MsuM
Na, viens papjaustymas check
Katuk su didele šypsena - nieko baisaus tas papjaustymas?
MsuM lengviau tariasi ir rašosi .
Mane dar biškį veikia vakar naktį vaistai išgerti, tai žmogum jaučiuosi kol kas, bet vakare vėl juoda kaip žemė buvau, kai reikėjo nuo sofos atsikelt ir šiaip kryptelėt ar žingsnį žengt. Net negalėjau pasimatuot megztinio, kur vakar užbaigiau atnarą su adata. Tai pasimatavau šįryt. Keista man, aišku, turėti savo dydžio megztinį, o ne kokį padidintą. Negaliu sakyt, kad per mažas, nes neaptrėkštas, bet lūkestis buvo nusimegzti didesnį . Na, bus matyt, ar bus nešiotinas, ar kam atiduotas. O gal tik liemenė liks, jeigu siūlo rankovėms neužteks. Jau reikia intensyviai galvoti, kam kitam prioritetą atiduot iš visos gausybės norų.
Nu taigi vaistukai veikia aišku, kad jaučiu nepatogumą, tempimą, bet skausmo tai turbūt pas Restar daugiau, bent jau iš aprašymo. Žaizdų skausmas, jei uždegimas nesiformuoja, tai toks momentinis labiau. Žiūrėsim, kaip miegosis. Kol kas negalima jokių rimtesnių darbų, tai čilinu
Prasimezgiau naują mėginuką, vyro megztinio. Į "skudurinį" siūlą įmontavau merinuko. Vizualiai čiut paryškėjo, bet merino žvilgesio nėr, džiaugiuos, kad atsirado tamprumo. Tik virbalo reiks storesnio, net man, laisvamezgei. Tai va matyt teks spręst, kuriam iš mezginių prioritetas gal kažkaip pamainom
Nieko įdomaus. Turėjau kažkokį spuogą ant nugaros, kuris "šaudydavo" nusprendžiau išsipjaut. Spalio mėn tą padariau. Histologinis parodė kažkokią nervo ataugą be kraštų. Tai reiškia, jog jie liko neišpjauti. Tai va, atėjo eilė iškrapštyt kraštukus
kiek girdėjau iš seselės kalbų-trys siūlės.
Nu ir kad jau vienu metu atkentėt visus skausmus, tai ryt einu dantį ištraukt
Nieko įdomaus. Turėjau kažkokį spuogą ant nugaros, kuris "šaudydavo"
nusprendžiau išsipjaut. Spalio mėn tą padariau. Histologinis parodė kažkokią nervo ataugą be kraštų. Tai reiškia, jog jie liko neišpjauti. Tai va, atėjo eilė iškrapštyt kraštukus
kiek girdėjau iš seselės kalbų-trys siūlės.
Nu ir kad jau vienu metu atkentėt visus skausmus, tai ryt einu dantį ištraukt
Uj danti protini teko traukt tai kazkoks kosmaras, nesusiformavo man ten kresulys kazkoks pamenu, atvira zaizda liko. Skausmas koks buvo... Nezinau kiek savaiciu nimesil ejo i trasa, nes vienintelis kur gerai nuime. Aisku nu jauciu tas, kad rukiau tada nelabai padejo
sveikos
nu net pasigooglinau aš tą antrą knygą, ten daugiau spalvoti ane?
nors aš dar iš pirmos nieko nenumezgiau
man šian net 2 dovanos gerų naujienų pavidalu atejo tai užskaitau šitą šventę kokia ji ten bebūtų
pirma kad geri tyrimai, pakitimų nėr
antra kad įvertinimas labai gerai
MsuM, aš implantą dar iškart dėsiu ne taip seniai esu du įdėjus, vieną roviau, kitas seniai tuščias. Tai realiai nei su vienu nebuvo problemų. Skauda, bet ne mirtinai, praktiškai po rovimo gal pirmą parą tik gėriau nuskausminančius. Labiau erzino tai, kad vaistai prieš raunant kažkokiu būdu akies voko nervą užmarino, tris valandas negalėjau užsimerkt, dar ir parvairavau iš kito miesto galo tokia.
Tai va, tikiuosi ir dabar bus panašiai. Tik be akių reikalų. Realiai labiausiai skauda trečią parą.
Apie protinių rovimą. Mano dukroms abiems dėl sąkandžio rovė visus 4 protinius iškart. Du su prapjovimais. Tai nežinau, ar čia genai tokie, ar tiesiog jaunas organizmas (po 16 metų gal buvo), bet nu nei patino, nei skausmų labai buvo. Tik kad išsižiot negalėjo
Niuma man nesiuvo cia anglijoj, nors dantiste is lenkijos lyg, sake turejo susiformuot kazkoks ten kresulys ar kas tai, bet man nesusiformavo, galejau aisku nueit butu kazkokiu vaistu ar ko ten ideja, bet kazkaip neprisiruosiau, pralaukiau ir praejo tie skausmai po savaites gal... as seip skausmui kantri, jei vaistai nuima galiu kentet
qqte ten kojniu visokiu vel bus, as is pirmos numezgus, fainos man, jei reik kojniu as visada ten randu kazka
Katuks man realiai ir nei patino nei kazkas kito buvo, tik skaudejo, aisku buciau nerukius gal butu visai kitaip ten buve
Qqute, jeigu iš pirmos nemezgus, tai kam tau nauja? Užtat mane suintrigavo . Bet tiek tų kojinių yra visokių internete, ne trūkumas realiai ir be knygos. Nebent norisi sau malonumą pasidaryt - pirkt knygą ir TURĖT
.
Mes su dukra grįžom iš kosmetologės. Procedūras tai darė jai, o klausinėjau ir dėl jos, ir dėl savęs, tai aš. Faina tokia. Išsileidau ant kosmetikos . Nebuvo taip, kad pati būtų siūliusi, aš klausinėjau, ką rekomenduotų, ar turi ką pasiūlyt, tai ir papirkau. Paskui žiūrėsim, gal kitur ką pirksim, bet pradžiai norisi tikrai švarios sudėties ir veiksmingos, ko reikia. Tai pirkom toniką ir šveitiklį, kuriuos naudosim abi, nes sakė, kad abiems tiks, be to, pagal viską ilgam užtekti turėtų. O dukrai kremukus 2, vieną iš jų aktyvų nakčiai.
Sau šalia naudojamų hidrolatų dar imsiu naudoti normalų toniką ir enziminį šveitiklį 1 k per savaitę, o kaip baigsiu savo "tepalus" pasiieškosiu ko nors su retinoliu bei peptidais ar keramidais.
Jaunuolis turėjo pirmąjį darbo pokalbį šiandien, pirmadienį sužinos atsakymą. Naivi aš labai, nu taip laukiu teigiamo atsakymo . Tai ir sau galėčiau leisti kokių veido procedūrų, dabar ypač pajautrėjęs ir pasausėjęs veidas.