Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:) Vilius visai nenešiojo mano megztų, tik mažas, į darželį. Gytis nešiojo, tokį rudą fainą ir dar kai buvau pyniuotą Viliui numezgus. Ar nešiotų ką nors dabar- reiktų klaust, bet jau aukštesnis už mane- 'neturiu kada jam megzt'. Emilis laukia 'tokio par raudono, kaip mama turi'. Kartais medvilnės plonesnės paieškau.

Šiandien virtuvėj pastovėjau. Dar burokėlių sriuba su frikadelėm ir makaronai su faršu. Taip, kad visai ne pagal Katuko lapelį dienos meniu 😁

Man kartais priešpilnis aršesnis nei pilnatis būna. Kažkada kalbėjom apie tai. Siūlau namiškiams visiems ratu apeit mane 🤭

Atsakyti

Priešpilnis ir man būna aštresnis, bet dabar lyg ne.

Mezgu šitą: https://www.ravelry....e-dance-sweater .

Verdu juostą šonkaulių, o kai išvirs - kopūstienę. Tada gal tortilijos su vištiena bus. Ryt kugelis ir gal azijietiški makaronai. Dar vieną dieną lazaniją ir pupelių sriubą su frikadelėm virsiu. Tiek į priekį numačius. Ai, dar graiškiškų salotų bliūdas ( dičkis pasiilgo) su kepta karšto oro gruzdintuvėj krūtinėle, skani, drėgna gaudavosi.  Tai šitą ryt reiks daryt, kol jis namie. 

Prisėdau nors pora eilučių pamegzt, o jos ilgos :).

Atsakyti

Labutis  :wub: 

Vyras ryte gryzo is darbo, kavos padare atnese i lova. Tai ramiai isgeriau pascrolinau instagrame/tiktoke  :wub: senai toki ryta turejau sestadienio nes vis arba kazkur lekt varyt arba dirbt. Dabar ramiai prisedus buvau pamegzti.

Vakare sakem uzsisakysim pica, senai valgem tai poilsinis savaitgalis bus :yahoo: galvoju ryt daryt chenakus  :rolleyes: 

siandienos planas padaryt nuotrauka kokia instagramo postui “pasirodyt” su vyro megztuku :D matau, kad siulu truks.

supykus esu ant Katia pirkt siulu nenoriu, bet reiks tai galvoju gal visgi pasiimt tuos cashmina ju tam megztukui kuris turi nemokama ju aprasyma   :oh:  :ax: 

Mokslus vakar uzsisakiau, pirmadieni atveza knygas - startuosiu. Nusipirkau nauja grazia uzrasu knyga, kad galeciau vestis uzrasus. Tikiuosi motyvuos mokytis  :lol: 

Atsakyti

Pas mane mezgadienis tingadienis  Vaiks burgerkingo zyzia. Pažadėjau. Užsisakysim nes tingiu i akropolį važiuot. 

Pasusiūlė nupirkt man siūlų :D nu gal apseisiu

Atsakyti

Aš tai Simą suprantu, man rankų darbo megztiniai labai nevyriška. O ypač paaugliams, kuriems pagrindinis rūbas džemperiai. Galit pradėt mėtyt pomidorus :D

Mes irgi tipo važiavom apsipirkti, bet pakeliui užvažiavom kiniečių maisto, tai jau po to nebebuvo jėgų apsipirkinėt, tai tik nesąmonių vakarui su vynu prie židinio nusipirkom.

O čia vakar vakarienė. Valgėm su česnakine bagete. Dievų maistas  :wub:

Priedas  Screenshot_20230204_143354_com.android.gallery3d_edit_541347913458.jpg   462,45KB   0 Parsiųsta kartų

Nu ir dar pas VetaVelveta užmačiau gražų pyniuotį :wub:

Priedas  Screenshot_20230204_143614_com.android.gallery3d_edit_671106078022.jpg   365,21KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka, qqtė moka ir gražius džemperius megzti :P  pomidorų tai nemėtysiu, iš dalies pritariu.

Megztinis gražus, ir pynėm ir spalva :wub:  raštas tai kažkur šalia maniškių pynių gulėjęs :D  gavau legalų pritarimą megzti savo pynes :B 

Krevetės čia kokiam nors vyno padažiuke? Gal recepčiuką? Ir krevetes kur perki?

Atsakyti

Liniuka nu aš gi tokius džemperius su kapišonais mezgu ne kokius bobutinius reikalus

Ai betgi mažiau darbo man jei ką :D nes didesniam už save vaikinui megzt tai jokio noro didelio ir nėr

Atsakyti

Ne ne vyno. Ant sviesto ir alyvuogių aliejaus lengvai apkepiau čili pipirus, česnakus, svogūnų laiškus ir krapus, tada suverčiau šaldytas virtas krevetes ir dar kelias minutes kol sušilo. Tai padažiukas gavosi dar ir su krevečių ledu. O perku tai kur būna akcija. Šįkart Rimi.

Atsakyti

Perki tas karališkas? Nu kur didesnės? Ir be kiauto?

Plę, nu noriu tų krevečių. Gal net šiandien vakare :rolleyes: bet turbūt improvizuosiu, nes turiu vystantį brokolį ir pradarytą indelį kokosų pieno :) 

Atsakyti

Aš savo vaikinam irgi nesivarginu megzt. Ir per dideli, ir per dažnai skalbt reikia. Gyvenime esu tėvui ir broliui po megztinį numezgus ( tėvui - kupranugario vilnos), na ir vyrui vieną gal pernai. Neatmetu minties, kad dar vieną gyvenime numegsiu :). Iš islandiškos vilnos - noriu, kad būtų lengvas ir šiltas. 

Prisiminiau netyčia, kad per Duolingo ispanų buvau mokiusis, o į šitą telefoną net neparsisiuntus. Tai vietoj mezgimo smaginausi su ispanų :) .

Atsakyti

Aš išsitraukiau dar nebaigtą kepurę raudoną, nebaigtą vakar kojinę..planas šian užbaigt kojinę, sumegzt bent vieną kamuoliuką cotton merino (baiginėju jau) ir kepurę pabaigt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 04 vasario 2023 - 15:58

Aga, - džemperiai pagrindinis rūbas Viliaus. Buvo.  Dabar mano dičkis į stliagas pasinešė- ryžą paltą ir ryžą pusiau golfą nupirkom :D Išėjo draugo 16ka švęst. Dar marškinių nemažai turi. Iš vyro paveldėjo ir Peeke nuolaidos.

Gytis- pirktinių megztukų nebrokija. Jam kūdenai labiau tinka, nei džemperiai.

O šiaip vistiek faina, kad vyras nešioja vienintelį jam megztą dryžuotą alpakinį megztuką laisvalaikiu. Merino siūlai laukia. Kažkada bus antras.

Vakare ateis draugų. 16mečiui ploto reik 😆 Čia kai tėvai ir vaikai draugaujam, taip ir gaunas, kad vieni pas kitus vaikštom. 

Atsakyti