Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ne tik pilnatis, dar ir atmosferos slėgis padidėjęs, tai sveikatos  problemyčių gali būt  dėl to.

Pas mane tai tik buitinės problemytės: skalbiankė nerodo jokio gyvybės ženklo :oh: be jos gyvent turbūt kaip ten sako-oriai :D sunkoka. O jos remontas šeimininkės reikalas, o skubiai kažin ar gausis, o ryt žada elektrą atjungt visai dienai, o poryt penktadienis, o vyrą palikt be skalbiankės nu yr reikalų.. tai kažkaip net sunku sugalvot vakarienę :oh:​ 

Atsakyti

Mano kodas vis dar nenulaužtas. Laikausi labai per dideles pastangas.

Atsakyti

Mokymuose buvau (pusiau organizatorė, pusiau dalyvė), dabar grįžus išleidau vieną vaiką į koncertą, kitą į varžybas, bandau greit atrašyt, kam svarbiausia, turiu iliuziją patišeidama koncerto klausyt jau pašaut lazaniją į orkaitę... Padažas vienas jau yra, vyras vakar padarė, kol manęs nebuvo, bet nebeliko laiko iškept per jo lėtumą, tai valgėm kiaušinius, užtat geras paruoštukas šiandienai.

Kai reikia greiau suktis - jau man diskomfortas :(, nenoriu, širdelė nerami, pasitenkinimo ne nulis, o minusas...

Niuma, laikykis, viskas gal gerai baigsis? Nereiks kugelio atšaukt? Sakyk, jeigu ką. Aš tai planuoju atvažiuot.

Vilnietės, aūūū, kas ir kaip kooperuojamės?

Atsakyti

Ne ne, neatšaukiu. Viskas ok. 

Pas mane- organizaciniai reikalai, ne sveikatų (nors va kirpėjos sūnus ryte nualpo- spaudimas 90/40 🤐 ).

Aš pirmoko klasiokę gaudžiau... susitaria du 'draugeliai', kad eis į svečius mano vaikas. Nepraėjo nei valanda, kol jis palaukė prie mokyklos ir abi su jos mama dirbdamos suvedėm vaikus į krūvą. 

Pas dičkį- du dvejetai iš fizikos. 

Skambina mama- raktus buto pametė. Kol nuėjo į parduotuvę ir grįžo. Išvežė vyras mūsų raktus, turėjom atsarginius. Man susirinkimas Emilio bus.

Darbe.... nesikeiksiu. Tikiuosi, išsprendžiami reikalai bus.

Atsakyti

Uf, nu tai, kaip man Ingridushka sveikindama su gimtadieniu sakė - viskas poch..., jeigu mylimi žmonės šalia ir sveikata yra. Visa kita - vienaip ar kitaip praeina, išgyvenama, nors ir suėda nervų ląstelių...

Atsakyti

O tai kas vilniečių važiuoja?aš ir Restar ar dar kas?jei kas veš- tai ir aš į kompaniją. Jei nebus kam galiu ir aš tik dar į Kauną nesu važiavus tai baisokoka

Atsakyti

Labos

Katuk, formos, linijos....apskritimas irgi figūra, irgi reikia  palaikyt

Kaip man gražu mano mezginys.Cia ta mano smagioji dali mezgime, kai gaunasi ir dziugina ir dar nenusibodo.

Atsakyti

Kerpena kaip ir žadėjo, taip supratau? 

Atsakyti

O JUrgitak ?inka data ar ti

Atsakyti

Aš penktadienį žinosiu.

Atsakyti

qqte, 08 Vas 2023 - 17:21, parašė: Jei nebus kam galiu ir aš tik dar į Kauną nesu važiavus tai baisokoka
Po centrą maltis nereikės :) Jei ką, rasi lengvai 👍 Tėvų susirinkimas, vakarienė, mažiaus pamokos (pvz, papuošalų gamyba lede), dvi eilutės mezginio, nulakuoti nagai ir dienos neliko. Ilga ši savaitė. Dar nežinau ar ryt iki Šakių neteks pavažiuot. Matysiu. Ai, dar Gytis akinius sulaužė, buvo vieni tokie pat rėmeliai Vilniuj. Šiandien skambina, kad nebeliko jų. Gal nupirko, o sistema nesuveikė. Reikės daryt naujus. Visai neplanuotos išlaidos.
Atsakyti

Niuma, nori gal akinių meistro kontaktų? Aš buvau kojelę nulaužus, tai sutvarkė, jog neatskiriu, kuri buvo lūžus  :D ir gan greit sutvarko ir nebrangiai

Atsakyti