Pas mane šiandien buvo lietiniai su troškintais kopūstais Mano vaikystės skonis
Ir paprasti blynai su trintom braškėm.
Su kopūstais skamba skaniai kaip gamint?
Mmmm blynai mieliniai skaniai atrodo🥰
Mane jau perauklėjo, kad aukštaitijos regione ne Morė turi būt, o Gavėnas. Ir jį skandina ar paslepia. Tai keistai morės atrodo. Bet graži atrakcija.
Blynai su kopustais. Kažkas negirdėto. Gal receptas kur yra?
Raugintus kopūstus patroškinu, nusunkiu ir priededu gausiai pakepintų spirgučių arba šoninės. Valgyti su lietuviais blynais. Vienoj rankoj blynas, kitoj kopūstų šaukštas
lietuviai blynai
labas rytas
Labas rytas visoms man tie blynai jau per daug visur ju... dar reiks gale savaites padaryt lietiniu su kumpiu suriu ir pievagrybiais ir uzsaldyt. Vyras menesi vienas lieka, tai tiem kartam kai tinges daryt kazka bus blynu pasikept
Naujus blynus išradau
Nei naujų, nei senų blynų negaminau
Buvo mintis cukinijų su varške, bet ai, buvo pagaminti šamo kotletukai su bulvių koše ir kopūstų salotikėm. Anyta sužavėta, liepė nuvežt ją į Lidlą šamo faršo
Plę, tas vyro megztinis, labai kimba siūliukai , vis pametu kokį, bus apipešiotas
Ir kurioj ten vietoj Lidle būna to šamo faršo? Niekada neteko matyti. Bet tai nekeista, nes aš dažniausiai matau, tik tai ką įprastai perku
Šaldytuvuose, kur žuvis. Nešaldyta, šviežia. Žuvies pašto, po 250g maišeliuose sufasuota.
Ten esu ir šonkaulių visai gerų pirkus, irgi maišuose. Pati nevalgiau, bet dukros sakė visai neblogi
Sveikos vakar moookslai galva issuze…
siandien pirma karta pabandem pietum greit pasikepti steak’u ant griliaus elektrinio. Labai patiko, daug smagiau kept nei keptuvei
riesines grazios