Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqute, jeigu iš pirmos nemezgus, tai kam tau nauja? Užtat mane suintrigavo :D. Bet tiek tų kojinių yra visokių internete, ne trūkumas realiai ir be knygos. Nebent norisi sau malonumą pasidaryt - pirkt knygą ir TURĖT :).

Mes su dukra grįžom iš kosmetologės. Procedūras tai darė jai, o klausinėjau ir dėl jos, ir dėl savęs, tai aš. Faina tokia. Išsileidau ant kosmetikos  :B . Nebuvo taip, kad pati būtų siūliusi, aš klausinėjau, ką rekomenduotų, ar turi ką pasiūlyt, tai ir papirkau. Paskui žiūrėsim, gal kitur ką pirksim, bet pradžiai norisi tikrai švarios sudėties ir veiksmingos, ko reikia. Tai pirkom toniką ir šveitiklį, kuriuos naudosim abi, nes sakė, kad abiems tiks, be to, pagal viską ilgam užtekti turėtų. O dukrai kremukus 2, vieną iš jų aktyvų nakčiai.

Sau šalia naudojamų hidrolatų dar imsiu naudoti normalų toniką ir enziminį šveitiklį 1 k per savaitę, o kaip baigsiu savo "tepalus" pasiieškosiu ko nors su retinoliu bei peptidais ar keramidais. 

Jaunuolis turėjo pirmąjį darbo pokalbį šiandien, pirmadienį sužinos atsakymą. Naivi aš labai, nu taip laukiu teigiamo atsakymo  :B. Tai ir sau galėčiau leisti kokių veido procedūrų, dabar ypač pajautrėjęs ir pasausėjęs veidas. 

Atsakyti

Taigi vaaa turėt, pavartyt, įsikvėpt

Atsakyti

O tai galvojat as is tu knygu visu primezgus? Gi turet, ir pirkt didziausias malonumas  :P  :D 

As tonika bandziau vesti i veido rutina, bet nu vis uzmetu del laiko ir entuziazmo trukuma  :D Labai patinka man the ordinary priemones veidui  :wub: ir kainos nesikandzioja  :4u:​ 

Atsakyti

Čia kalbat apie tą, iš kugelio susitikimo kojinių knygą? Man patiko, ir norėčiau turėt, nors kojinių mezgu gan mažai :ax: 

Restar, girdėti visokie pavadinimai :D 

Aš vėl užsisakiau kolageno, nes nu man ten akivaizdus rezultatas buvo visai odai. Nes kosmetika... nu toks momentinis poveikis. Kas tikrai patinka dabar, tai kai kurie aliejukai. Nakčiai agurklių sėklų, dienai skvalanas. Prausiklių baisiai nemėgstu :rolleyes: nors esu kažkokių putų pavidalu su hialuronu papirkus vasarą, tai visai neblogas, neišsausina smarkiai.

Aną dieną iš nervų guminukų pririjau. Ir ką-visa veido oda nuraudo, susausėjo... reim žiūrėt žodžiu, ką ir ėdi dar :rolleyes: 

A kokios tę firmos gaminiai? Nu šiaip, orientacijai :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuks - kur vartet per susitikima ten pirmoji, Laine vakar pranese kad vol 2 isleidziama, tai padariau pre order. Tai uzsivede kalba cia apie ja - va linkas https://lainepublish...-of-socks-vol-2

Veido prausiklius as tik Cerave naudoju, man jie  :wub: ir kaina ne kosmosas kai kai kuriu buna  :D​ 

Atsakyti

Tai jo jo, supratau, kad antra bus. Šiaip, faina visai ir pirma. Bet ir Restar teisi, pilna tų receptų ir internete. Tik gal aš visai jau pasenau  :D  noriu viską turėt popieriuj, gražiai, kad atsiverstum, skirtuką įsidėtum :wub:  kad nereiktų amžinai tą telefoną maigyt :oh:  kur ten ką saugojai, kur įkišai, viskas vienoj krūvoj, iš failiukų pavadinimų net nesuprasi, kas viduj...

O knyga, tokia estetika, net nuotaika pakyla,  kai paimi :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos, v

O vargeli, kad nusėdo batarkė, kažkoks bordakas kur ne pažiūrėk, tai vakar spontaniškai užbūchinau savaitgalį Belgijoje, pamirksim vandeny, gal porą miestų apžiūrėsim. Realiai lyg ir priverstinė kelionė dėl visokių nesąmonių, bet galiausiai galimai suderinsim su malonumu. Pamažu net imu džiaugtis, kažkaip didelė pauzė gavos, gal jau laikas pravėdinti galvas, atitrūkti nuo namų.

Mezginys, tai komedija. Su tokiu entuziazmu griebiau megzti, svarbu raštą pasiskaičiau, kad siūlai bus per ploni aprašymui buvo savaime aišku, tai pasiskaičiau pagal save, bet net nesivarginau pasigilinti kas per modelis, nuo kur pradėti🤣beje panašaus tipo jau net tris mezgusi. Ir neklauskit kodėl, bet pradėjau nuo apačios, nors aprašyme nuo viršaus, atsibudau, kai du sprindžiai numegzti🙈.

Nu ką, vadinasi improvizuosim... 

Atsakyti

Laba,

Jau ir pilnatis pasimiršo, ir bangos magnetinės jau ėjo praėjo, bet kažkaip viskas taip įdomiai vyksta.... Kažkoks paturbintas laikas. Ne tik ant savo kėdės užsėdau, bet ir dar vieną tenka užsėst🫣 na bet baigsis... Kažkada🫢

Kugelis smagiai matos prabėgo. Faina! 

Na pasilabinau, bėgu toliau....

Atsakyti

Sveikos, MsuM, tas TLC laidas senai stebiu, patinka visai. Apie mąstymo ypatumus... Įdomūs jie, įdomūs

Atsakyti

Aš, kaip dirbanti su knygomis, tai visada už popierinę knygą☺️ galvoju, kad net gražią mezginių knygą nusipirkčiau. Internete išsisaugai ir pamiršti. O knygoje skirtuką įsidedi ir kaskart atsiverti. Tik va  maisto gaminimo receptų, kad ir turiu knygų, bet ieškau internete🤣🤣🤣

Tiesą katukas sakė..... Kovidas tiek pamirštų ligų gražino🤣🤣🤣 aš medžiagas kilnoju, dukra virbalus išbando. Įdomu stebėti, kaip bando megzti ir sekasi. Tik labai jau kietai gaunas🫢🫢🫢🫢

Atsakyti

Freke, kad tik tokie šalutiniai poveikiai:).

Visi pas mane atostogauja, tai ir man mentaliai šventinė diena :).

Vakar dar abejojau, bet šiandien panašu, kad tas baisusis skausmas nebegrįžo. Vakar dėl visa ko su šildykle dar pagulejau. Ir mezginiu :). Moheros liko turbūt per mažai, bet viltis miršta paskutinė. Gal ką sugalvosiu, jei ką...

Atsakyti
Restar, man mintyse gražiai susidryžuotu tavo rankoves nuo alkūnių žemyn su juoda mohera pvz po 6 аr 8 juostas. Arba nuo siaurų - platėjančiom juostom ir užbaigti rankogalius su juoda. Na, arba tamisiai pilka, kokia ten turi tavo drakius smile.gif
Atsakyti