Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai nesipiktinu nei sniegu, nei oru, nebent karščių neapsikenčiu. Kaip yra, prie to ir prisitaikau, negi pakeisi. Pakomentavau eismo sąlygas, ir tiek. Bet dažniausiai tupiu namie, tai mažai jaudina ir jos :). O kai išeinu kur, tai tik džiaugsmas, kad apskritai išėjau.

Vakare būsiu savo kolegės " antroji pusė" :), eisim pabendraut prie užkandžių ir kažkokio filmo Vingyje pažiūrėt. Nerūpės vakarienė, kaip gerai...

Atsakyti

O kas čia skundžias oru? Negirdėjau, nemačiau...

Kasti nereik, kaip ir sakiau-nutirpo. :nail: 

prieš kelias dienas, kai švietė saulė, sugalvojau mašiną nusiplaut. Turbūt šįmet dar neploviau, buvo baisiau nei baisu. Atstovėjau nemažą eilę... tik išvažiavau iš plovyklos-snigt pradėjo :lol:  ar kruša tokia lyg ir.... nu plę, karma ne kitaip. Šiaip tas sniegas kaip ir nebaisu, bet grįžtant tenka truputuką autostrados "kabint" o ten prie greičio esant ne sausam keliui,  iškart viskas apsitaško nauju purvo/druskos sluoksniu...nu. 11 pinigų balon, tiesiogine ta žodžio prasme :oh:​ 

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: blynu kepti tyngiu  :D Bet girdziu vyras kava daro tai gerai kad dar nelipau is lovos   :D  

Tai kur ta rožinė? :D
Nuu  :unsure:  :rolleyes: kazkokie pilki o ne roziniai, bet laaabai grazus man vistiek  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 21 vasario 2023 - 10:34

Paziurejau, kad visi tuos blynus mielinius kepa, nu susiviliojau ir as sita ideja isbandyt. Uzmaisiau greit tesla, padejau kilti, dabar galvoju, kiek ja reik mazdaug kildinti?  :unsure: jei dabar nuo 10:30 iki kokiu 2 kils ji nebus per ilgai? Gal kuri kepus yra  :4u: 

Atsakyti

Jeigu nori, kad lėčiau kiltų - dėk šaltai. Jeigu nori, kad greičiau iškiltų - šiltai. Normaliai iškyla maždaug per 1 val. Jeigu norim pusryčiams - užsimaišom iš vakaro ir padedam šaldytuve arba balkone.

Atsakyti

Ai, aš esu ir ant stalo palikus per naktį, ir nieko-puikiausi blynai :D 

Kažkokia smulkių nesėkmių diena šiandie.... matyt dėl to, kad anyta nusprendė, jog man vienai liūdna ir atvažiuoja :oh:  su nakvyne, ryt nori kad po pardes pavedžiočiau. Nu :B  tikiuosi, bent ryt išvažiuos :D​ 

Atsakyti

Ai, aš esu ir ant stalo palikus per naktį, ir nieko-puikiausi blynai :D

Kažkokia smulkių nesėkmių diena šiandie.... matyt dėl to, kad anyta nusprendė, jog man vienai liūdna ir atvažiuoja :oh:  su nakvyne, ryt nori kad po pardes pavedžiočiau. Nu :B  tikiuosi, bent ryt išvažiuos :D​ 

:rolleyes:  :rolleyes: tos anytos  :D maniske kazkaip apsiramino, neskambina  :hihihi:​ 

Atsakyti

Katuk, o neplauni savitarnoj? Uz du eurus purvus nuploviau, nes tokiais teslynais vazinejau, kad baisu.

Aš mielinių blynų kept nemoku. Man geriausi lietiniai arba ala čirviniai. Reiktų iškept šiandien. Bet tingiu žiauriai🫣

Atsakyti

Aš tokia puonia, ir lipsiu iš auto taškytis :B  :lol: 

nesu plovus savitarnoj. Matyt nepakeliui :rolleyes:  šiaip kai šilčiau, tai namie ant kiemo puikioji savitarna..

Bet toj tunelinėj už tuos 11 gi ir kažkokių ten putų, vaško ir vėjelio duoda :D  ir net variklio išjungt nereik. Abonementai gerokai pigiau, bet aš taip dažnai neplaunu :B​ 

Atsakyti

Man irgi pirmas kartas toj savitarnoj buvo🤣🤣🤣 tik kad mano kaime kitokių nėr apart savitarnos. Degalinėj viados užstrigus buvau. Tai vengiu. Išsisukdavau vyrui įgrūdus mašiną. Jis nuplaudavo. Bet šiandien tokius molynus išvažinėjau, kad jau numerių nesimatė.  Vasara kieme gerai. Bet žiemą... 

Atsakyti

Nu va tie blynai  :ax: ar kepciau dar nezinau… man paprasti miltiniai gal skaniau, sitie labai uzkimso  :lol: bet jauciuosi isbandzius kazka naujo

Pridėta:

Atsakyti

Pas mane čirviniai buvo :D su obuoliene :wub: Mokykloj kokia fainą Morę buvo pastatę. Gerai, kad nedegino. Gaila tokią gražią :D

Priedas  Screenshot_20230221-184026_Gallery.jpg   517,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti