Oho, o ji savo tą lempą turi? Prabangybė...
Skolinosi iš kažkur.
Ne, tai aš suprantu viską.
Gi žinau, kad ne šiaip išilginis pjūvis pas mane, o išpjauta nemaža dalis, po to sutraukta.
Ir patirties turiu , nors anas pjūvis buvo gerokai mažesnis.
Ir dar jaučiu, kad ten kažkokios skūros lupasi lyg ir šašo yra.
Bet vistiek nusivyliau reiks dar paprašyt dukros nufotkint, kad iš arčiau normaliai apžiūrėt
o tai ir nedatraukiu turbūt
O tai būtina ten tau žiūrinėtis ir nervintis? Nematai - ir galvos neskauda . Nu nes ta vieta tikrai ne po akim, kad kasdien nervintų. Aišku, randai puošia vyrus, ne moteris, bet mūsų amžiuje - kad tik tokios bėdos... Juokauju
. Žinoma, jeigu yra būdų pasigerinti tą grožį, tai kodėl ne.
Man nemaišo nei vilnonės, nei kumštinės vairuoti, apie tai jau kalbėjom, gal mano vairas kitoks, nes niekada jokio slydimo nepatyrus. Kadangi mano galūnės prie labiau šalančių, tai žiemą pasigailiu, kad mūsų vairas nešildomas ir aš, deja, nesušylu greit kaip Qqutė. Tiksliau, tai nenoriu, kad greit ta mašina ir prikaistų, nes paskui kažkaip jeigu prisikaitinu, tai langai iš vidaus daugiau apšąla, nesuprantu, kodėl mums vis tos pačios bėdos su kiekviena mašina... O ir šiaip džiūsta veidas labai nuo to kaitinimo.
Kol nesunešiojau megztinio dar nenufotkinto, grįžus iš renginio, kol šviesa ir galva plauta paprašiau kad vyriškis bent kaip nufotkintų. tai kažkaip nufotkino, nemoku aš pozuot. ką galiu pasakyt- labai jis mano mylimas, o apvali koketė panašu, kad mano nuolaidiems pečiams visai tinka ir patinka. tai dabar mezgamas megztinis irgi su apvalia kokete, ir kažką dar buvau nusižiūrėjus.
IMG_20230228_144423.jpg 110,72KB
0 Parsiųsta kartų
https://www.ravelry....-dance-sweater#
Nu sorry, ne kažką matosi, bet bent jau bendras vaizdas....
Aš įsijungiu ant maksimumo i langus bet kai jau įšyla tada sumažinu iki neutralaus. Jei langai rasoja įsijungiu kondicionierių. Gyvenime niekas neapšalo. Prieš 5 min iki sustojimo nustatau kad prapūstų vėsiu oru. Prisiklausiau youtube visokių tokių patarimų. Veikia
Restar-nu matosi puikiai! Ir smagu, kad tau patinka. Ir spalva, ir koketka visai gera. Neatrodo toks kailinys, kokį mačiau prie kugelio
Apie mašinų ypatumus. Matyt vistik kaip ir namuose, taip ir auto, vienos kaupia drėgmę labiau, kitos ne taip. Maniškė Škoda nekaupia drėgmės, tai langai iš vidaus nerasoja. Bet iš kitos pusės, toje auto žmonių mažai būna, dažniausia tik 1 vnt. Tai ir sniego/vandens neprisineša. Ir jo, aš nešildau iki didelės šilumos, nes man nepatogu šilumoj vairuot, migdo ir šiaip mažėja dėmesingumas. Tai pradžioj maksimum vėjo į langus, o paskui jau mini pūtimo su komforto temperatūra. Jei rasoja, kondiškė į trasą, bet irgi su karščio/šalčio viduriuku.
Tik vat šaltas vairas yr šaltas vairas. O ir laikant rankas aukščiau-riešai šala
Restar, labai daliai viskas matosi ir tau tinka. Ir raštai, ir fasonas, ir spalva skani.
Labas rytas,
Su pavasariu!! Tikėkimės, turėsime daugiau saulėtų dienų
Restar, labai gražus tavo megztukas Ir kaip gražiai tau tinka
Gal net iki kirbėjimo pasigamint sau tokį
Receptas kamaraitėj, jeigu ką ;). Kad rankovės būtų man norimo pločio, padariau savo išradimų .
Nematysiu nei šiandien, nei ryt šviesios dienos, intensyvu, vakar po 23 val nuo darbų atsitraukiau... Šią savaitę nebemezgu vakarais, sliūkinu į lovą, vakar net butelį pasiėmiau, bet naktį vis tiek pabudau šaltom kojom. Ne sykį pabudau, 6 jau su širdies daužymusi. Negeri ženklai .
Restar, intensyvus darbas be judesio pertraukėlių daro savo, ane?
Labas
Gavau knygas. Tai spėkit, ką veikiu. Reik stabdyt save, kad ilgiau turėčiau tą malonumą. Buvau pasiilgus to jausmo, kai "na, dar vieną puslapį, dar kelis..." dėl to visai verta tuos kelis (ar daugiau ) pinigus išleist. Aišku, mieli geri detektyvai. Kažkaip visokios dramos ir šiaip gyvenimo negandos taip neužkabina. Prieš tai skaityta "1000 laipsnių moteris" buvo gera šiaip, bet to azarto nebuvo.
Aha, tai sulaukėm pavasario bus daugiau saulės, nei 5 val per mėnesį?
Katuk kokių ten gavai?aš irgi kai užsikabliuoju tai per naktis skaitau bet paskutiniu metu nerandu už ko kabliuotis