Verkių grožio salone viską muša į kasą ir čekį duoda, jei reikia.
Nu maniškė dabar kaime irgi į kasą. Kaime tai Bendorėliuose , Senajam Ukmergės plente. Anksčiau centre į rankas. Bet kaina nepasikeitė.
As plauku nedazau, sese buna pakerpa
nagus pati tvarkausi, blakstienu neturiu
Kai pagalvoju nu kiek pinigu seimos biudzete sutaupau, vyras net nenutuokia
Aš irgi į rankas moku. Kirpimas su dažymu dabar 60 eur. Bet pati niekaip namie nenusiblondinčiau. Nagai brangiau kainuoja.
aš 65 moku už dažymą su kirpimu, ima į rankas irgi ir einu kas 6 savaites kažkur
bet ai, sau brangiausiai negaila
dar prisumuojam antakius po 10 ir manikiūrą po 25 kas 3 savaites
daug kojinių numegzt reikia
kai užsimaniau balto pūkuoto megztinio su dideliu kaklu...siūlų turiu
laiko ne
kojines damušinėjau, tada supratau, kad jei pabaigsiu, knietės imt kitas, tai sąmoningai padėjau ir paėmiau vaiko megztinį parankovint
Nu žodžiu..viskas baigėsi kad susipykau su vaiku ir viską išardžiau
Apseis be megztinio
Qqte, nesigaili išardžius?
Ar paprasčiau nupirkt?
Varškės blynai kepa. Nevadinu varškėčiais, nes pas mane šaukštu kabinama tešla
Nu bet tu ir žiauri, qqte.... kas galų gale nukentėjo labiau, a?
Aš pradėjau vyro megztinį.... bet nepalieka toks keistas jausmas, kad negerai... nors ir gerai. Žodžiu, pats siūlas man nepatinka, jis neturi tamprumo. Išskalbus mėginuką, jis pašvelnėjo, ale bet. Atnara tai kąžinau, toks skarmaliuks. Griežtam vyriškiui nelabai. Tai turiu čia tokią mintį pridėt ploną giją merino. O jis, tas merinas, plę, namie vyras pagalvos, kad išsisukinėju, kad tik nemegzt. Kaupiuosi, gal visgi pavyks susikalbėt. Nors biškį pilnatis namie siaučia...
Niuma, atsidariau pažiūrėt, ar ne pilnatis ir už lango. Va tau sentencija
Screenshot_20230204_102653_Samsung Internet.jpg 155,44KB
0 Parsiųsta kartų
Aha kas žiauresnis dar. Perkreiptu veidu matuotis ir aiškint kad nenešios į mokyklą mamos megzto megztinio nes ne krūta. Nu sakiau ir eik tu šikt. Turiu ką megzt, lai nešioja pirktinius.
Pradėjau megztinį dukterėčiai. Ta tai vis ant sąžinės mina subtiliai
Niuma mes tokius irgi kepam, niekad rankom lipdomų. Ir vadinam varškėčiais
Mes irgi tokius kepam tik. Visada blynai bet kokie ir vafliai tik su varške. Vis kokios naudos gal ten būna...
Apsipirkau turguj ir Lidle gal 2 savaitėm. Įšdrįsau pasiimt (tik antrąsyk) savo ratukus, kur pirkau pavasarį nuo karo bėgt . Džiaugiuosi, kad buvau tokia protinga. Nes paprastai tempiu įsiręžus.
Dar reikia Barborą užsisakyti, mačiau, kad miltam, cukrui akcijos, dar kažkam, nereiks nei laiko gaišt, nei tampyt, bus atsargų, kurios susinaudoja.
Noriu per savaitgalį numegzt koketę, atskirt rankoves, kad būtų aišku, ar man megztinis, ar mažesniam žmogui. Gali tekt papildomą platinimą daryt, nustebau vakar, kad daugiau aprašyme jo nesuplanuota.
Restar pražiopsojau o kokį mezgi?žinau tik kad raudoną