Atsivežkit deserto Ar vaisių.
Kugeliu, grietine pasirūpinsiu.
Aleliuja penktadienis. Žiauriai sunki savaitė darbe, jau vakar vos paršliaužiau, aišku pati kalta, suplanavau per mažus tarpus tarp susitikimų, tai nei pusryčių, nei pietų... Na bet čia tik etapas, prabjomsia...
Nemezgiau nė eilutės.
Apie jaunuolių sportus, maniškis irgi užsikepęs raumenį augint, palankė bandomąjį mėnesį, lyg ir fainai. Bet čia tokia š... sistema, kad pasirašyt kontraktą reikia mažiausiai 2m., o ir ne už kampo ta salė, su dviračiu pusvalanduką reikia minti.
O šie ir kiti mokslo metai pas jį žiauriu grafiku, gimnazija +plus metais sutrumpinta programa, tad pvz. šį pusmetį yra 3 d. kai iš namų išeina 6.20 ir grįžta 17.30 nu tai kur jau ten dar į sportą trenksis.
Tai pasitarę įrengėm namie sporto salikę su keletu treniruoklių, štangom, turniku ir ir pan.
Tai noriai sportuoja, mėgsta ir draugeliai atvaryt, čilina jie ten... Bet va neramu kiek teisingai ką daro, nes jis toks karštakošis, tik kuo daugiau, kiečiau, greičiau, vis raminu jį, bet jau taip sunku. Kad ir užsispyrė padaryt per val. 500 atsispaudimų - padarė, antrą dieną skauda visas, nu kam to reikia.
Turiu planą paderinti su vienu klubu, kad išpirkt pavienius pasportavimus kontrolei.
Apie sekmadienį. Tai mano planas, jei jau užsukti, tai ir buvo su kokiu nors desertu. ir net nusipirkau vakar. Tai plę, atėjo vyras ir suvartojo pusę
nu nupirksiu dar. Ten buvo suluguni sūris su figų džemu, jeigu ką
aš kaip etatinė vaisių valgytoja, tai atsakingai pareiškiu, jog dabar toks ne vaisių sezonas laukiam kokio nors naujo sezono
Jei rimtai pagalvojus, tai man ne itin veikia tie visi reiškiniai. Galva vakar pati pasveiko, energijos nepadaugėjo/ nepamažėjo. Kiti visi reikalai irgi įprasti.
Su mezgimu irgi panašiai ten pat
Qqte, aš irgi buvau čia neseniai užsikepus kokius naujus virbalus išbandyt. Bet nu savo einamojo dydžio kažkaip ir neradau nieko gero. Mezgu daba su 2metriniais
Niuma, papasakok kas ten per filmavimaisi tavo vaiko, kažką matyt aš praleidusi.
Aga, praleidai Vidurinis vienoj modelių agentūroj fotografavosi. Žinomas pakankamai fotografas, labzi gerai sustilizuoja. Va ir reklamai maniškio foto panaudojo
https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=
Ir ta agentūra jei reik laidoms ar reklamoms- duoda savo modelius pagal amžių ir klientai atsirenka.
Buvo ir Vilniuj jį atsirinkę, siuntėm prisistatymą, bet dar nekvietė.
Grįžau iš darbo visiškai išsunkta, dar vienur kitur nuvažiuot reikia, o tada jau svajoju apie kokį kokteiliuką atsipalaidavimui.
Man tas pats...
Sėdim picerijoj su vyru. Paskui eisim krepšinį žiūrėt 🤭 nors šiaip- ne sirgaliai. Bet į darbo ložę
Niuma, kaip fainai, labai graži foto. O ir šiaip smagu, kad vaikinas nesikuklina, net susimąsčiau, ką maniškis į tai pasakytų, jei pasiūlyčiau sudalyvauti.
Liniuka, tavo svajonė - mano svajonė. blyn turiu bjaurią madą, negaliu pati sau net šampės taurės įsipilti, tipo kažkaip nepadoriai, net jei šaldytuve atidarytas butelis, o jau išgerti tai galiu ir viena😅. Tai laukiu kol maniškis grįš iš kiemo, prašysiu, kad ko įpiltų. O tas tai nesiskubina.
Gal net kokį filmą susirasiu.
Niuma, kaip fainai, labai graži foto. O ir šiaip smagu, kad vaikinas nesikuklina, net susimąsčiau, ką maniškis į tai pasakytų, jei pasiūlyčiau sudalyvauti.
Ten daugiau yra, į šoną pavažiavus. Čia mano trylikmetis.
Penkiolimketis mėtosi pagsl foto irgi kvietė pasidaryt portfolio (tik man kainuotų vėl), bet nežino ar nori filmuotis. Fotografuotis sutiktų.
Darbai baigti, mokslu gerai iveikiau siandien, visa norma pirmo assesment padaryta, kita penktadieni assessment due to dabar turesiu visa savaite tiesiog pasiskaitinet, praktikuotis.
Siandien jau kaip ir galojau patvirtino, kad nuo 27tos reik ofise pradet menesiuka, nes naujokai pradeda dirbt, reiks pas mama vel menesi gyvent. As stipriai kaip ir neliudziu, nei gamint, nei skalbt - vyras namie vienas gyvens, bet gi garsiai nesakysi to vyrui
Kaip tik galesiu ruostis ramiai pas mama savo pirmam egzaminui, man atrodo Balandzio pradzioj jau reiketu pirmaji laikyti...