Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuks labai grazus komplektukas  :wub: as klausiau ar noretu pleduko, sake nereik turi kelis jau. Kombi ir esu pirmai dukrytei numezgus sake ir sitai puikiai dar tiks.

Kojnytes as tas esu macius pas daug ka (Airida ir Elena lyg  :rolleyes: ) tokias mezga ilgesnes su raistuku ir bumbuliukais tais, bet lyg aprasymo nei viena nesukurus ar nesidalinus  :D Pirkt nenoriu, noriu  numegzt pati. Reiks paziurinet gal etsy kazka rasiu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Merginasumezginiu, ravelriu nesinaudoji :hmm: 

pIlna visokių baby reikalų, ir net nemokamų.

Pvz su šniūriukais, ir net paturbinti

https://www.ravelry....y-booties-cable

Atsakyti

Kokie grazus  :wub: aciu reiks bandyt gal. 

As kazkaip su ravelry sunkiai draugauju  :unsure:  :D  :D​ 

Atsakyti

Keistuolė :D  ką ten su juo draugaut. Aš prisireginau seniai, bet projektus keliu baisiai chaotiškai, turbūt paskutinių dvejų metų net nesu sukėlusi.. bet užtat "favoritinu" viską iš eilės :oh:  kai ką net ir papirkusi, ir pamezgusi. Daugumos iš čia besilankančių būtent ten ir gali pamatyt, ką mezga...

Atsakyti

Tai va.. as savo processu isvis ten nelabai keliu, mano procesai ir uzrasai nugula i Laine knitting notes kartu su nuotrauka, o i ravelry tai ir nesukeliu niekada.. tai Ravelry nebent naudoju kai noriu nusipirkt koki aprasyma  :D​ 

Atsakyti

Kojnytes as tas esu macius pas daug ka (Airida ir Elena lyg  :rolleyes: ) tokias mezga ilgesnes su raistuku ir bumbuliukais tais, bet lyg aprasymo nei viena nesukurus ar nesidalinus  :D Pirkt nenoriu, noriu  numegzt pati. Reiks paziurinet gal etsy kazka rasiu  :rolleyes:​ 

Tu čia kažkokiose dar FB grupėse dalyvauji gal ar kur? Nes man tai nepažįstamos tos personos :D, o tu kalbi taip, lyg visos turėtume pažinoti  :hmm: .

Aš tai ne taip tvarkingai su Ravelry draugauju, kaip kai kurios, neminėsim vardais, kurios sugeba susirašyti net savo siūlų atsargas, bet savo mezginius stengiuosi įkelti. Aišku, ne visas smulkmes, nes būna, kad neišeina, nespėju nufotkinti. Bet man pačiai jie padeda ir prisiminti - a la savivertę pasikelti :), ir pasižiūrėti, kiek siūlų sunaudojau, kokiais virbalais mezgiau. Kartais kokią reikalingą nuorodą įsikeliu prie kokio mezginio, žinau, kur ieškoti. Beveik kasdine pasižiūriu, ką draugai mezga ir laikina, taip naujų norų prisirenku ir pan. dar labai mėgstu pažiūrėti, kokios realizacijos man patikusio modelio, kokius siūlus naudoja, ką iš vienų ar kitų siūlų numezga - gražaus ar ne, ar verta man pirkt įsivertinu :D.

Atsakyti

Tu čia kažkokiose dar FB grupėse dalyvauji gal ar kur? Nes man tai nepažįstamos tos personos :D, o tu kalbi taip, lyg visos turėtume pažinoti  :hmm: .

ne cia instagrame labiau seku  :D  :D​ 

Atsakyti

Tai pasakyk, ką sekt :), gal ir aš seku, bet vardų nežinau :).

Atsakyti

Tai pasakyk, ką sekt :), gal ir aš seku, bet vardų nežinau :).

Airida - Airiduti

Elena  - Elena_Zauer

Kristina - Kristina_megzti_paprasta

Lina - Wool_blend

Cia is tokiu aktyvesniu instagrame  :4u:

Atsakyti

Vat insta tai man visiškas pramoginis reikalas. T.y. tik visokias nesąmones žiūriu. Kažkiek ir mezgėjų, gal labiau užsienio, nes LT tai man tokia nuobodybė :D  nebent qqtės kojinės. Bet irgi, pažiūrėjai, pasidžiaugei ir bendram sraute viskas ėjo nuėjo kažkur... nei paieškos pasidarysi, nes neaišku, ko ieškot, nei nukopinsi kažką...

Atsakyti

Katukai, naudokis Save funkcija. Aš paskutiniu metu tik iš Instos mezgu :) 

Apačioj dešinėj po fato yra vėliavėlė, kuria užsaugoji. O paskui, kai nori- atsidarai. Ten kur paieška- kairiau meta vaizdus, susijusius, ką labiausiai žiūri. Ar mezginius, ar maistus, ar makiažus ir t.t. 

Ai, sekmadienį parodysiu gyvai 😁

Planai nesikeičia, tikiuosi nei pas vieną?

Lauksiu. 

Atsakyti

Tai save aš naudoju! Ir net kataloguoju :P 

turiu momeny, kad neišeina taip paprastai ką nors susirasti, jei nežinai hashtago, vardo ar išvis ko nori :D  tiesiog bendras srautas... net ir po "lupos" ženkliuku. Negali išsirūšiuot "surask man pvz visokius ten kūdikių batukus. Su receptais želatelno :D "

O paskui iš to Saved sąrašo, ką nors išknist prieš metus išsaugoto :oh: tai tiesiog scrolini pusę dienos...

Atsakyti