Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Keliuko lankyt :hihihi: pusės metų

Man kaip tik atsiuntė foto vyro brolio pusmetinės mergytės su mano megztom kojinėm :D​ gimimo proga.

Nu tas telefonas tai visai savivaliauja :D​ 

Atsakyti

Niuma, tik darbo pridėjo ar ir atlyginimo,? :) Nes ne visiems užtenka tik savirealizacijos :).

Pas mus pavasarį būna pokalbiai dėl algų ir bonusų, tai bendru sutarimu nukėlėm tam laikui. Bet dabar jau ir pačiai susigulėjo mintys, ko konkrečiai prašysiu. 

Atsakyti

Tyrimai sako, kad darbo užmokesčio pakėlimas motyvuoja nuo 3 iki 6 mėnesių. Būtent motyvuoja. Vėliau jo vėl pasidaro per mažai ir tada jau kiti motyvatoriai reikalingi. O pasiekus tam tikrą darbo užmokesčio ribą, net ir trumpalaikis motyvatorius pradingsta. Kaip norėčiau turėti laiko pasigilinti į tą psichologinę darbuotojo - darbdavio pusę.

Atsakyti

Motyvacijos man pilnai užtenka, o pinigai niekada nemaišo :). Laukiu nesulaukiu, kada dičkis pradės užsidirbt... 

Ten kur ir norėčiau, ir būtų patogu sportuot vietos ir laiko prasme -15 eur 1 treniruotė... Norėčiau bent 2-iejų... Ech, matyt, teks tęsti nemokamai poliklinikoj, kai paskelbs naujas galimybes...

Atsakyti

Uoj aš su tuo keliuku tai pagalvojau kad čia koks slaptažodis :D

Atlyginimo kėlimas gal ir neilgam motyvuoja bet jei nekyla ir balansuoji ant pravyvenimo ribos su esama infliacija tai demotyvuoja visiškai...

Atsakyti

Jurgitak, viskas žinoma. Ir iš teorinės (kai vyras rašė darbą darbdavio motyvavimo priemonės darbuotojuo valstybiniam sektoriuj :D ), ir iš praktinės pusės (ant savęs- kai atrodo,viskas  gerai dėl finansų, o noro būti nėra). 

Atsakyti

Niuma, ko tau nesimiegojo iki tiek???  :blink: 

Aš tai vakar kažką klausiau, bet negirdėjau, mezgiau ala lygiai, bet žiūriu atsibudus, kad geras galas išvirkščiom akim vietoj gerų pamegzta :). Tada telefonas priminė, kad Duolingo, jeigu nepadarysiu ten bent kažko, tai nebus trečias iš eilės strike'as, lyg aš žinočiau, ką tai reiškia ir lyg man rūpėtų, bet sąžinė pabudo, kai kūnas beveik miegojo :D.  

Va, biškį į temą apie darbus (jų keitimą), ir mano kolegė komentuoja: https://www.tv3.lt/naujiena/verslas/kokie-zenklai-rodo-kad-reikia-keisti-darbo-vieta-ka-daryti-kad-netektu-gailetis-n1215860?fbclid=IwAR04tKbkCN6hDtE9w_JWGCj0RnKbJt5rOuJk5U-2I-Cgr_J67RFbQKsPW40 

Apie mane čia labiausiai tai šitas sakinys šiuo metu: Pašnekovė pridūrė, jog, kai darbuotojas savo kasdienėje veikloje mato prasmę, tiki, kad užsiima vertinga veikla, turi idėjų savo veiklos tobulinimui, jis turi daugiau jėgų, energijos ir motyvacijos atlaikyti intensyvesnį darbo krūvį ir pan.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: Sia savaite dirbu nuo 9 tai galiu ilgiau ciut pamiegot  :D

Vakar pradejau mokslus, tikiuosi lengvai informacija i galva eis  :D  :rolleyes: nusprendziau po dvi valandas po darbo skirti, ir tada dar liks bent laiko vienai mezginio eilutei, kad stipriai saves nenuskriaust  :rolleyes: aisku dar ir savaitgaliai. Zodziu tikiuosi neperdegt  :hmm:  :D

Vis seku naujienas apie vaikinuka dingusi  :unsure: tikiuosi vis dar, kad atsiras bet tikriausiai jau mazeja sansai  :cray: tevai tikriausiai is proto eina, kad tik greiciau atsirastu  :cry2:

Draugai laukiasi mergaites, bus velyku zuikio atnesta kiek sake  :D kai dariau Katia uzsakyma pagreibiau merino, noriu numegzti kepuryte ir galvoju apie kojytes, gal kuri zinot koki aprasyma grazu? NEteko kojnyciu leliui megzt niekada, is galvos tai zinau, kad tikrai nesigaus. Kepurytes dvi turiu tai galvoju viena aprasyma issirinksiu kuris grazesnis ir megzt reiks  :4u: Kaip tik kol lauksiu vyro megztinio siulu, nes tik du kamuoliukai beliko o vakar pridejau ziuriu, kad dar bamba gerai sviecia  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2023 02 07, 10:57)
<p>Niuma, ko tau nesimiegojo iki tiek???  blink.gif </p>

Aš čia jau buvau išsimiegojus. Nuo pusės 10. Sakau, kad mano naktinis miegas max 7 val. Arba 6. Jeigu nueinu 'teisingu laiku' miegot, tai naktį blūdinu. Paskui vėl numingu valandą ar dvi prieš žadintuvą.
Atsakyti

Kūdikio kojinyčių gražų aprašymą - čia man skamba kaip nesuderinami dalykai :). Nes tokio mažumo tos kūdikių kojytės, ką ten išlauši. Nebent akelės tikslumu aprašymo reikia. Esu mezgusi savo kūdikiams, bet iš galvos. Ir tos kojinytės vis tiek nusmunka, kokios jos bebūtų. Pasiteisinę yra tik kažkokie bateliai megzti su raišteliais, ale net pati nepasakysiu iš kur ėmiau aprašymą - gali būti iš kokios nors senos knygos :).

Aš irgi ėmiau pasekti to vyruko paieškas. Nes tų pačių metų gimimo, kaip mano dvyniai... Ir daiktai rasti netoli mūsų gyvenamosios vietos, nenoriu net pagalvoti, kaip jaučiasi tėvai...

Atsakyti

Merginasumezginiu, Aš berods mezgiau pagal šitą https://youtu.be/ohI8r2PrywY

Ne kojinės,bet tokie a la batukai

Va toks rinkinys buvo pagamytas :ax:

Priedas  received_1347677982646363.jpeg   349,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

As esu macius pas daug ka tokias kojnytes ilgesnes su raistukais ir tais bumbuliukais. Pas Airida lyg? bet nu gi nepaklausi, sakys pirk  :D  :D o aprasymo jos nera, aprasyma nusipirkciau, kojnyciu pirkt nenoriu, galiu numegzt pati. Reiks tikrai gal youtube pasiziurinet  :hmm:​ 

Atsakyti