Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, nei gero nei blogo. Praėjau pro skiaučių maišus, pro "galkadapanaudosiukamnors" lentyną, pro "imk imk gi tu tikrai kur nors panaudosi". Liko pro medžiagų lentyną praeit. Nes irgi: oi panaudosiu, o guli 4 metai. Kazkaip pradedu abejot🤣🫢 išvalyt, sumažint atsargų  ir vietos daugiau ir kvėpuot lengviau

Atsakyti

Freke, nemesk į konteinerį. Tokius dalykus mielai kokie dienos centrai paima rankdarbiams.

Atsakyti

Pas mus vienas centras yra mieste, tai turi visko. Ir siuvyklos prineša ir savivaldybė remia. O vaikų dienos centro kaime neturim. Paklausinėjau vienur kitur,nereik. Nereik tai nereik. Daug dar pasilikau, kas mano darbe galėtų praversti, darbe vietos neprūdai. Nėr sandeliuko. Viena patalpa, kurioje negali būti jokių dėžių matomose vietose.

Bet nemažai ir iškeliavo.... Medžiagas draugei perleisiu. Jos dukra savanoriauja kačių prieglaudose. Tai pasiuva palučių ar šiaip skuduriukų.

Atsakyti

Joooo, mano dukra kažkada savanoriavo gyvūnų prieglaudoj, tai atidaviau ir aš visokių audinių skiaučių. Bet reiktų vėl reviziją padaryt, nu nes :oh:  nepamenu, kada paskutinį kart siuvau....

Labas dienas, na ir ir kaip tas mėnulis?

Atsakyti

Labas, su mėnuliu lyg gerai. Kol kas :). Namie vienudu, tylu ramu, nėra dėl ko ardytis :).

Vakar kažkaip įveikiau raštą, atskyriau rankoves, dabar tik lygusis mezgimas, kuris šįkart atrodo toks palaimingas :). Bet... Nu kodėl megztinis, kai žiūriu į jį mezgamą pats savaime man visai gražus, o kai apsirengiu (matavausi pirmą kartą), tai visai nebedžiugina? Gal pilnatis? :D. O gal jau tiesiog nebepatinka save veidrodyje matyti... Nes dydis tai bus OK, priekaklis galėtų būti ir toliau nuo kaklo, ale kad toks aprašymas.

Pasigooglinau, pasiieškojau pratimų, tai visgi mano riešo maudimai ne su tuneliniu kanalu susiję. Nes man iš viršaus skauda, ne iš vidinės pusės ir dar alkūnė jungiasi. Tiesiog nepatogi mezgimo poza ir pertempimas. Radau pratimų (o tas youtube'as visgi gerai, kai prisimenu ten paieškoti ko tikrai reikia), biškį padariau, jau bent kiek geriau - psichologiškai tai tikrai. Dar instagrame tokia viena azijiečių kilmės amerikietė mezgėja ir kineziterapeutė būtent riešams neseniai pora pratimų rodė.

Atsakyti

Labos

Kažkoks egzistencinis liūdesys.O gal mėnulis.

Vakar du mezginius pabaigiau,  nauja pradėjau, o jausmas kaip pas Restar- mezgu grožį, o apsirengus....

Atsakyti

Oho, kas per produktyvumas! Įdomu būtų ir pamatyt ką nors. ką baigei, ką pradėjai? 

Atsakyti

Nenorek  :D

Baigiau

Priedas  received_520666386864199.jpeg   250,57KB   0 Parsiųsta kartų

Pradejau 

Priedas  received_907154586983943.jpeg   325,13KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dar viena pūkelių gerbėja :P 

Gražios spalvos,ką čia daugiau gali pasakyt :D 

Aš intensyviai pyniuoju savo "camelį". Turėčiau gal net šiandien pasiekt pažastis (nuo viršaus). Ir tada žiūrėsim, koks ten vaizdelis veidrody :rolleyes: yra tokia nedidelė abejonė dėl pločio....

Atsakyti

Labas rytas  :4u: ar jau pilnatis? :unsure: Per savaitgali nebuvo mezgimo beveik is vis, sestadieni pora eiliu paknibinejau ir padejau  :D 

Kacumota kokie idomus virbalai pas jus, kiek iziuriu su grioveliais kazkokiais  :mastau: ar patogu su tokiais megzti?  :4u:​ 

Atsakyti

Aš irgi su tokiais mezgu :P  Addi Novel. 

Man smagūs. Nors valas toks šiaip sau. Addi geltonas geresnis

Bet Merginasumezginiu, man rodos tau smailesni patinka, tai šitie ne iš tų :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Ai, o užėjau tai serialo pareklamuot. :D 

Man rodos Restar tokie patinka. Bet LRT rodžius, tai gali būt ir mačiusi.

Jaunieji slaugytojai/the New Nurses, danų.

Atsakyti