Katuk, čia tos raypath? Aš vis į kelias spoksau.... Ar tikrai stebuklingos? Ar pirktum dar?
Aha, šitos. Turiu maxi rinkinį: dulkėms, universalią, nova ir tą sausinantį.
Tai apibendrinant sakyčiau taip-stebuklų gyvenime nebūna, visur reik biškį pasistengt
bet man patinka. Kai kuriuos dalykus universalioji tikrai lengvai išvalo, pvz vonia. Viskas vyksta greit, su mini pastangų. Nors visiškai 100 proc kalkių nuosėdų nepašalina, nu arba jau pagadinti tie mano paviršiai. Skalbiankę pavaliau, tai negaliu atsidžiaugt, nu kaip nauja visa blizga.
Virtuvės įsisenėję riebalai pasiduoda sunkiau, reik pašveist, muiliuką panaudot. Bet matyt po to rimto karto, ilgai netempiant, periodiškai valant, jau būtų lengviau ir greičiau.
Dulkių šluostė, sausa, rožinė, va čia yra mano meilė. Nu nes tikrai šokio žingsniuku gali susirinkt visas namų dulkes.
Nova yra gobelenui ir kitiems ne vandens paviršiam, tai buvo panaudota stalo kilimėliui, kurio skalbt negalima, kažkokį torto likutį nušveičiau moment. Vyro striukei pūkinei, irgi lengvai išvalyta apykaklė-sutaupiau valyklai
dar kai atšils, planuoju automobilio sėdynes pavalyt.
tai kol kas tikrai negaila išleistų pinigų, nors kaip ir minėjau, pačios vienos tos šluostės nevalo
dar norėčiau grindų sistenos, bet ten jau biškiuką gaila pinigų, norėčiau išbandyt, ar tikrai taip jau be dryžių galima išplaut.
Nu ir klausimas, ar tikrai 10 metų jos gali atlaikyt