Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos, kaip ir galvojau, nepavyks man jūsų tempą palaikyti. 

Darbe siaubinga savaitė, o kita bus dar blogesnė, bet taip jau būna, kad nesąmonės po vieną nevaikšto. 

Gal šį vakar net megztelsiu, jei po pirtikės visai neapsnūsiu. 

Šiandie pradėjau reformą sėdimajame. Kai tik įsikėlėm, tai kad nesimatytų sienose vyniukų ir skilių, uždangstėm viską paveikslais😅nu bordakas visiškas, tai siandie MB sukomandavau, kad bent vieną sieną reik sutvarkyti. Tada paaiškėjo, kad vienam paveikslui reikia paremontuoti rėmą, kol jis ieškojo priemonių, aš jau persigalvojau, kad nėr čia ko tokią gražią dieną po namus trintis, einu į daržą 😅

Vargšas mano žmogus, grįžo, sako nė raštelio nepalikus dingai. 

Bet desodinau žieminius česnakus, kur dar nuo rudens buvau nespėjusi. 

Mažajam šiltnamiuky radau pačias sau atsisodinusias petražoles ir rukolą... 

Atsakyti

Ai, mano  be 5 min. 18 - kos bernas mielai nešioja megztus megztinius, pirktinius!!

Paskutinį kart jam mezgiau, kai buvo 3m.

Turi tamsių, plonybinių merino. Labai mylėjo tokį storelesnį su užtraukiamu aukštu kaklu, tai nesėkmingai suskalbiau. Dabar parvežiau pusvilnės garstytinį pyniuoti, sakė tiks.

Bet jis niekad nėr išėjęs iš namų su treniginėm kelnėm, jau nuo 14 dėvi paltą,  vasara labai mielai dedasi marškinius, net pinkinius😅

Vienas blogiausių jo outfit 'ų buvo šią vasarą, kai po 2 dienas švęsto draugo gimtadienio, namo grįžo su maudymosi šortais ir marškiniais, traukiniu!! 😂

Pasigailėjau, kad atvažiavau į stotį jo pasitikti. 

Niuma, galėsit varžytis kas ilgiau, senimas ar jaunimas atlaikys😁

Atsakyti

Kapseika, pavarai tu :). Ir koks gėris savo žolelės, sode jos mane labiausiai ir džiugina. Šilčiau ten pas jus, pas mus gal -4 ir daugiau praneša. Aš tulpes pamiršau pasodint, reikia bent namie į vazoną susikišt.

Niuma, man labai gražu stilingi jaunuoliai. Maniškiams irgi biškį.rūpi isvaizda, bet neskatinu  :B . Nepripirksiu jiems paltų, tada ir visa kita atitinkamai turi būt. Užsidirbs - galės rengtis kuo nori. Užteko, kad dičkis pirkosi marškinius už 50 eur draugo gimtadieniui. Nes visi kiti nepatogūs buvo  :B​ . Nors šiaip nežinia, ar kur dar panešios . Juodi. Buvo Liudas Vasaris :)

Atsakyti

Su paltu įvyko neplanuotai- važiavom pirkt iš Newyorkerio už 20 eur interneru nužiūrėto.... Išvažiavom su normaliu iš Peeko už 70 (vietoj 150). Bet senai jau buvo kažko pats prašęs, o pavasariui vis tiek kažko reikės, nes viską išaugęs.

Kapseika, kvatoju iš plavkių ir marškinių.

Atsakyti

Kapseika, pavarai tu :). Ir koks gėris savo žolelės, sode jos mane labiausiai ir džiugina. Šilčiau ten pas jus, pas mus gal -4 ir daugiau praneša. Aš tulpes pamiršau pasodint, reikia bent namie į vazoną susikišt.

Mes visai neturėjom žiemos, užsitęsęs, darganas ruduo, tik keletą dienų turėjom šalną.

Dėl to ta pasirodžiusi saulutė taip ir suviliojo pasileisti pievom ir laukais, lyg nutrūkus nuo lenciūgo. 

