Indų skalbyklė dirba.
Aš galiu vėl megzt.
Labai smagu buvo su visom pasimatyt ir pabendraut. Ir faina, kad nepatingėjot išsikrapštyt iš namų 🥰 Aišku, kad laiko pritrūko. Faktas- reik dažniau daryt mezgaminius susimatymus.
Labas rytas vakar prisiplepejot tai cia tylit?
As siandien offise dirbu, tai ankstyvas rytas vaziavau siandien i darba, galvoju ar as cia taip gerai biski anksciau isvaziavau, tokie ramus keliai. Po to tik prisiminiau, kad vaikam atostogos tai niekam nereik lekt vieni kitiem per galvas, kad kuo arciau vartu ta vaika paleist
Kovo menesi reik ofise atidirbt, naujoku priviso darbe,.. pas mama gyvensiu
Sveikos, aš tai tokia nesijaučiu... Nežinau, ar unuo sėdėjimo daug vakar, ar nuo ko, bet šiandien jaučiuosi kaip invalidė, net neatsimenu, kada taop yra buvę - per juosmenį negaliu net kryptelėti su stuburu, visa skausmuose, o ir nejudant kažkaip ne itin gerai, tokia klipata jaučiuosi... Vos kryptelnu ir norisi cypt...
Naktį sapnavau neva NATO puolimą porieš rusus Ukrainoje, su daug daug technikos, raketom ir pan, aš, tipo saugiai iš miškelio stebėjau ir laukiau, kada čia jau bus pergalė. O tada pasirodė vokiečiai, kaip antram pasauliniam, tipo, jie nugalėjo, ir visas merginas sugaudė bei pranešė, kad ketina į vadavietę duoti prievartavimui, fui...
Sukilo man nerimas, ar užteks tos moheros rankovėms. O tokios jau nebegausiu, iš Wooly lyg pirkta, bet jau gal prieš porą metų... Reikia užbaigt kūną, tada persivyniot nuo babinos likusią moherą, pasisvert ir tada bus aišku daugiau mažiau.
Kol kas judesių amplitudė tokia maža, kad apie mankštą net kalba negali eiti, maži maži judesiukai. Net ranką staigiau tiesiant į telefoną sucypiau iš skausmo... Bet taip, stengiuosi skausmingai atsikelti nuo kėdės ir vaikščioti, kai kalbu telefonu - prasivaikščiojus mažumėlę geriau. Galvoju, kad TAIP skausmingai man gal 1 kartą gyvenime ir tėra buvę. Kai kažkada Kalėdoms norėjau užbaigti skarą dovanoms, ilgai mezgiau ir net Kalėdų rytą prieš išvažiuojant paskutinę eilę baiginėjau, greit skalbiau, blokavau, su fenu džiovinau ir... paskui nebepasikėliau. Kiekvienas žingsnis skausmingas buvo, galvojau, kad geriau negyvent, negu šitaip gyvent... Bet dabar jau žinau, kad ir tai praeis. Apsižiūrėjau, kad 11 val gyvą meetą turėjau, gerai, kad kartu su kolege, tai tik paskambinau jai, kad negalėsiu nei ateiti, nei atvažiuoti. Gyvensiu. Šita savaitė ir darbų prasme bent kiek ramesnė, be renginių, ramesniu tempu viską susidėliosiu. Megzt ar siūt irgi teks tik ant kietos kėdės prie stalo...
Nežinau, kaip ten kas skauda, bet neseniai vyrui tepliojau, visai pagelbėjo šildantis arklių balzamas . Vaistinėj pirkau, tokia riužava želė, visokių ten žolių pagrindu.
Va toks https://www.gintarin...ildantis-250-ml
Merginasumezginiu matyt laukia fotkių. Bet mes turim FB tokią uždarą grupę, ten viską kraunam
gal prijungiam ką žvėrių taryba mano?
Liniuka ten viršininkė, man atrodo, tik ji ir gali prijungti?
Dukra pamačiusi, kaip keliuosi nuo kėdės, atnešė man savo vaistą nuo skausmų per mm ir įkišo man , nes aš išsiknisinėjau, kad nežinau, ką gert
. Jei nugara ir nenustojo skaudėt, tai bent ne su kiekvienu judesiu ir galiu šypsotis net. Na, ir prisiminiau ir net susiradau (ką tik), kad turim šildyklę, tai kompą į sofą ir atsiguliau. Direktorė leido dirbt 30 poc
.
Man gal ir įdomu būtų dar tą nugarą patyrinėt, ar neatsirado ten kas nors įdomiau, kaip kokia išvarža, bet noras pradingsta, prisiminus ilgą kelią iki to. Privačiai šiuo metu tikrai negaliu sau leisti . O kol kur nors prieisiu valstybinėj poliklinikoj, būsiu pamiršus, kuo skundžiausi. Šią savaitę kaip tik į antrą ciklą nugaros mankštų užsirašiau, nežinia, ar jau trečiadienį galėsiu, bet taip - tinkamas judesys pagrindinis vaistas tam. Na, ir sėdėt reikėtų tinkamai, ale... Kol nepripjauna skausmas, tol protas atostogauja... ir dar, jeigu gausiu premiją, pažadėjau sau ciklą masažų. Jau labai seniai bebuvau, o reikėtų bent kartą per pusmetį po 10 masažų pasidaryt (čia žinios iš tų laikų, kai ieškojau bėdų su nugara).
Ai, tepao kokio nors irgi turėtų būti, reikia susirast ir naudot, ką turiu.
Pavydu dėl kugelio bet bent megztelėjau nuo dūšios vakar
Restar, gal turi kokį diržą platų vilnonį ar skarą didelę/šaliką? Išsitrink tepalu ir apsirišk. Šiluma labai gerai. Man pavasarį nuo baldų ir daiktų tampymo gerai nugarą susukę buvo kad sėdėt negali, iš sėdimos atsistot sunku. Tai tik leidžiani nuo skausmo gelbėjo.