Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Situacija: vakar su drauge kalbam, kad šimtą metų nesimatę ir jau pats laikas susibėgt.

Šiandien po darbo skambinu, kad einu link maximos, ką paimt, iš serijos: pas tave ar pas mane? Sako, jau tavo vyras paskambino, kad mums šąla šampas šaldytuve ir ateičiau į svečius :)

Žodž, net nežinodamas vakarykščio pokalbio, bet matydamas, kas žmonai stogas čiuožia nuo darbų, suorganizavo man vakarėlį. Ir dar namus sutvarkė, o pas su mažium į kaimą pasibendraut išvažiavo. 

Atsakyti

Ooo, man patiktų, jei vyras man suorganizuotų tokį vakarėlį. Bet laukiamiausia dalis būtų sutvarkyti namai :hihihi:

Renkuosi renkuosi siūlus tam Ingrid palengva. Kol kas linkstu prie Drops Lima... 

Atsakyti

Man viskas patiko 😁

Ir net beveik gyva šiandien 😁

Reikės skalbimais užsiimt ir visai viskas tvarkoj bus. Vakar apžiūrėjau, kad mylimi šviesūs džinsai atgyveno 😒 tarp šlaunų pradilo. Turiu naujus tamsius pirkus, bet turbūt ir šviesių pasieškosiu kitų. 

Atsakyti

Skalbyklę užleidau kareivukui, skalbiasi uniformą, kad spėtų išsidžiovinti iki ryt popietės. Po jo eisiu patalynes sukišiu.

Užsimarinavau kepsnius ir galvoju, kad gal reikia grilį užsikurti, jau senokai ką bekepiau ir pasiilgom. Kiek čia galima su tom keptuvėm terliotis  :rolleyes: 

Nuo ryto pamezgėjau, dar su pižama būdama prie kavos, bet labai jau namai ir buitis šaukia...

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:  
Kristina is megzti paprasta kanalo youtube ikele zakardo pamokele. Taip paprastai gerai paaiskino, kad manau bandysiu zakarda megzt. Megztuka su lapcem manau  :wub:​ 

MsuM,  :hihihi:  augintiniai jam lieka? Nebijai, kad ir jie bus pamiršti per tuos vyro pirkinius?

Joo gyvunai cia lieka, pas mama 4 sunys, tai kur ten dar 5tas musu pats didziausias  :D 

Katinas tai neliks pamirstas nes jau isigudrines, kad kompas tik isijungia ir prisistato jis uz jo sedet nes gi ventiliatorius pucia silta ora :hihihi: 

o suni nu tikiuosi nepamirs, nors jis tinginys pas mus, ji i lauka isvedi gerai issivaikstai ir jis visa diena miega pavarges  :laugh: didelis meskinas toks 

MsuM ruošaidie kaip į užsienį :). Ar jau taip baisiai toli tas biuras, kad per mėnesį nesusimatysit? Ir vyro pasiruošimas  :lol: . jam turbūt į darbą irgi reikės eiti tuo metu, kai tavęs nebus?

Nu ne kita salis, bet as be masinos, savaitgali nebent su traukiniu gryzt, bet as gi noreciau savaitgali geriau lekt i tribe yarns richmonde siulu paziurinet  :hihihi:  :hihihi: ar seip windsore pasivaiksciot pabut  :hihihi: 

Atsakyti

Tingiai prasivoliojom lovoje iki po 10, aišku, be šansų spėt į norimiausią knygų mugės pristatymą 12 val, tai ... radau, kad jį LRT tiesiogiai transliavo ir ką tik pažiūrėjau. Praradau tik tiek, kad ne originalo kalba klausiau, o vertimą. Jei vyrą pavyks iškomandiruot, gal su dukra, tai galiu net paprašyt, kad knygą nupirktų. Dar pora transliacijų nusižiūrėjau. Supratau, ko iš tiesų noriu - pasigamint ramiai valgyt, pasitvarkyt, išeit pasivaikščiot ir pamegzt. Nenoriu trintis minioj  :B . O tų renginių ten toks kosmosas, kas baisu, perdaug intravertui  :B . O vaikščioti reikia iš naujo pradėt, baisu, kaip užsisėdėjau, skauda viską, nuo klubo iki blauzdos viršaus skausmas eina...

Atsakyti

Aš vienas namuose, tai darau ką noriu :P 

žodžiu, kažkaip užkliuvo už akių virtuvės spintelių plintusų. Įtariu šiais laikais geresnės technologijos, o vat pas mane tokie stalviršio spalvos plintusiukai su gumom tarpams prie sienos uždengt. Tai ten visokie šiukšliai, skysčiai, trupiniai vis ir taikosi apsigyvent. 

Tai va, pamačiau, ir prisiminiau jog turiu stebuklingų skudurų. Kai užsivedžiau :lol: tai virtuvė blizga, net langus iš vidaus išvaliau. Viskas su vienu skuduru, nu gerai dviem, nes vienu valai, kitu sausini.

Dar liko ką valyt, nepaliečiau gartraukio filtrų, orkaitės stiklo viduj. Nu bet sausintojas sušlapo :rolleyes: 

Atsakyti

Katuk, čia tos raypath? Aš vis į kelias spoksau.... Ar tikrai stebuklingos? Ar pirktum dar?

Atsakyti

Sveikos, sėdžiu mašinoj laukiu savo panelės, mezginys šalia, bet ignoruoju. Gal vakare. Žiauriai išsiderinus, antras savaitgalis ne namuose, netinka man taip. Preitą savaitgalį aplankėm Belgiją, labai pozityviai nustebino, dienomis kultūrinomės, vakarais turškėmės baseinuose, tad mezginys liko tašėje.

Šiandie atvežiau panelę į užsiėmimus Hamburge, tai patingėjau pirmyn atgal važinėtis, galvoju kaip rimta dama pasishopinsiu, o vargeli, per 4 val. tiek nusikaliau, kad 1val.geriau pasėdėsiu mašinoj nei tame šurmuly. Sau tik paakių kremą, gražių servetėlių stalui nusipirkau, užtat mažei dvi terbas pririnkau, nes jau bedavojosi, kad spinta tuščia🙈nu matysim kiek iš tų terbų atgal važiuos.

Atsakyti

Katuk, čia tos raypath? Aš vis į kelias spoksau.... Ar tikrai stebuklingos? Ar pirktum dar?

Aha, šitos. Turiu maxi rinkinį: dulkėms, universalią, nova ir tą sausinantį.

Tai apibendrinant sakyčiau taip-stebuklų gyvenime nebūna, visur reik biškį pasistengt :D  bet man patinka. Kai kuriuos dalykus universalioji tikrai lengvai išvalo, pvz vonia. Viskas vyksta greit, su mini pastangų. Nors visiškai 100 proc kalkių nuosėdų nepašalina, nu arba jau pagadinti tie mano paviršiai. Skalbiankę pavaliau, tai negaliu atsidžiaugt, nu kaip nauja visa blizga. :D   Virtuvės įsisenėję riebalai pasiduoda sunkiau, reik pašveist, muiliuką panaudot. Bet matyt po to rimto karto, ilgai netempiant, periodiškai valant, jau būtų lengviau ir greičiau. 

Dulkių šluostė, sausa, rožinė, va čia yra mano meilė. Nu nes tikrai šokio žingsniuku gali susirinkt visas namų dulkes.

Nova yra gobelenui ir kitiems ne vandens paviršiam, tai buvo panaudota stalo kilimėliui, kurio skalbt negalima, kažkokį torto likutį nušveičiau moment. Vyro striukei pūkinei, irgi lengvai išvalyta apykaklė-sutaupiau valyklai :rolleyes:  dar kai atšils, planuoju automobilio sėdynes pavalyt.

tai kol kas tikrai negaila išleistų pinigų, nors kaip ir minėjau, pačios vienos tos šluostės nevalo :P  dar norėčiau grindų sistenos, bet ten jau biškiuką gaila pinigų, norėčiau išbandyt, ar tikrai taip jau be dryžių galima išplaut.

Nu ir klausimas, ar tikrai 10 metų jos gali atlaikyt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk, o tai kiek tas gėris kainuoja? Gal ir man reikia. Kažin čia ne tos kur Benedikto turguj prekiauja :hmm: 

Prasiėjom mugėj iš pat ryto. Pirmą valandą dar nieko, o po to tai jau kankynė stumdytis. Tai greitai apsipirkau detektyvų ir namo. Dar Saulėtos virtuvės naują knygą pirkau. Ir bilietus į filharmoniją.

Užpuolė sloga :B Šiandien laukiam svečių, tai perspėjau, kad jei bijo užsikrėsti tegul nevažiuoja. O jie patys ką tik prasirgę, tai nebijo :B Rytoj vakare dar turiu suplanuotą pasisėdėjimą su makrame edukacija su kaimo moteriškėm. Va čia tai jau nežinau kaip bus, nes aš tipo mokytoja :D Tai nei kaip neit :B​ 

Atsakyti

Kaina priklauso nuo konfigūracijos :D 

aš už tą rinkinį su muiliuku mokėjau 99 eurus, dovanų pridėjo veido pirštinytę (makiažui valyt ir pan). Bet maniškis maxi. Yra tipo virtuviniai rinkinai kur tas skuduriuks universalus yr mažesnis, tai tie apie 50 kažkur. 

Eikit į insta namuose_svaru. Aš iš jos pirkau. Visą reklamą ir kainas rasit. Dar yra berods Ponia_su_sluoste. Kainos tos pačios, bet man ana labiau patiko :D  daugiau motyvacijos, energingesnė. Yra ir daugiau tų platintojų, čia kaip suprantu, toks marketingas :D 

Benedikto turguj baisiai seniai buvau :hmm:  tai negaliu pasakyt, ar tos pačios.

Atsakyti