qqte, 10 Vas 2023 - 13:11, parašė: nuo siūlų pasirinkimo akys apraibo, stvėriau 1 kamuoliuką kurio važiavau ir gret pabegau beje kam reikia ir kas nežinot hobbymarket opalam akcijaO kaip tie Opalai dėvisi? Nebandžius aš jų, bet žiūriu, kad už 6 km. nuo manęs kojininių siūlų pardė, sakau gal laikas išžvalgyti teritoriją.
Liniuka, 10 Vas 2023 - 18:27, parašė: Aš tai jau po shoto ir dabar radlerį gurkšnoju. Labai nemalonų pokalbį turėjau su savo komanda, nu bet pati durna, kad penktadieniui palikau. Dabar rezgu planą, kaip savo z ar kurios ten kartos egocentrikams sparnus apkarpytOi, net nesakyk, su viena tokia turiu ir aš reikalų, negana dar bando ir porą kitų kurstyti. Aišku man lengviau, ne šefė aš jiems, tik kai kur keliai kertasi, ir tie jų purkštavimai, ne tai kad trukdo, bet gal labiau erzina.
Matysim kuom viskas baigsis, šiek tiek apsodino personalo skyrius, bei mūsų šefas, bet iš patikimų šaltinių žinau, kad nulėkė į profsajungą skųstis... O tas patikimas šaltinis tai iš tos pačios profsąjungos, atėjo perspėti, kad subinėj akis turėčiau😁
Mergina su mezginiu, vis apie mokslus taip entuziastingai, smagu... Man taip iš toli vis sklando, norėjimas kažko, neaišku ko... Gal dėl to ir į tas vibracijos darbe biški kaip nuo žąsies vanduo.