Aš tai ramiai iki savo poliklinikos suvaikščiojau, Viska pridaviau, ką reikėjo, kardiogramą padarė. Dėl jos ir ėjau tokiu metu, nes buvo konkretus laikas. Kitus tyrimus galėjau ir anksti ryte priduot. Bet eilių nebuvo, viską greit susitvarkiau.
Susidubliavau.
Tai va, tų ląstelių ir gaila. O nervas ėmė, kai to vizito tiek laukiau, nu prarast ir laukt dar pusę metų nebenorėjau... Išsijungęs pas mane įprotis nuvažiuoti visur prieš pusę valandos. Nebesugebu tinkamai apsiskaičiuot, t.t. numatyt, kad ne viskas gali vykti sklandžiai, kaip norėčiau, sulėtėjęs mąstymas (prieš išbėgant prisiminiau, kad nors akis pasidažyt reikia ir dar batai druskuoti...).
Kerpena, eik į savo Ravelry pasikartot, ką esi prižakardinus ir pasikelsi savivertę . Nes vien aš dar prisiminiau sijoną, kapišoną, megztuką, o kiek dar visko prižakardinus - kojinių, pirštinių, kepurių, ir pan.
Beretė man šita labai graži pažiūrėti ir matau ant tavęs, Merginasumezginiu . Ir spalvos grynai tavo
. Man gražu ir ne tik jaunai merginai (jai ypač), bet ir šiaip stilingai moteriškai, ant Limit garbanų irgi pilnai įsivaizduoju, tai tiktų ir Katukui. Bet labiau kaip stiliaus aksesuaras, o prie to ir kitkas turi atitinkamai derėt. Sakiau, kad mano mažoji Kalėdoms juodos beretės užsiprašė? Tai va, nešioja ją namie, džiaugiasi
. Gal atšilus ir į gatvę jau išeis su ja.
Vakar numezgiau raudonojo 1 raštą iš trijų koketės raštų. Visai neblogai atrodo, tik neturiu supratimo ar užteks man to platinimo (tingiu paskaityt į priekį ) ir, aišku, kuo toliau, tuo lėčiau bus.
Tame ir esmė, kad mano rūbų stilius bent jau šiuo momentu viiisai ne beretiškas. Ir turbūt jau ir nebepatapsiu to le mademoiselle stiliuko. Prie dabartinio stiliaus galu nebent die dame. tokia griežta tvirta kaimietė
Restar, kada tu matei mane su garbanom?!!! A?
Tu mano mintyse visada su garbanėlėm . Na, papurusi tokia
. O ar mačiau - net nežinau - tiesiog tokią tave įsivaizduoju
. Ir gi neliepiu nešiot beretės
.
O kodėl tu čia vienam sakiny prakalbai ir prancūziškai (neteisingas artikelis ), ir vokiškai? Nepyk
. Man akyse jau šviesu, savaitgalis džiugina, tai ir šypsausi
. dar tik reikia sugalvot, ką čia greitai valgyt pagamint, grįžtantiems iš mokyklos. Aš per pietus suvalgiau savo pusryčius, nusipirkau skanių avokadų, tai taip norėjau, negalėjau susilaikyt
.
Na, garbanos tai gali būt ir šiaip bendrinis apibūdinimas net nereik tikrų turėt
Aš tai kai be stiliaus, tai man belekas, kas patinka, tinka
Nu prancūzaitė su berete ir vokietė su berete bandykit įsivaizduot
Dzin tie artikeliai, vokiškas irgi neteisingas esmė ką pasakyt norėjau.
Papurusi paskutiniu metu esus visiškai susibiesinus dėl tų bahyhair'ų. Jų melejonas, nenormalaus ilgio, reaguoja į bele kokį orą, nuolat vaikštau su aura
gal tikrai berete reiktų priplot
bet planas yr pas kirpėją patekt greitu metu, tai kažko įtariu, kad bus gerokai patrumpinta ta ševeliūra
katukas aprašė mano plaukus
Keičiu kirpėją. Tiksliau turbūt grįžtu po klajonių pas savo senąją po to kai dabartinė nuplėšė tiek, kad biškį be žado likau
Visą laiką mokėdavau po 70-80 Eur su dažymu (nežinau, pagal ką ji čia tą sumą paskaičiuodavo), paskutinįkart 95
Ir dar visada prašydavo grynais be jokios apskaitos. Tas nervindavo, bet nudažydavo, kaip man patinka. Apkirpdavo nekažką
Tai viena iš pagrindinių priežąsčių ir ši. Pas senąją viskas tvarkingai - kortele, su čekiuku, jokių fiti miti..
Va, vadinasi tavo geriamas kolagenas veikia! O aš nesusipratėlė dėl tų damų .
Mjo... mano dažai (su akcija) 2,75 sumokėjau šią savaitę. DVIEMS kartams. Nu būna ir 6 eur. Dažausi pati. Kirpimas... 10-15.. Tai gal vėl manikiūrui užsirašyt 🤣 Nes tą išbraukiau, kaip viršijantį mano pajamas. Tik pagrindą permatomą dabar uždėjo.
Na, aš baisiai retai einu pas kirpėją. Gal kartą per du mėnesius. Kerpuosi dar rečiau, dažniausiai tik dažau. Tai paskutinį kartą buvo 45 už dažymą. Su kirpimu net nepamenu 65 gal. Žiūrėsim, ar nebus kainos pakėlusi. Bet maniškė dabar dirba tik kaime
miesto centre gal ir brangiau būtų. Bet kaip ir minėjau, per du mėnesius tai visai normali ta suma. Sau brangiausiajai
Bet nudažo tai kąžinau, biškį vėliavėle. Bet neturiu su kuo palyginti
su šia kirpėja draugauju beveik tiek pat kiek su mezgėjom
visai nenorėčiau ieškot naujos. Kažkada namie dažydavau, bet nu kažin ar savo gaurus nusidažyčiau žmoniškai, o iš kitos pusės ir biškį tikiu, jog profesionalūs dažai tausoja plaukus
Kolageną gert baigiau, darau pertrauką. Žiūrėsim, kaip sureaguosiu
Kosminė suma man irgi būtų... Bet aš jokioj kirpykloj nesu mokėjusi su čekiu . Paima į rankas grynais, ir tiek, kiekviena kirpėja. Dirba jos ten su verslo liudijimu ar kuo, moka savininkam patalpų mokesčius ir valstybei gal už tą liudijimą, nežinau, bet galvojau, kad taip visur.