Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu kaži geriau, kai triusikų nesimato  :hmm:  kai galvoji, kad išvis pamiršo užsimaut :D  ar geriau, kai matai, kad su jais

Atsakyti

Nu gal geriausia viduriukas t. y. tik lengva užuomina apie jų buvimą.

O kai jau babos fantalonų užgraižai, tai ką aš žinau😁

Atsakyti

Sveikos

Priešpilninė pilnatis sakot? Nežinau nepastebėjau nieko.

Cepelinų vajuj ir aš pasidaviau bet neverdu- užsisakiau. Turbūt irgi gailėsiuosi

Mezgimo planų vakar neįvykdžiau-kepurės nepajudinau, vietoj to naujas kojines pradėjau...

Siūlų vis dar nepirkau :) bet laukiu algos o tada jau nežinau kaip bus

Atsakyti

Tai va dėl ko vakar vakarui cepelinų norėjau pirkt :D iš vakaro.. bet pagaminau troškinį.

Iš mano ir vyro spaudimų vidurkis gautųsi idealus. Pasimatuoju 100/56. 😒 galvą skauda. Pasidariau kavos.

Atsakyti

Išsiunčiau Simą į parduotuvę. Sakau 2 pokelius varškės parnešk. Parodžiau kokius pakelius. Parvilko 2 po kilą :D​ 

Atsakyti

Mergina dar sugebėjo per pertrauką iš operos išeit, galvojo, kad baigėsi  :B , pavyko per nuotolį su ašaromis grąžinti  :B . Nu kaip nesinervint -  mūsų auklėjimo spragos...

Planeris gal ir praverstų, vis po akim gal. Tik nelabai yra jo kur kabint. Užtat ir nėra. Vis pražiopsau nuotolinius susirinkimus, kurie 18 ar 19 val organizuojami, nes jau būnu ne prie kompo arba savaitgalines mažės veiklas. Tiksliau, ji pražiopso, o aš nervinuosi...

Susivariau kairę ranką per tą megztinį. Taip sunku raštuoti, kad fui... Visa eilė, arti 400 akių ir non stop reikia iš 3 sumegztų akių išmegzt 3 naujas. Tiesa, kad nebūtų per lengva, 2 iš 3 ijų akių, prieš sumezgant reikia sukryžiuoti...Tai mezgu nuo vakar tą patį raštą, 4 tą tokiä eilę ir baigiu prakeikt. Jau prisiprašiau, kad vyras išmasažuotų tą vargšę ranką - nuo peties iki riešo vis paskauda, pamaudžia. Dar daugiau kaip pusė eilės liko to mazochizmo, o tada jau baigsis koketė ir svajoju, kaip varysiu lygiai...

Atsakyti

Sveikos :4u: Savaitgalis tingiadienis, nieko neveikiu visa savaitgali tik ilsiuosi. Seip ne taip nufotkinau ta megztini :oh:

Pridėta:

Atsakyti

Restar, neprisižaisk su tokiu mezgimu per skausmus. Paskui gali ilgai tekt be mezginio būt. 

Nusipirkau riešų įtvarus, labai rankoms patinka. Ir mobilizuoja riešus, ir šildo.

Atsakyti

Liniuka, tau abu riešai skauda? Man tik kairė ranka.

Atsakyti

Abu. Bet kairės nervas labiau užspaustas.

Atsakyti

Prikepiau lietinių. Antrą dieną iš eilės. Kas valgė visi sotūs ir laimingi. Vieno dar laukiu, dėl kurio ir kepiau pakartotinai... 

Kapseika, įsivaizduoju vaizdą su šortais ir marškiniais. Manasis į trefkes varinėjo su maudiminiais šortais. Jam gi patogu. 🤣🤣🤣⚽  esu vaikus  į mokyklą su pižama vežusi. Aišku ne traukiniu ir iš mašinos išlipau tik kieme🫢🫢🫢

Lauke tai šaltoka. Mašina -7 rodo. Kadangi ryt jau darban. Tai leidau sau iš namų išlyst mašinoj pasėdėt, vaiko palaukt iš varžybų. 

Keistai tas kovidas veikia. Įsisukau į siuvimo kambarį..... Du maišai po 200l jau prie konteinerio. O dar kiek medžiagų atrūšiuot🫣

Atsakyti

Freke, sako, kovidas visas senas pamirštas ligas pažadina :D ką ten išmetei gero? Ar blogo? :D​ 

Atsakyti