Tai kad Noveliai pakankamai smailumo turi. Aišku, ne adatos, bet ne per buki. Man jie patinka.
Nu rašo, kad galiukai pailginti. Bet ne lace. Turiu Addi pasmailintus skaroms, tai uch, gali skyles prasidabyt pirštuose
Aš irgi su tokiais mezgu
Addi Novel.
Man smagūs. Nors valas toks šiaip sau. Addi geltonas geresnis
Bet Merginasumezginiu, man rodos tau smailesni patinka, tai šitie ne iš tų
Aha man tai net Hiya sharps ziuriu, kad vietom atrodo ne pakankamai smailus O ka tie grioveliai daro nelabai suprantu as ju paskirties
Nu ar būtinai turi kažką daryt
Iš tikro, tai ne šiaip grioveliai ten,patys virbalai yr kampuoti, užapvalinto kvadrato formos, ir juose stačiakampiai įspaudai.
Šiaip turbūt ne taip slysta mezginys, nors kadangi metalas, tikrai nėr jokio kibimo. Ir rankai smagiau laikyti. Gal net įtampos mažiau reik
Sujungimas su valu irgi geras, daug geresnis nei Knittpro kubikų.
Nu ir kaina draugiška, sakyčiau
Ziurejau as tuos addi virbalus. Pamaciau, kad yra kazkokie Addi Unicorn su roziniu valu. Ir just galvojat man dabar ju nereik??
Kažkaa iš mūsų turi ir tų vienaragių
Gadget turi vienaragių . Man tai nereikia jokių pribumbasų ant virbalo, užtenka, kiek turiu, kad tik būtų ranka veiksni ir laiko pakankamai. Tik tuos mindful su besisukančiu valu išbandyt norėčiau, iš smalsumo. O vakar megzdama svajojau, kad turėčiau reikiamo dydžio Hyia Hyia, tai būtų buvę daug lengviau ten man sumezginėt su jų smailumu. Tiesą sakant, dabar neturiu nei vienų
. Nes taip mylėjau, taip mylėjau vienu metu, tik su jais ir mezgiau, kad ... sumezgiau iki valo nutrūkimo. Ir tas dvilypis jausmas - pats virbalas be proto džiugina, o valas - nervina - neleidžia man juos finansuoti, kol nebus kito valo. Negi jiems niekas nepasako, negi sunku nukopijuoti kokią nors pasiteisinusią technologiją, jeigu jau patys nesugalvoja?
Kacumota - tikrai gražios spalvos. Sunku tikėtis, kad parodysi visą mezginį, tai ir kampukais džiaugiuosi, ale nors modelius pavardintum, nes tie kampukai nėra informatyvūs . Nes reikia man modelio mano moherai + pailletes, gal nusibeždžionaučiau
. Įdomu, ką tu pasirinkai
.
Gadget turi vienaragių
. Man tai nereikia jokių pribumbasų ant virbalo, užtenka, kiek turiu, kad tik būtų ranka veiksni ir laiko pakankamai. Tik tuos mindful su besisukančiu valu išbandyt norėčiau, iš smalsumo. O vakar megzdama svajojau, kad turėčiau reikiamo dydžio Hyia Hyia, tai būtų buvę daug lengviau ten man sumezginėt su jų smailumu. Tiesą sakant, dabar neturiu nei vienų
. Nes taip mylėjau, taip mylėjau vienu metu, tik su jais ir mezgiau, kad ... sumezgiau iki valo nutrūkimo. Ir tas dvilypis jausmas - pats virbalas be proto džiugina, o valas - nervina - neleidžia man juos finansuoti, kol nebus kito valo. Negi jiems niekas nepasako, negi sunku nukopijuoti kokią nors pasiteisinusią technologiją, jeigu jau patys nesugalvoja?
Kacumota - tikrai gražios spalvos. Sunku tikėtis, kad parodysi visą mezginį, tai ir kampukais džiaugiuosi, ale nors modelius pavardintum, nes tie kampukai nėra informatyvūs
. Nes reikia man modelio mano moherai + pailletes, gal nusibeždžionaučiau
. Įdomu, ką tu pasirinkai
.
