Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dailuma!

Atsakyti

Man irgi dailios bepirštės :wub: 

bet daugiau nežinau, ką pasakyt. Anyta išvažiavo. Aš kaip visad jaučiuos klaikiai, visa išsiderinus. Žinau, kad tai tik mano problema, kad taip reaguoju į visa tai, bet nežinau, ką padaryt, kad būtų kitaip. Nes realiai tai viskas kaip ir ok, nieko ji man blogo nedaro, bet ir pozityvo neatneša. Vien negatyvas, vien kažkokie kompleksai. Tai matyt ir aš tuo persisemiu, ir paskui reik laiko atsistatyt. Todėl drybsau jau pusdienį ir valgau be saiko :D 

Žinokit, jau katinai kaimo kniaukia pakampėm, matyt vistik pavasaris čia pat :D 

Atsakyti

Laba visoms

Knygų mugė aplankyta. Knygų truputį įsigyta. O renginys man nelabai. ☺️🫣 Nemėgstu daug žmonių. Nors kolegės sakė, kad šiemet nedaug palygint su ankstesniais. Naujos brangios knygos, senesnių metų pigesnės...

Atsakyti

Aš irgi laukiu šeštadienio ir knygų mugės :wub: Turėsiu keliems mėnesiams skaitymo.

Atsakyti

Liniuka, turi kažką numačius konkretaus ar elgsies impulsyviai? :D​ 

Atsakyti

Jokio plano :D​ 

Atsakyti
SVeikos. Savaitgali ant nosies. Gal net sulauksiu gyva. Arba reik atprast asmeniškai į darbinius reikalus reaguot. Na, bet kai svarbu, tai negaliu atsiribot visiškai.
Vyras pradėjo vėl Viliaus kambarį judint, tą sieną, kurią buvom išlupę. Nepraeis nei metai ir pabaigs remontą biggrin.gif
Praktiškai visą savaitę nemezgiau ir nesportavau. Sekmadienį sporte buvau. Grįždavau kominė. ARba miegot, arba valgyt daryt. Ir be jėgų. Siūlų neperku. Galvoju, kada čia kokius pirkau paskutiniu metu. Gal žalią silkmoherį rugsėjį ar spalį. Kurio taip ir nepritaikiau planuotam projektui- kringeliams.
Atsakyti

Oi, vakar intensyvi diena buvo ir vakare tokia paliegus buvau, tik nenorėjau sau pripažint - net  2 serijas sužiūrėjau, bet manau, kad šiandien galiu žiūrėti iš naujo ir bus kaip nematytos :), kažką mezgiau, įdomu tik kaip ten atrodo :). Tai va, visam tam išsekimo kontekste prasilupdama naujus siūlus įkišau peilį labai nedėmesingai ir pjaudama galvojau - gali būti, kad ir siūlus perpjausiu taip bele kaip darydama, bet vis tiek dariau... Nu ir ką - gal 6 vietose ir prapjoviau. Nors galvą į sieną padaužyk - žinau, ir vis tiek darau, koks nesąmoningumo lygis pasiektas... Gerai, kad susipratau ir gana anksti - 11 val nuėjau gult, tai bent pamiegojau.

varysiu pasiimt iš kolegės VIP kortelės į Litexpo, bet dar nesu tikrai, ar pai noriu ten važiuot, nebent į vieno autoriaus pristatymą ir jo knygos noriu, dar ir kitas toks yra, kur noėčiau gyvai pamatyt. O knygų pirkt nenoriu, na, nebent tas 2. Nes man pilnai užtenka bibliotekų, dar su kolegėm galiu pasikeist. Tiesiog absoliučiai nėra kur jų kraut, ir taip ant grindų stovinčių jau yra. Reikėtų užsiimt valymu, bet manęs neįkvepia niekas, ką  REIKIA padaryt  :B . 

Oi, dar bajerį parašysiu, galvojau, kad tik Katukui, bet parašysiu viešai. VJG šiandien skalbadienis (galima eiti be uniformos) ir apsirengimo tema gal praėjusiai valentinkei skirta, bet spalvos - raudona, rožinė, balta. Nebūtina, aišku, taip rengtis, bet maniškė jau antrą sykį nori rengtis kažkaip stilingiau, į temą. Aišku, rūbų pertekliaus nei pas vieną iš mūsų nėra, ypač pagal spalvas. Tai... rado Kerpenos kažkada atiduotą dukrai siūtą koncertinį sijoną - bordo+raudona, priaugo jį pagaliau, pasiėmė baltus marškinukus ir tada ieškojo kažko ant viršaus. Mano naujas raudonas megztinis nepatiko :D. Bet  labai jau spigino akis į mano lentyną su Katuko atiduotu megztiniu. Nesileidau net į kalbas - sakiau, vaikeli, jeigu mano netinka, tai tas dar didesnis, netiks tau visai. Bet vaikas buvo atkaklus :D. Išprašė pasimatuot, o tada ir sako - šitas man labai patinka, eisiu su juo :). Va, Katuk, kokia tau garbė. Negaliu pasakyt, kad netinka, kai visas toks didelis, tai net ta plėvesuojanti nugara visai nekliūna, gana stilingai atrodo. Aišku, ryte negebėjau išlipt laiku iš lovos, kad atidžiai apžiūrėčiau, gal kai grįš, gal pavyks nufotkint :).

Atsakyti

Labas rytas  :4u: jau ir savaitgalis neuzkalnu  :yahoo: jauciuosi labai pavargus... labai neguodzia kad reikes daigtus visam menesiui pas mama gyvent krautis... sese patenkinta, dziaugiasi, kad atvaziuoju. O as nenoriu labai visa menesi tam ofise dirbt  :huh2:

Vakar subaigiau po pirma kamuoliuka rankovems, pamatavau, kad reik 55cm. Ziuresiu kiek jau turiu. Siaurinimai visi padaryti dabar jau kiek ilgio truksta tiesiog lygiai ripsu numegzt reik  :rolleyes: pabaiga svieciasi  :D

Reik leliukui kepuryte numegzt ir draugams issiusti. Tai bandysiu imtis to. Nezinau ka is mezgimo imti, kepuryte viena bus per mazai, tikriausiai reiks bandyt ir geltonus siulus imti su savim kad megzt megztuka mamos vyrui pradet. 

Vyras ruosiasi mano menesio 'viesnagei' pas mama. Nusipirko zaidimam laptopa, stala, kede reik dar nusipirkt  :D  :D  :D  tai manes stipriai nepasiges turbut  :hmm:  :hihihi:​ 

Atsakyti

Restar, skaitau skaitau, ir iš pradžių tokia mintis-o prie ko čia aš :hmm:  :D 

bet tai kaip man džiugu žinok iš tikro. Kad mano megztas daiktas kažkam yr toks universalus. Tas, kurį aš išbrokijau. Gal ne taip ir blogai aš mezgu :dry2: 

Buvau susitikus su dukryte. :wub: Ta ne namine. Irgi tokie keisti jausmai. Plepėt kaip su drauge ir suvokt, kad tu šį žmogų "pagaminai" :D 

Kas dar įdomaus :hmm:  turbūt jau į pabaigą mano šis viešnaginis etapas. Paskutiniai siūlai pirmadienį (pooperaciniai, ne mezgimo :D ) tai matyt ir lėksiu pažiūrėt, kas už sienos gero (blogo). 

Ai, o Restar karpymai :bijau2:  jo, keista suvokt, kad negerai ir vistiek daryt. Bet pažįstamas tas jausmas. Gryn iš pervargimo.

MsuM,  :hihihi:  augintiniai jam lieka? Nebijai, kad ir jie bus pamiršti per tuos vyro pirkinius?

Atsakyti

Katuk, mano vaikai dar vaikai ir su manim, bet tas jausmas irgi kartais islenda." Čia mano? Iš to leliuko? Taigi žmogus jau"

Atsakyti

Katuk - tu mezgi LABAI gražiai! Ir tas to megzinio audinys labai fainas, tankiai sumezgus, toks fabričnas, nu ir spalva ♥.

MsuM ruošaidie kaip į užsienį :). Ar jau taip baisiai toli tas biuras, kad per mėnesį nesusimatysit? Ir vyro pasiruošimas  :lol: . jam turbūt į darbą irgi reikės eiti tuo metu, kai tavęs nebus?

Apie Katuko jausmą kalbantis su dukra - grynai tas pats, vakar žiūrėjau į savo barzdotą jaunuolį ir bandžiau įžvelgti jame tą mylimą mažylį :). Kaip ir tas pats, ale ne tas. Bet geriau neieškot pernykštės žiemos ir džiaugtis tuo, kas yra :).

Atsakyti