Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

qqte, 10 Vas 2023 - 13:11, parašė: nuo siūlų pasirinkimo akys apraibo, stvėriau 1 kamuoliuką kurio važiavau ir gret pabegau beje kam reikia ir kas nežinot hobbymarket opalam akcija
O kaip tie Opalai dėvisi? Nebandžius aš jų, bet žiūriu, kad už 6 km. nuo manęs kojininių siūlų pardė, sakau gal laikas išžvalgyti teritoriją.

Liniuka, 10 Vas 2023 - 18:27, parašė: Aš tai jau po shoto ir dabar radlerį gurkšnoju. Labai nemalonų pokalbį turėjau su savo komanda, nu bet pati durna, kad penktadieniui palikau. Dabar rezgu planą, kaip savo z ar kurios ten kartos egocentrikams sparnus apkarpyt :D
Oi, net nesakyk, su viena tokia turiu ir aš reikalų, negana dar bando ir porą kitų kurstyti. Aišku man lengviau, ne šefė aš jiems, tik kai kur keliai kertasi, ir tie jų purkštavimai, ne tai kad trukdo, bet gal labiau erzina.

Matysim kuom viskas baigsis, šiek tiek apsodino personalo skyrius, bei mūsų šefas, bet iš patikimų šaltinių žinau, kad nulėkė į profsajungą skųstis... O tas patikimas šaltinis tai iš tos pačios profsąjungos, atėjo perspėti, kad subinėj akis turėčiau😁

Mergina su mezginiu, vis apie mokslus taip entuziastingai, smagu... Man taip iš toli vis sklando, norėjimas kažko, neaišku ko... Gal dėl to ir į tas vibracijos darbe biški kaip nuo žąsies vanduo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 10 vasario 2023 - 22:52

Kapseika kiek aš bandžius tai geriau už regia gal dėvisi. Nu žodžiu verta verta. O jau spalvynai jų.. ties vienspalviai man ne itin patiko, bet spalvoti tai faini

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Vakar leidau sau pamegzti vakare, pradejau megztuko atnara, liks tik rankoves  :bigsmile: ir aisku reiks nuspeti kiek siulu reik pirkt tom rankovem  :ax: 

kas esat vyram mezgusios plius minis kiek tu kamuoliuku gali sueit i rankoves? Siulai aran storio. 

Matysim kuom viskas baigsis, šiek tiek apsodino personalo skyrius, bei mūsų šefas, bet iš patikimų šaltinių žinau, kad nulėkė į profsajungą skųstis... O tas patikimas šaltinis tai iš tos pačios profsąjungos, atėjo perspėti, kad subinėj akis turėčiau😁

Mergina su mezginiu, vis apie mokslus taip entuziastingai, smagu... Man taip iš toli vis sklando, norėjimas kažko, neaišku ko... Gal dėl to ir į tas vibracijos darbe biški kaip nuo žąsies vanduo.

Oho nuleke skustis net… ot zmones kai kurie  :mastau: 

Nu mane kazkaip nesamones darbe labai gerai motyvuoja didint ziniu bagaza ir parodzius kaip graziai vidurini pirsta esu nusilakavus pasakyt viso gero  :hihihi:  :hihihi: jau mane uzkniso jie  :bash:  

Atsakyti

Mergina su mezginiu, bet pas tave gi nepilnos rankovės likusios :mirksiukas:  pagal modelį, dalis rankovės jau yr. 

šiaip rankovėms sueina maždaug trečdalis viso mezginio, arba maždaug  tiek, kiek nugarai. Jei raštas toks pats. Taigi, ar gerai sekasi matematika :lol: 

Pas mane nieko įdomaus. Gal tik šioks toks nerimas ima. Bet nieko neįprasto, prieš keliones visada taip. O dar turint momeny, kad sudėtinga savaitė nusimato...

Atsakyti

Grįžau. Vaikai paskirstyti pas močiutes.

Vyras Palangoj. 

Atostogos prasideda.

Visiems 🥰

Einu kavos ir mezginio. Pasitvarkysiu- paskui :D 

Atsakyti

Gero susitikimo ryt visoms! 😍

Gaila, kad praleisiu.. Prikelkit daaaaug nuotraukų!

Atsakyti

Limit, nei kiek tau negaila :), ir pati nuotraukų prikelk, negaliu patikėt, kur nusibeldus vėl :).

Atsakyti

Limit, gaila, kad tavęs nebus. Nors panašu, kad gausiau, nei pirty susimatysim 🥰 

Aga aga, tarp beždžionėlių ji vėl kažkuriam pasaulio krašte. Super. Smagios kelionės :) 

Atsakyti

Nu ką, startuoju su bulvių skutimu, ka bent kiek prie chebros būti.

Smagaus jums pasibuvimo!! 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  smagaus pasibuvimo visoms  :bigsmile: skanaus kugelio :essen: lauksim foto!

Mergina su mezginiu, bet pas tave gi nepilnos rankovės likusios :mirksiukas:  pagal modelį, dalis rankovės jau yr. 

šiaip rankovėms sueina maždaug trečdalis viso mezginio, arba maždaug  tiek, kiek nugarai. Jei raštas toks pats. Taigi, ar gerai sekasi matematika :lol:

Pas mane nieko įdomaus. Gal tik šioks toks nerimas ima. Bet nieko neįprasto, prieš keliones visada taip. O dar turint momeny, kad sudėtinga savaitė nusimato...

Nu tai va galvoju i 4 kamuoliukus su rankovem tureciau tilpti  :ax:  

Pas mane planas isvaryt kazkaip vyra i parduotuve viena, paciai pakeisti patalyne, prasieiti su suniu ir tada pasimokint siek tiek ir pamegzt  :ax:​ 

Atsakyti

Pliam, kai moki, netrunki. Dukra sakė, kaip greit atvažiavai. Turint momeny, kad aš šalia įprastos kelionės spėjau ir svečiuose kugeliuko paskanaut, kavos pagert, paplepėt apie mezginius ir vyrus :D 

Faina ta mezgėjų sekta :wub:​ 

Atsakyti

Katukai, labai smagu buvo pasimatyt.

O vilnietės dar yra 🥰 . Per anksti išbėgai, vadinasi. 

Kas dar turi foto, irgi į FB įdėkit 📸

Atsakyti