Atsakyti

Nors šiaip nežinia, ar kur dar panešios . Juodi. Buvo Liudas Vasaris :)

Ooo gera, Viliaus nauji marškiniai- irgi juidi :D bet jam šviesiam tinka labai. Tik kaina vėl - nuo 40 eur - sumokėjom 13  eur. 

Atsakyti

Jaučiuosi beviltiškai... Skambina mažės auklėtoja - galvoju, ko iš manęs nori...Ogi šiandien su klase į operą eina 12 val. Be 10 12 val... Pypt, visai iškrito iš galvos... Sekmadienis - tingadienis... Ta tik valgo... Išstūmiau su vyru, nes man perdaug streso, bet nežinau, ar įleis dar... Ir piniginės nepasiėmė, nežinau, ar telefoną turi, nes be garso visada, neatsiliepia, aišku... žodžiu, nesąmonė kažkokia. Galėjo jau likt namie...Širdis dreba, protas iš paskos ateina, va tau ir pilnatis prasideda :).

Atsakyti

Hm, Restar, tavo dukra jau pakankamai didelė prsiminti savo dienotvarkę, priimti sprendimus, eiti ar neiti į tokius renginius. Kodėl būtent tu jautiesi beviltiškai :hmm: ir kas nutiks, jei neįleis? Turbūt grįš namo.. vėl kenčia tik tavo nervų ląstelės...

Nors iš dalies suprantu, turbūt priimčiau panašų sprendimą, ir jausčiaus panašiai, jei man taip nutiktų.

Esam visa šeima panašiai lėkę, nes pramiegojom dukrų 1os klasės rugsėjo 1ąją :lol: ir tada aš jau po pusės renginio supratau, jog vilkiu juodas apatiniais po šviesiom kelnėm :oh: 

O ši pilnatis (kuri dar tik priešpilnis :mad2: ) mane tai baisiai depresiškai nuteikia :cry2:​ 

Atsakyti

Oi prisiminiau tą istoriją su juodais triusikais :D 

Restar, gal jums kokio reikalų planuoklio sieninio reiktų? Visi kartu ryte peržiūrėtumėt ir nereiktų tau vienai už visus viską atsiminti. Pvz. Amelijos https://shop.ciaamel...au-yra-daugiau/

Visą savaitgalį nieko negaminu. Šiandien šeima sumanė cepelinų dieną švęst. Norėjau gaminti, bet nusprendė važiuot į Žemaičius pavalgyt. Paskui aišku gailėjosi, nes mano skanesni :) 

O pilnatis ir man jaučiasi. Kažkoks nerimas be priežasties.

Atsakyti

Jungiuos ir su kalatuojančia širdimi, noriu tikėt dėl pilnaties. 

Toks nenusakomas nerimas, nei ką žmoniškai padarau (sugebėjau sugadinti žagarelius, nors iki šiol gaudavosi ledas) , nei ko noriu.

O pilnas energijos ir pareigos jausmo MB, kuris aplink strakalioja ir dar mane bando įtraukti, iš vis varo iš proto.

Atsakyti

Aš gal ir norėjau cepelinų, bet šituos namuos tik virtų bulvių tinkami, o ir bulvių nebuvo pakankamai, o tingėjau eit/važiuot, o ir darbo visai dienai...

Tai kol kas sėdžiu ir nežinau, ką gaminsiu :D  nuo vakar yr agurkinės sriubos, ką tik prikapojom naminės duonos su sviestuku :rolleyes:  gal ir toliau sėdėsiu :D​ 

Atsakyti

Katuk žvengiu iš tavo triusikų, aš esu panašiai darbe susimovus, per skubėjimą užsidėjau tokius patogius medvilninis triusikus ir labai subtiliais plonytes kelnes, ir tik po pusdienio priėjęs draugelis sako, nu ką šiandien "patogi" diena😅

Atsakyti