Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, va tau paieška ir net kai kurios su receptais, pvz. tos žalsvos :)

Priedas  Screenshot_20230207_200816_com.instagram.android.jpg   170,7KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu gerai, o kodėl tu rašai be tarpų.

Aš kaip normali išauklėta rašau su tarpais :D

Priedas  Screenshot_20230207_201700_Instagram.jpg   84,05KB   0 Parsiųsta kartų

Tą ir noriu pasakyt, kad kažkur kažkokios kažkieno sugalvotos taisyklės veikia. Ir jos man nepatinka :D

Atsakyti

Nu taisyklė ta, kad nėra instoj atskirų žodžių :)​ Jie arba be tarpų, arba su brūkšneliais. Tai pabandai vienaip, kitaip ir randi. Ir haštagai patinka, gali viską apie konkretų modelį vienoj vietoj rast.

Atsakyti

Aha, jeigu tik visi vienodą hashtagą naudoja. Ir teisingą. 

Kažką pagal hashtagą buvau užsiprenumeravus, tai jomajo, visoks š pradėjo eiti, ir dar įdomiausia, kad kažkodėl neleido jo telefone unfolowint. Tik per kompą!

Žodžiu, nepatinka man insta kaip žinių šaltinis :D 

Kažkada mačiau, visokie ten mokymai vyksta, kaip kuo daugiau naudos iš insta išspausti :D​ 

Atsakyti

Neturi būt visi šaltiniai naudingi :). Man užtenka akis paganyt, mezgu visgi iš Ravelry, o kitur - ganausi įkvėpimui ar laiko užmušimui  :B , Saugau, saugau, spėkit, ar ko paieškau/randu paskui ten. Nebet recepto kokio, ir, aišku, pamirštu, kur saugojaus  :B .

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  ko tokios tylios?  :rolleyes: 

Vakar be mezginiu, nulipau nuo knygu ir variau miegot, siandien atsikeliau, kava ir vel dirbt  :unsure: tikiuosi darbo metu biski pamegzt siandien  :D 

Pietums vistos kulseles imesiu i orkaite. Dar gal ryziu salia, brokoliu su kalafijorais ir bus liuks  :4u: 

Savaitgali pas jus faini planai  :wub: mes sestadieni leksim pas mama, tai tikiuosi istaikyt nulekt antakiu susitvarkyt. As gruodi gerai nusisvilinus antaki su blakstiena vienoj pusei esu, jau ziuriu ataugo galiu susitvarkyt nueit. Tai gerai kad viskas gerai baigesi  :oh:  :lol: jauciu reiks pagalvot apie kaitlente po remontu o ne dujine  :ax:  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Merginasumezginiu, oho :blink:  su virykle antakius nusvilint :oh: 

Aš LT turiu indukcinę kaitlentę, seną jau, bet baisiai ja patenkinta. O čia, nuomojamas butas su dujom. T.y. žiauriai š viryklė, esu ne kartą nušveitus puodus žemėn, ugnies sureguliuot neįmanoma. Na, bet kai žinai, kad laikinai, tai įpranti ir tiek.

Mezgimo fronte nieko naujo. Pynės begalinės, jau dabar ratu, tai dienos norma kokios trys eilės :D 

Prisikepiau vakar grietiniečių :ax:  iš instagramo :lol:  sudie, kūno linijos, jei dar ir buvo ten kažko.

Vakar biškį pažvengiau sau į ūsą, kaip Niuma už mane viską organizuoja :hihihi:  nu viskas įmanoma, bet faktas, kad tikrai nesikelsiu kelionei 7tą, ir net ne 8tą. O iki Kauno tai man kokias 4 valandas vairuot, tai mažum kažkada ant vakaro ir užsuksiu kavos puodukui. Bet kažin ar labai jau pilna energijos ir kalbų būsiu....

Atsakyti

Katuk varyk iš vakaro :D pas Niumą ir pernakvosi  :hihihi:​ 

Atsakyti

Nulūžo mano kodas. Pirktelėjo drakius pamatęs akciją Opalui. O dar Depo gražių spalvų Regios aptiko. Nu ir viską vainikavo nebandyti dar siūlai Šiltam siūle. Dabar tikslas iki gegužės nepirkt  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pastas atnese dovanu, reikes dabar imtis kojniu mezgimo. Addi virbalu niekad nesu bandzius, sudomino labai valo spalva  :hihihi: ir ale kad masazuoja delnus kol mezgi  :hihihi: 
Aisku nu gi ir jus padejot, jei ne tie virbalai uzmatyti tai net nebuciau cia tu vienaragiu 🦄 macius nei man reiketu 

Pridėta:

Atsakyti

Nu smalsu, kaip tas valas, neblogas gal?

Qqte, kojinės užvaldė mirtinai :D​ 

Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2023 02 08, 12:10)
<p>Vakar biškį pažvengiau sau į ūsą, kaip Niuma už mane viską organizuoja hihihi.gif  nu viskas įmanoma, bet faktas, kad tikrai nesikelsiu kelionei 7tą, ir net ne 8tą. O iki Kauno tai man kokias 4 valandas vairuot, tai mažum kažkada ant vakaro ir užsuksiu kavos puodukui. Bet kažin ar labai jau pilna energijos ir kalbų būsiu....</p>

Tai kad tikrai nieko už tave neorganizuoju.
Organizuoju kugelį pas save. Mano klausimas buvo - ar pas nieką nesikeičia planai.
Sakiau - durys atviros nuo ryto iki vakaro. O kada atvažiuosit- nei viena nepasakot, ar 11,val. ar 17 val. Man jokio skirtumo smile.gif

Bet realiai tokios pilnaties dar neturėjus, kad per pusdienį toks kiekis problemų ir darbe, ir su vaikais, ir su mama. Žodž, tikiuosi, išgyvensim visi.
Atsakyti