Kad nei tie patys knitpro neisrado jokio dviracio, grynai nukopijuotas chiaogoo valas
gal ciut plonesnis... aptraukimas kitoks panaudotas ir tiek. Realiai Tikrai Hiya galetu padaryt savo valus tokius ir gi...
Gavau knygas savo... nustebino/isgasdino kiekis, negalvojau, kad bus tiek
kada as megzt galesiu... nu bet vistiek vienaragius pabandymui uzsisakiau, reiks kojnes megzt kokias
Man tai dviračio ir nereikia , reikia gero, o ne to susisukančio žilkinio valo.
Merginasumezginiu - parodysi knygas, gal youtube pafilmuosi?
Smagu pažiūrėti būna, tada ko nors užsimanai, arba ne .
Pavalgiau anytos virtos šaltienos su bulvėm ir taip viliojančiai į mane mano mezginys pažiūrėjo, kad prisėdau ir eilutę numezgiau . Ir tokia graži man ta spalva, taip norėčiau parodyti, bet absoliučiai jos nepagauna telefonas - nušviesina, nuskaistina.
Man tai dviračio ir nereikia
, reikia gero, o ne to susisukančio žilkinio valo.
Merginasumezginiu - parodysi knygas, gal youtube pafilmuosi?
![]()
Smagu pažiūrėti būna, tada ko nors užsimanai, arba ne
.
Pavalgiau anytos virtos šaltienos su bulvėm ir taip viliojančiai į mane mano mezginys pažiūrėjo, kad prisėdau ir eilutę numezgiau
. Ir tokia graži man ta spalva, taip norėčiau parodyti, bet absoliučiai jos nepagauna telefonas - nušviesina, nuskaistina.
Uoj pas mane knygos siandien tai atejo accounting mokslu, tos manau niekam neidomios bus seip knygu as kiek perku tiek vis parodau filmukuose, Pas mane visos Laine knygos yra, tai jei kurios domina galiu parodyt. Vis dar negaliu sumedzioti antrojo zurnalo Laine.... visus kitus jau surinkau kiek truko nes suzinojau apie Laine kai jau kazkiek zurnalu buvo isleista...
Viena kart tarp kitko Ebay maciau aukcijona antram - pardave lyg us 60£. Nu man tiek jau protas neisnese moket, as galiu max £30 moketi. Jie nauji su siuntimu apie £25 gaunasi. Laukiu... vistiek kazkas kadanors sugalvos idet ir antraji parduoti
A , nu tai aš, tundra, pamiršau, kad laukei savo tų mokslų knygų, kai man tik mezgimo knygos galvoj
. Perkėlė mano knygos atsiuntimo prognozę biškį vėliau, tai dar kantriai laukiu savosios.
Laine knygas buvo Vincis (Asta iš Apmezgos) atsivežus į mezgėjų pirtį pavartyti, šį tą nusifotkinau, ko norėčiau. Bet jau tų norų per ilga eilė, o vis nauji atsiranda...
A
, nu tai aš, tundra, pamiršau, kad laukei savo tų mokslų knygų, kai man tik mezgimo knygos galvoj
. Perkėlė mano knygos atsiuntimo prognozę biškį vėliau, tai dar kantriai laukiu savosios.
Laine knygas buvo Vincis (Asta iš Apmezgos) atsivežus į mezgėjų pirtį pavartyti, šį tą nusifotkinau, ko norėčiau. Bet jau tų norų per ilga eilė, o vis nauji atsiranda...
Tai va as ir niekaip nespeju su jom, kai jau galvoju va visas turiu jie nauja pareiskia, kad isleidzia bet cia mano guilty pleasure. Kai namai suremontuoti bus ir mano mezgimo kambarys bus baigtas noriu turet pilna lentyna Laine knygu, tai vis renku po viena kiek iseina, dovanu prasau.
Va reiktu megzt is ju pradet, bet man ten seip tiesiog su kava pasiimt ir pavartyt jau sielai palaima buna. Nors va prisipazinsiu zurnalus esu visus kekviena zodi nuosirdziai praskaicius ir kai gaunu visada pasiimu saziningai perskaitau. Straipsniai idomus, apie mezgejas naujas suzinau del to labai norejau ir galvojau, kad ir tas lietuviskas toks bus ir galesim apie kitas kurejas suziot ar seip paskaitinet kazko idomiau apie mezginius, bet deja..