Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ramintas, fb akinių meistras. Gal ir vilnietėms kada prisireiks. Siunčia jis ir kitur  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: Vakar neturejau jegu skaityt ir bendraut, jauciu ir mane slegis paveike  :D  net miegot nuejau anksciau nes nesupratau nieko ka skaiciau, viskas pro sali.... 

Del tu mano Addi virbalu kur pirkau - valas atskira gyvenima gyvena  :D  :D - va https://www.addineed...dles-3504-p.asp

Ar ten masazuoja delnus kol mezgi dar pasakyt negaliu, cia taip as ju puslapi perskaiciau. Tikriausiai reklaminis triukas  :D  :D nors nu paimiau i delna gal ir jauciasi kazkas, visgi nera lygus virbalas  :rolleyes: daugiau galesiu pasakyt kai kojnes kokias pamegzt galesiu su jais. Bet dabar reik paskutinius du kamuoliukus vyro megztini sumegzt, tada uzsisakyt daugiau.... suletejo mano mezgimai su mokslais...  :rolleyes:

Ryt pas mama vaziuosim. Jau biski norisi is namu islyst

Atsakyti

Apie kaimynus aš negalvojau :). Ir apie grindų tiesumą. Nes jeigu jos lygios, tai pats batutas nešokinėja visai. Bet to paties šokinėjimo gali ir visai nebūti. Visokie ten įdomesni stovėjimo pratimai man daugiausiai prakaito išgarina, daug labiau už šokinėjimą. Ir max 2 k per savaitę, ne kasdien. bet kam apie tai kalbėt, jeigu neįmanoma. manau, kad mano maži vaikai su visom stranpsorto priemonėm bevažinėdami, belakstydami ir pan, daug labiau kaimynus išnervino, bet turiu pasakyti - jie šventi žmonės. Tik vieną sykį gyvenime į radiatorių pabeldė, kai iš kažkur po vidurnakčio parvažiavom ir bandė chebrytė dar linksmybes pasiorganizuoti...

Atsakyti

Vilnietės, kurios sekmadienį važiuojat pas niumą, kada planuojat išvažiuot?

Vaikštau vis po poliklinikas.

Megzt nelabai mezgu. Savaitgalį, kaip pas tėvus buvau turbūt paskutinį kartą pamezgiau. Šiandien po darbo draugė turi užsukt, tai bent per pietus prisiverčiau grindis prasiurbt ir praplaut koridorių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 vasario 2023 - 13:26

Man tie unicornai visi ir novel netinka. Kliūva akys ir vos pratraukiu. Bet tai aš gi kietai mezgu :D 

Atsakyti

Man tie unicornai visi ir novel netinka. Kliūva akys ir vos pratraukiu. Bet tai aš gi kietai mezgu :D

nu man tai jau ju bukumas nedziugino, realiai pirkau is azartinio smalsumo it seip kad grazus pabandyt. As labai tvirtai mezgu ir gi, man akys turi but prie virbalo pritrauktos tai paziuresiu... kol kas nelabai man valas tas, gan ilgas ir susirango visaip tai  idomu kaip cia bus mezgant su jais  :rolleyes:  :rolleyes:  

Atsakyti

Aš kolkas šarpų į nieką nenoriu keist. Ir valas rožinis super  :wub:​ 

Atsakyti

pradedu norėt išbandyt naujus kokius virbalus

šian pykau ant chiaogoo 2,5 nes sunkiai slydo, nepramegstus pasiėmiau

išknisau, addi tokio nr neradau, pameginau su 5 megzt irgi nepaejo

tada radau kitus pramegztus chiaogoo tai geriau jau slysta bet vistiek kažko pamegint norisi

per pietus susikaupiau, nuvažiavau iki kalvariju g. (dar tam gale nebuvau tai nedrąsu kiek) 

nuo siūlų pasirinkimo akys apraibo, stvėriau 1 kamuoliuką kurio važiavau ir gret pabegau

beje kam reikia ir kas nežinot hobbymarket opalam akcija 

Atsakyti

Vilnietės, kurios sekmadienį važiuojat pas niumą, kada planuojat išvažiuot?

? :)

Pirmas Gyčio filmavimas įvyko.

Turėjo vaidint, kad rūko balkone. O vakar vyras buvo susirinkime- direktorius atėjo į klasę, nes klasiokės garina mokykloj. Prašo tėvų leidimo apieškot mokinių daiktus. Žodž, tik vakar pravedėm eilinę paskaitą apie rūkymo žalą, o čia tiesiai nuvežiau į  tokį filmavimą 🫣

Atsakyti

Qqte, jei man pavyks suderint kur dukrą palikt, gal irgi atvyksiu pas niumą. Galėsi hiya pabandyt  :)​ 

Atsakyti

Gal Jurgitak jau žino, ar važiuos į Kauną ar ne? tada visos 3 arba 4 vilnietės galim persikelti į bendrą chatą messengeryje ir susiderinti važiavimo laiką ir būdą.

Dar kyla klausimas - ką atsivežt? Aš visai be galvos, džiaugiuosi, kad išvis toks klausimas iškilo, nes galėčiau atvažiuot, kaip į balių - be nieko :).

Atsakyti

Valioooo....

Ir vaikai taip sake  :yahoo:  atostogos jiem

mane vakar irgi matyt slegiai ir audros prispaude, net megzt nenorejau nors laiko buvo.

O gal tiesiog nejaunėju, ir savaites pabaiga labiau jauciasi.

Mano mezgimas  pasileido ar atsileido- kaip cia geriau skamba.Ir bukesni virbalai nebe baubas tapo.

Su smailais dazniau perduriu pati siula  ir nevisa uzkabinu.

Atsakyti