės ir šilumos :cry2:​ 

Atsakyti

Kažkur čia pranešė, kad per visą sausio mėnesį buvo mažiau nei 5 val saulėto laiko.

Man šiandien šalta. Dirbu iš namų, tai apsisuku adijalu. Turėsiu nueiti dar į polikliniką tyrimams,  sakė nieko nevalgyti ir negerti, tai  be rytinės kavos tokia kiek apspangus.

Atsakyti

Aš sėdžiu ranką prispaudus po kraujo tyrimo, nereikėjo man nevalgyt/ negert, bet nenorėjau nieko, grįžus pavalgysiu. O pažadino skuba padirbėt iki vizito pas endokrinologę o paskui - streso krūvelė, kai reikėjo nusigauti: mašinos dureles pralupau - nebeužsidaro, kažką ten pakrapščiau - net neprisiglaudžia. Vyrui neprisiskambinu. Bolt programėlę atsidarau - nemoku pateikt užsakymo :oh: . Mašinėles besivažinėjančias matau, nieko daugiau padaryt negaliu. Drebančiom rankom ieškau kokio taksi numerio...drebančiu balsu kviečiu... Po 10 min, o man kiekviena minutė svarbi, nes išlėkiau tik tik, kad spėčiau be streso. Prisiskambinu vyrui. Proverksmiu dejuoju. Nusileidžia kažką pakrapšto, durys užsidaro, šoku į mašiną, važiuoju, skambinu taksi, sorry, atšaukiu, neturiu laiko laukt... Privažiuoju -0 vietų 3-ijose man žinomose aikštelėse, važiuoju į kiemus, prieš mane 2 mašinos... Bet jos pravažiuoja man reikiamą vietą. Įvairuoju drebančiom rankom ir kojom milimetrovke....galvoju, betrūko man dar savą ir svetimą mašiną suvaryt... Lekiu. Pavėluoju tik 5 min. Dabar jau kvėpuoju....

Atsakyti

Labas rytas merginos  :4u: su penktadieniu visas  :wub:

Is zakardo as tai tokia berete esu nusiziurejus vienoje laine knygoje pridesiu nuotrauka.  Galvoju bandysiu gal megzt, vis mazesnis darbas nei megztiniui iskart  :D

Pridėta:

• Priedas  berete.png   531,2KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Restar-jūsų krašte šaltokoka ane? Jei durelės prišalę? Bet nu viską gi įveikei, ir gana sėkmingai. Šūdinos tos situacijos, bet kai pagalvoji, tai iš esmės vienintelis nuostolis-tai prarastos tavo nervų ląstelės :mirksiukas: 

Merginasumezginiu, dauguma iš mūsų jau beveik pasiekusios megztųjų berečių amžių :hihihi: bet smarkiai tam priešinamės. Tai dėl to sunku adekvačiai įvertinti tavo norą. O dar ir spalva tokia... jaunatviška :rolleyes:  bet yra kam tinka ir patinka. Aš asmeniškai kepurių apskritai nemėgstu (priplota ševeliūra... termoreguliacijos įpatumai...etc.) tai gal labiau kokį kakluošalą išbandyčiau :P 

Kerpena, aš kadangi Vilniuje laiko sausį praleidau ne tiek ir daug, tai gal tos saulės ir daugiau gavau :D nes sako, net Kaune jos buvo daugiau

Atsakyti

Laba diena, 

Manrods daugiausia žakardinių kepurių tai Lace buvo primezgus.

Ir man šita Merginasumezginiu įkelta labai graži  :wub:  Pritaikius spalva mielai pati tokią nešiočiau. Bet va, megzt pati, tai nelabai :D

Apskritai kepurės man patinka.  Ir iš prraktinės pusės -  galvai šalta :D

Šiandien saulė pagaliau :wub:  Gal pradėsim vis daugiau jos gauti.

Aš vakar tokioj įtampoj buvau, tiesiog visas kūnas kovinėj parengty. Širdis kala, raumenys įsitempę, dantys sukąsti :D Net susuko galiausia vieną raumenį prie kaklo iš nugaros  :oh: sunku galvą palenkt :D

Atsakyti

As tai ne is tu kur kepure nesioju, as seip tikriausiai numegzt noreiau ir tiesiog pasidet pliusiuka prie zakardo  :hihihi:​ 

Atsakyti