Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai šiandien pajutau, kad nugarą turiu, kai reikėjo per auditą kokias tris valandas tiesiog stovėt :B Galvojau stuburas į šikną sulįs :D 

Merginasumezginiu, kas tu FB esi, pridėčiau į slaptą kambarėlį.

Smagiai matau vakar pasibuvot :wub: Nu aš irgi neblogai Utenoj sodyboje. O šiandien kliento auditas, tai sunkus pirmadienis. Rytoj irgi. Audituoja ukrainietė, vis bando mane prikalbinti rusiškai su ja šnekėt :D Ale nepasiduodu :D 

Atsakyti

Liniuka, tu pati angliškai labiau įpratus? Ar principinis reikalas? 

Įdomu, nes mes daug su ukrainiečiais kalbam, rusiškai. 

Atsakyti

Iš principo. Nes aplink niekas nemoka, tai būtų nemandagu.

Atsakyti

Aaa, nes pas mus atvirkštinė situacija. Daugiau rusų, nei anglų naudojama. Arba abi. 

Atsakyti

:4u:Parvaziavau namo, dar sese prigriebiau, atostogos dabar  :rolleyes: 

as Facebook Domi Nyka

Atsakyti

Labas.

man nugaros skausmus išnaikino sportas ir toks kilimėlis jis su vinukais

https://biomed.lt/lt...elis-70-ag.html

pradžioj gulėjimas labai skausmingas, bet paskui jau užmigdavau ant jo atsigulus.

Mėnesis be sporto ir kilimėlio ir vėl nugara apie save primena. tai laukiu kada galėsiu jau gulėti ant kilimėlio ir sportuoti.

Atsakyti

Labas.

man nugaros skausmus išnaikino sportas ir toks kilimėlis jis su vinukais

https://biomed.lt/lt...elis-70-ag.html

pradžioj gulėjimas labai skausmingas, bet paskui jau užmigdavau ant jo atsigulus.

Mėnesis be sporto ir kilimėlio ir vėl nugara apie save primena. tai laukiu kada galėsiu jau gulėti ant kilimėlio ir sportuoti.

Atsakyti

Pakviesti į FB grupę gali bet kas, bet tarpusavy turi būti drauguose. Arba administratorius - Liniuka, lyg visus? 

Aš šiandien po darbo migtelėjau valandą, nes vakar kavos prigėrus dar prie TV sėdėjau. Šiandien, žiūriu ne kitaip- mezginys ir TV. Ir tyla, nes vaikų nėr :) 

Atsakyti

Jo, reikia pirma susidraugauti. Bet kad man kokių 10 tokiu vardu meta, nenoriu su visom draugaut :D Gal geriau tu Merginasumezginiu mane susirask - Lina Vaitkienė. Ir susitrumpink niką kaip žmogus :D​ 

Atsakyti

aš jau pakviečiau nes seniai drauguose turiu :)

Atsakyti

Labas rytas  :4u: jau gavau pakvietima, aciu  :wub:  :wub: 

Vakar su sese ziurejom tokia nesamone prisijuokem, dar siandien ziuresim (90 days fiancé, before the 90 days) nu zinokit kartais juokinga, bet vietom nesupranti is kur tokiu zmoniu atsiranda  :D  :D 

As jau ant sofos uzmigau, ilga diena buvo vakar, siandien is namu tai jau nereikejo keltis anksti  :rolleyes: 

O del nicko mane galit trumpint i MSM, kad nereiktu viso pilno vis rasyt  :hihihi:​ 

Atsakyti
Sveikos,
na ir daugiau pas mus buvo su ilgais nickais tik pačios pervadindavom, pvz- Lietutis biggrin.gif
Tik dar neprilimpa jokia nauja, nes tik 'Mergina' nesirašo.

Ai, va ir pati mintį davei- MSM
Atsakyti