Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš geriausiai atšylu tik vonioj. Kitaip net nebandau, nes ir miegas blogas, ir būdrauju, ir reziume, kad ir naktį einu į vonią. 

Apsikirpau (2 vaikai irgi). Dičkis vaikas nusprendė (vakar vakare) šukuoseną keist, dar pasiiaugint. Gerai, kai daug vaikų- vežiausi kitą 😂 Ką tik plaukus nusidažiau (jeeez, kiek žilų smilkiniuose 🤐 bet dar visa galva ne tiek žila, kad į pilką spalvą keisčiausi). 

Nupirkom Viliui tapetus į kambarį (tą galinę sieną, kur betonas buvo per kugelį). Jau kita garso izoliacijos medžiaga uždengta, nuglaistyta. Veiksmas vyksta. Truks naktinių užuolaidų ir lovos. Gal kitą mėnesį.

Megzt nėr laiko. Arba noro. Arba jėgų. Gal antra savaitė. Tai į Katuko pripyniuotą mezginį tik ilgesingai pažiūrėjau aną dieną.

Atsakyti

Mano vaikinas irgi apsikirpo. Bet mudu abudu einam pas tą pačią kirpėją prie namų tai man tik paskambint užtruko o visa kita jau pats savarankiškai

Pasimaišęs jis dabar ant tų savo plaukų, šukuosenas tik darosi  :D​ 

Atsakyti

Nuo spalio- panašiai kas 2-3 savaites su mašinėle trim aukščiais kirpdavau Viliui šonus pati. Nevežiodavau pagal jo norus taip dažnai į kitą miesto galą kirpt. Dabar ūmai nusprendė kažką keist. Net kirpėja nustebo :D 

Atsakyti

Jau :) 

Priedas  received_597900025145702.jpeg   364,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Iš arčiau, tokie ornamentai. Neįkyrūs. Dar tamsiai pilkos užuolaidos turi būti.

Priedas  received_537143201880843.jpeg   488,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, svarbiausia, jog patiktų tau ir nuolatiniam gyventojui :mirksiukas:​  man asmeniškai patinka geometrija

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  :4u:

Pradingele gryzta, pridaviau vakar antra assesmenta, 97% surinkau, tai labai dziaugiuosi, nes biski sunkiai buvo su situ  :D  :D

Dingus nes darbe nuo 9 kai sueina naujokai tai pamirstu ir i tulika nueit jau ziurek namo iseit veluoju  :D  :D

Rankoves vyro megztuko i pabaiga, vakar pradejau jau uzbaigima, liko 5cm  :yahoo:

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  :4u:

Pradingele gryzta, pridaviau vakar antra assesmenta, 97% surinkau, tai labai dziaugiuosi, nes biski sunkiai buvo su situ  :D  :D

Dingus nes darbe nuo 9 kai sueina naujokai tai pamirstu ir i tulika nueit jau ziurek namo iseit veluoju  :D  :D

Rankoves vyro megztuko i pabaiga, vakar pradejau jau uzbaigima, liko 5cm  :yahoo:

Eisiu paskaitinet ka priraset  :wub:​ 

Atsakyti
Katukai, aga, visiems trims patinka. Vakar rinkomės gal iš penkių variantų atmetimo būdų. Buvo keli, kur mums su vyru labiau, bet prieš šitą neivienas nebuvom nusistatė. Vilius į kitokius dar žiūrėjo, bet nusprendėm, kad per tamsūs gali būti, vėl nepatiks, kaip su sienos mėlyna spalva buvo.
Atsakyti

Labas!

Laukiau tavęs :D 

Nes nemėgstu insta kabinėtis, bet berods vakar, ar užvakar storiuose buvai su tokiu pilku megztuku, pynės V raide. Pati mezgei? Pagal kažkokį receptą? Nes aš kažką panašaus pyniavau vienais metais ir matyt neteisingą metodą pasirinkau, niekaip nesigavo išspręsti kaklo problemos. Bet aišku, maniškis ir ne trikampis, norėjau gi golfinio kaklo, tai gavos visas banguotas...taisymo per daug, o ir siūlas nelabai ardomas...

Tai va, pagal kokį receptą mezgei?

Atsakyti

Labas!

Laukiau tavęs :D

Nes nemėgstu insta kabinėtis, bet berods vakar, ar užvakar storiuose buvai su tokiu pilku megztuku, pynės V raide. Pati mezgei? Pagal kažkokį receptą? Nes aš kažką panašaus pyniavau vienais metais ir matyt neteisingą metodą pasirinkau, niekaip nesigavo išspręsti kaklo problemos. Bet aišku, maniškis ir ne trikampis, norėjau gi golfinio kaklo, tai gavos visas banguotas...taisymo per daug, o ir siūlas nelabai ardomas...

Tai va, pagal kokį receptą mezgei?

Aha pati mezgiau, is dvieju mocheros siulu. Megztas pagal popknit aprasyma  :4u: cia mamai mezgiau, bet, kad jau bunu pas ja dabar tai pasigriebiau uzsidet i darba  :D  jauciu megzt reiks ir sau toki  :wub:  :wub: https://www.popknit....sweater-english.

Kaklas tai kiek pamenu buvo surinktos gale akys megzta, tada sulenkta ir sumegzta. Ilgai as prie to kaklo sedejau  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Na, mane labiau domina ne šito megztinio kaklas, nors turbūt ir jis. Aš mezgiau pridedama akis vidury ir sumegzdama šonuose. Nuo apačios. O paskui...rankovių daly, jau tik pridėdama vidury. Dėl to, gavosi prieky aukščiau. Bandžiau ten visaip kaip mažinti tas akis, trumpintų eilių nemažai, bet vsitiek ir priekyje ir nugaroj toks kalnas, t.y. aukščiau nei šonai. Matyt vistik reikėjo atsisakyt to aukšto kaklo.

Vaizdinė neinformatyvi medžiaga

Priedas  received_1557995481059142.jpeg   50,84KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_2821730241431900.jpeg   45,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti