Qqute, jeigu iš pirmos nemezgus, tai kam tau nauja? Užtat mane suintrigavo . Bet tiek tų kojinių yra visokių internete, ne trūkumas realiai ir be knygos. Nebent norisi sau malonumą pasidaryt - pirkt knygą ir TURĖT
.
Mes su dukra grįžom iš kosmetologės. Procedūras tai darė jai, o klausinėjau ir dėl jos, ir dėl savęs, tai aš. Faina tokia. Išsileidau ant kosmetikos . Nebuvo taip, kad pati būtų siūliusi, aš klausinėjau, ką rekomenduotų, ar turi ką pasiūlyt, tai ir papirkau. Paskui žiūrėsim, gal kitur ką pirksim, bet pradžiai norisi tikrai švarios sudėties ir veiksmingos, ko reikia. Tai pirkom toniką ir šveitiklį, kuriuos naudosim abi, nes sakė, kad abiems tiks, be to, pagal viską ilgam užtekti turėtų. O dukrai kremukus 2, vieną iš jų aktyvų nakčiai.
Sau šalia naudojamų hidrolatų dar imsiu naudoti normalų toniką ir enziminį šveitiklį 1 k per savaitę, o kaip baigsiu savo "tepalus" pasiieškosiu ko nors su retinoliu bei peptidais ar keramidais.
Jaunuolis turėjo pirmąjį darbo pokalbį šiandien, pirmadienį sužinos atsakymą. Naivi aš labai, nu taip laukiu teigiamo atsakymo . Tai ir sau galėčiau leisti kokių veido procedūrų, dabar ypač pajautrėjęs ir pasausėjęs veidas.