Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šiandien Vilnius saulę pasisavino? Kaune - debesys.
Aga, mano dienos irgi intensyvios darbe, tik toks juokas paėmė iš Restar bonkos - be detalizavimo, nes aš tai kitą vakare pasiimu. Tą, kur atsidaryt reikia, kai nervai įtempti, kad net zvimbia biggrin.gif
Atsakyti

Niuma aha ir aš pakikenau. Ypač pažįstant Restar :D

Atsakyti

Ne visos detektyvai :D  skaitau tą viršutinę. Apatinės pavadinimas į mano temą. O kitos trys yra iš vyro sąrašo, bet pagal aprašymus man irgi patikt turėtų, nors ir biškį fantastikos

Priedas  received_603428697828422.jpeg   192,01KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

:rolleyes:

Priedas  FB_IMG_1677663915647.jpg   43,06KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas ,

Gražiai atrodo Restar su nauju megztiniu.  Viskas dailiai guli.

Asmeniškai man tai su apvaliomis koketėmis tokia problema - man visas mezginys paskui nugaroje ir priekyje ilgesnis o šonuose trumpesnis gaunasi. Priekį tai krūitnė kompensuoja, o nugara tada tokia  per ilga gaunasi. Matyt per dideli mano gabaritai tokiam mezginiui.

Pamačiusi niumos paveiksliuką aš irgi prisiminiau, kad labai juokiausi pamačiusi:

332462088_639958821268681_27333672278074

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 kovo 2023 - 15:06

Aha, prajuokinot ir jūs mane su mano buteliu - net grįžau paskaityt, ką parašius :). Akurat, tik tikros draugės supras :D, o Niuma su Qqute žino, kad aš draugė, bet ne prie bonkos :D.

Grįžau po gyvų susitikimų, tai realiai pora valandų liko padirbėt, nes 17 val išlekiu pajudėt. Dar iki to reikėtų bent biškį užkąst, gal bulvių puodą prilupt šeimynai (ryte kepsnių primušiau ir priprieskoniavau). O po šito mano juokingo pasportavimo kažkaip grįžtu be plionkės, tai nežinau ar norėsiu/gebėsiu dirbti, nors reikėtų. Ai, atsikėliau sau deadline iš ketvirtadienio į penktadienį, nes ryt irgi tik iki 13 val galėsiu dirbti, paskui renginys, tai kažkaip lengviau kvėpuot pasidarė. Ne laikas dar taip anksti nusialint, nes pavasaris laukia paturbintas ne tik, kaip įprastai, bet ir neįprastai - su rebrandingu, naujos svetainės kūrimu (realiai - dviejų, nes konferencijai bandysim savo jėgom sukurti atskirą svetainę kuo greičiau), naujom veiklom, kurių pernai nebuvo. man faina, nes naujumas mane visada veža, tik reikia rasti būtų atsistatyti savo tiek fizinius, tiek emocinius resursus.

Kolegė pastebėjo, kad netyčia pradėjau gert kavą - gėriau vakar, gėriau šiandien. Nei man didelio poreikio yra, nei ką, bet noriu kažkuo save nudžiugint, vanduo visada rankinuke, arbatos pirktinės kažkaip nenoriu, nes per greit reikės lėkti į WC,  tai prie deserto ir pasirenku kokį capuccino. Įjunkino tai naujoji kolegė, kažkada man tiesiog užsakius, kai aš nežinojau, ką pasirinkt.

Atsakyti

Ai, apie butelį aš irgi pagalvojau apie dviprasmiškumą ir nusišypsojau sau. Bet aišku žinojau apie kokį butelį čia. Pati dažnai taip darau.:)

Atsakyti

Beje, kai man šąla galūnės, tai tikrai pašildo tas butelis. Ne prie kojų, o papilstymas iš vienos taros į kitą :rolleyes:  aišku, geriau veikia didesnio laipsnio mažesnis kiekis.

Buvau lauke, tai nu ką-kvepia pavasariu tikrai.

Atsakyti

Man tai pajudėjimas veikia arba tas butelis, kur prie kojų :). Nes kai užsisėdžiu, sustingstu mirtinai.

Atsakyti

aš pastaruoju metu kažkaip mažiau šalu ir galūnes ir visa

ir net nežinau ar čia džiaugtis ar nelabai  :hmm: nors bangų karščio nėr tai gal dar ne liūdesys :)

šiandien išlindau prasieit (tokį 7 km ratuką nuėjau) tai praktiškai nuo pradžių ėjau be pirštinių, nu šilta, toks pavasaris  :wub: 

kojos tiesa vakar vakare šalo atsigulus bet visai neblogai kojinės sušildo nereik jokių bonkų nei kojūgaly dedamų nei į vidų vartojamų 

Atsakyti

parašiau ir dar užtvirtinau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 kovo 2023 - 16:37

Mano tos 2 poros kojinių, kurias tai vienas, tai kitas maunuosi, po namus tąsomos, nenoriu su jom į lovą, o dar vienos pasislėpė, nerandu. O tos, kur per kugelį rodžiau - nei akelės nepasistūmėjo, galvojau, jos miegojimui tiktų. Tai va, niekas man kojinių miegojimui nenumezga :). Nors butelį aš mėgstu ir šiaip apsikabinti, nes vyriškis arba skaito, arba virtuvę tvarkosi, kai aš einu miegot, o miegamasis pas mus maloniai vėsus miegojimui, bet įlįsti nėra jauku po vėsiais patalais. Kai būnu normaliai įšilus, tai iki lemputės, o kai einu sustirus, tai sunku sušilt ir be šansų užmigt tada.

Atsakyti