Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Straipsniai idomus, apie mezgejas naujas suzinau  :bigsmile: del to labai norejau ir galvojau, kad ir tas lietuviskas toks bus ir galesim apie kitas kurejas suziot ar seip paskaitinet kazko idomiau apie mezginius, bet deja..  :ax:​ 

Mano irgi tas pats lūkestis buvo... Aš savo Isager knyga tiek džiaugiausi, tiek varčiau, bet dar skaityt nepradėjau. Atidedu malonumą :).

Atsakyti

Nesuprantu, o kas negerai su Hyia valu?

Atsakyti

Nu - susiraitanti žilka. Kas ten gero. Kai palygini, pvz. su chiagoo.  Kai reikia magic loopo - biesina.

Atsakyti

Reikia jūsų patarimo. Kaip daryti peties siūlę? Aš uždariau ir susiuvau akis į akį. Originale, kurio įkvėpta mezgu, susiūta išorine siūle. Kaip jums atrodo geriau?

Priedas  64B0DDA9-343C-4A8B-97BA-DD99B031EBDE.jpeg   746,02KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  D6112A57-00EB-44B6-98B6-221F4C0B3E4A.jpeg   344,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Jurgitak - susiuvai, tai negi dabar nori ardyt :). Šiaip palyginus anas lyg gražiau atrodo. Kaip tik šiandien pas kažkurią iš rusakalbių mezgėjų mačiau, kaip aiškina, kad geriau artėjant prie peties linijos nuo toliau nebekryžiuoti pynių. Nežinau, ar supranti, ką sakau, bet originale yra būtent taip - nors dar techniškai galėtų kryžiuoti, jau nebekryžiuoja.

Neordytum originalo - sakyčiau, viskas čia normaliai :).

Atsakyti

Hm, o visa kita apdaila? Rankovių, apykaklės?

Man gražu susiūta, bet su ta visa originalia apdaila toks stiliukas atsiranda.

Turbūt pabandyčiau ką nors naujo :D  t.y. kaip originale. Nors ir susiuvimas man neįprasta, nes aš tai sumezgu naudodama tris virbalus :P 

Apie valus kalbant, tai man patinka tų papigiaiskų kitaiskų :D  (Gamma?) metalo virvutės. Gana lankstūs ir be atminties. Šitų Addi Novel irgi ne blogiausi, nors kaip ir minėjau, auksinis Addi valas geresnis, mažiau atminties :D  nei Chiagoo, nei Hyia neturiu, turbūt kol kas ir nereikia :D  brungūs baisiai :oh: 

O vat Laine žurnalų visai norėčiau. Knittinghood apžvalgą pas Kristiną mačiau, tai visai normaliai, nors keista, kad jų pačių puslapy reklama nu tai baisiai skurdi ir visai neįkvepianti :D​ 

Atsakyti

Aš iš viso- atviras akis pečiuose susiuviu :) 

Atsakyti

Šisndien eilinė labzi užimta dienz darbe. Mažai kitokių dabar būna.

Kalbėjau su ex kolege, kurios daug darbų perėmiau, tai fainai pamalonino- sako, 'girdėjau, kad gerai varai 💪 Baltas pavydas ima. Teigiami atsiliepimai pareina' :) 

Nuuu... pūskite, mane, pūskite, kaip iš to filmuko 😂😂 

Pavargstu, bet ir įdomu. Nors viskas kaip ir žinoma. 

Atsakyti

Buvom šiandien bendradarbės keliuko lankyt :wub: Pusmetinė meilybė :wub: 

O šiaip darbe ir man ir kaip Niumai daug reikalų. Ir išbandymų. Nuo metų pradžios tapau savo grupės vadove ir kaip tik ant visokių pokyčių pradžios, kai pvz. turiu atlaikyti negatyvą dėl grįžimo į ofisus :B  Kadangi visi gąsdina, kad išeis iš darbo, taitai laukiu, kuris bus pirmas :D​ 

Atsakyti

Keliuko lankyt :hihihi: pusės metų

Man kaip tik atsiuntė foto vyro brolio pusmetinės mergytės su mano megztom kojinėm :D​ gimimo proga.

Atsakyti

Liniuka, pas mus ne dėl grįžimų į ofisus, bet kažkaip bent 3 tokie senbuviai ir prie aukštesnių pareigų išėjo. Na, visi ieško kur geriau. Aš per/prieš savo gimtadienį buvau užsikepus išeit.  Bet gavos, kad kolegė pasakė anksčiau. Kai darbus perskirstė, viskas ok dabar, o tai man trūko savirelizacijos 😁 

Atsakyti

Niuma, tik darbo pridėjo ar ir atlyginimo,? :) Nes ne visiems užtenka tik savirealizacijos :).

Aš irgi praktikuoju 3 needle bind off metodą.

Atsakyti