Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O garantijos jau nebebuvo? Fielmanas vyrui beveik po metų nemokamai sutvarkė kojelę. Bet aišku, klausimas ar išvis remontuojami.

Bet net ir pilnai keičiant, jei dar galioja garantija, daro tai nemokamai. Dukrai buvo nekokybiški, spalva nusilupo gan greit, gal vision express :hmm: , irgi pakeitė nemokamai. Net leido rinktis rėmelių spalvą :D 

Plę, dar ir magnetinės audros :oh:  šiąnakt net sapnavau, kaip galvą skauda. Aišku, kad atsikėliau su skausmu. Bliamba, jaunystėj retai galva skaudėdavo, o dabar tai gryn sakyčiau hormoninis reikalas.... bet gal ir tos audros paįtakoja

Pradėjau serialą be pabaigos :D tik nesistebėkit, Greis anatomija, nebuvau mačiusi :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(W@idaw @ 2023 02 09, 08:25)
<p>Niuma, nori gal akinių meistro kontaktų? Aš buvau kojelę nulaužus, tai sutvarkė, jog neatskiriu, kuri buvo lūžus  biggrin.gif ir gan greit sutvarko ir nebrangiai</p>

Noriu.

Katukai, jau 3 metai praėję. Dar mėnuo garantija. Atsiųst kojelę - trys savaitės. Rėmelius- savaitę. Būčiau už rėmelius geriau susimokėjus. Dabar turbūt ir naujus pirksiu akinius, ir senus remontuosiu.
Atsakyti
Man vakar labai galvą skaudėjo, nuo pat ryto vaistų gėriau.
Sapnuoju nesąmones- tai su vyru ženijamė vėl po 15 mėtų. Tai jau šianakt - išsiskyrę. Neapsisprendžiam biggrin.gif
Mechaninis pažeidimas, tai kažką telefonu pazyzė, kad gal garantinis negalios. Matysiu, kai nuvažiuosiu, ką kalbės.
Atsakyti

Apie garantijas ir remontų kainas :B Numirė M telefonas, dar nei metų neturintis. Nunešėm į Tele2 pagal garantiją. Patikrino, tipo gavęs vandens, dėl to negarantinis. Išaiškino, kad nebūtina įmest į vandenį, užtenka vieno užtiškusio lašelio arba drėgnais plaukais būnant pakalbėt :blink: Remontą paskaičiavo už 300 eur :blink: Kai tas pats telefonas naujas salone kainuoja 180 eur :D Nu net pyktis neima, o tik isterinis juokas :D​ 

Atsakyti

Aha, mes irgi neseniai pirkom naują telefoną jaunuoliui, nes baterija nelabai belaikė (dėl šito dar nebūtume pirkę :B ), bet tas įjungimo išjungimo mygtukas nustojo veikt, kas reikštų, kad jeigu išsikrauna, jau nebegalėtų įsijungt... tai vyrukui stresas, zysė, išsizyzė pas tėtį. Tas ir į remontą nužingsniavo, sakė, kad nebeapsimoka remontuot, brangiau kainuos.

Įdomu, kaip jie atsekė ir galėtų įrodyti, kad tas lašelis užkritęs buvo  :B . Bet tai norint ginčytis reikia perdaug sveikatos padėt...

Atsakyti

Nu jo, kartais laimė, o kartais nelaimė su tom garantijom :D 

ne mano daiktas, bet man reikalingas. Rašiau apie skalbiankę. Tai meistras atėjęs sakė, jog perdegė kažkoks ten pagrindinis valdiklis, greičiausiai dėl elektros įtampos šuolių. Nu ok. Neišjungiu iš elektros skalbiankės praktiškai niekada. Nu iš kur man žinot, jog ji be įžeminimo :oh:  manęs šiaip nieks ir nekaltina, aišku... bet tai pastatytas pigiausias variantas nuomojamam bute. Detalė kainuoja beveik kaip skalbiankė. Ir dar klausimas ar tikrai ta detalė, gali būt ir kita... šeimininkė išlaidaut naujai nenori, nu. Nori surinkt iš senų detalių. Plę. Nu man dzin, jei bent pusmetį atlaikys normaliai, pakentėsiu, tiek čia man ir liko. Bet tai kažkaip lužena irgi nevilioja, vis tik nuomą tai visai normalią moku...daviau laiko išspręst klausimui dvi dienas :B nu nes vyriškis vienas likęs tikrai rankytėm neskalbs...

Tai aš čia apie detalių kainas norėjau paantrinti :D 

Bet jei žiūrint globaliai ir ekologiškai, tai plę, per tokias remontų kainas tos elektroninės šiukšlės taip ir auga kosminiu greičiu....

Liniuka, man rodos senus telefonus superka. Aišku, mizeris ten visiškas, nes berods tik baterija vertinga. EMP yra tokia, gali net iš namų paimt

Atsakyti

EMP tik nemokamai paima, užtai tikrai neprimoka :). Dabar tingiu googlinti, bet, pvz, seną akumuliatorių paima iš namų nemokamai (tai toks ir yra jiems biznis už tą paslaugą), o jeigu pats nuveži - gauni pinigų.

Kiek pas mus senų telefonų... Jaučiu, dar Nokios 331 kažkur yra dėžutėje, ir kitų mygtukinių, o jau ir imanių pasikaupę. va, kad išmest paprastai nesinori, o kur padėt - nesugalvoju. Tiksliau, retai prisimenu, kad reikėtų kažką daryt.

Atsakyti

Aš pati vežiau į EMP, tai gal dėl to ir gavau pinigų :D​ 

Atsakyti

Tikrai nevažiavau dėl trijų telefonų. Buvom prikaupę daug visko, spausdintuvo kasečių, laidų, kažkokie seni buitiniai prietaisai... prikroviau beveik pilną bagažinę. Faktas, kad už kažką pats moki, už kažką gauni. Sumoj vistiek buvau +7 eurai :D​ 

Atsakyti

Matyt :). Tau ten visai gal patogu nuvažiuot.

O su butine technika, nuo įsikraustymo pas mus keistas jau šaldytuvas, džiovyklė, skalbyklė su indaplove jau gyvena viršvalandžius, matyt...

Saulutė šviečia, dirbt tingiu, širdyje toks visiškas penktadienis...

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: kalbant apie akinius, maniskius reiktu stiklus i stipresnius pakeist, vairuot su akiniais nebegaliu nes nematau nieko  :D bet jau akys atsigavo, tai vel akiniai ilsisi, lesiai dirba savo darba  :D​ 

Atsakyti
Waida, kaip tu laiku smile.gif Jau nuvežiau ir rytoj atgaus sutaisytus akinius. Nereikės laukt 3 savaičių kojelės iš garantinio.
Atsakyti