Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

As jei gerai pamenu dadedavau sonuose, o per viduri susimegzdavo lyg trys akys i viena, reiktu paziurinet, nelabai kokia mano atmintis  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dabar paziurejau kaip mezgiau, tai jo viduri buvo central double decrease, o is sonu dedavosi akys, tai gavosi toks trumpas per viduri ir sonai ilgesni 

Pridėta:

Atsakyti

Jo, principas tas pats. Tik vat su tuo kaklu man šūds gavosi. O ardyt, kaip.ir minėjau, išskalbus siūlas susivėlė ir vargo vakarienė ten.

Atsakyti

Labos. Savo pūkį netgi išskalbiau .praėjus tik dienai po baigimo.Man nebūdinga. :rolleyes:

Bus kakluošalas Priedas  received_587346609980597.jpeg   228,47KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kažkam ryt mokykloj Kaziukas 🫣😵‍💫

Raktų pakabukai + apyrankės

Priedas  received_602751061281981.jpeg   100,33KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_208329815201036.jpeg   243,42KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_574227247762581.jpeg   197,8KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

MsuM, koks grožis ♥. Beveik iki norėjimo.... gatavo ypač megztuko :).

Ir kokia tu šaunuolė moksliukė  :4u: .

Aš tai darboholikė :oh: . Vakar ėjau  beveik 2 nakties gult, dabar jau baigiau va, ankstėliau kiek. Ryt miegosiu, kiek norėsiu, tik bėda, kad tokios būsenos daug nebesimiega...

Šią savaitę visai nemezgus, bet jau ryt noriu prisėst ir atsipalaiduot.

Atsakyti

Manęs ryt inventorizacija laukia. Įtariu, po pusdienio lauke ir vėl jokio noro megzt nebus. 

Atsakyti

Perskaičiau vieną iš 5. Aštuonios tobulos žmogžudystės. Nebuvo sunki, nebuvo baisi. Lengvas skaitinys, bet įtraukianti. Daug visokių pavadinimų, ką dar galima būtų paskaityt :D  muzikos nuorodų, keletą įtraukiau į savo grojaraštį :rolleyes: tvirtas 7netas. Na, balą pridėčiau už tai, jog grąžino mane į knygų pasaulį :rolleyes: 

Vakar pamezgiau vis kelias eiles, buvo gan darbinga diena. Atvežė sofą, tai išpakavau, buvo ką veikt vienai, reiks išvežt šiandie atliekas. Tada teko pasitvarkyt, siurbimas, valymas, plovimas... na ir pietukų pasiruošiau sau ir draugui :ax:  kuris šiandie atvažiuos. Dariau žemaičius. Stebėtinai gerai gavos, tai matyt vistik bulvių veislės nuopelnas. 

Ir dar kandidatų sąrašus nagrinėjaus. Neviltis apėmė. Nu nes... net pirmieji iš tų sąrašų nepasistengė nei biografijų normaliai supildyt. Gramatinės klaidos,  viską slepia, nenurodo, krūvos vyrų su žmonom. Programos apie nieką...Ech, gal geriau ir toliau būsiu atsiribojus

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  :4u: 

Kacumota grazus labai krastelis ir siulas  :wub: 

As pastebejau, kad kai dabar savaite ofise atidirbau - atsigulu su galvos skausmu, ir atsikeliu su tuo paciu galvos skausmu  :unsure:  :unsure: nebemoku dirbt su tiek daug zmoniu vienoje vietoje  :D 

Atsinesiau savo mezgini i darba siandien, tikiuosi gal pabaigti rankoves jau  :4u: 

Del skaitymo, as jei skaitau tai per savo senuti kindle, jei turi amazon kindle subscription tai dar ir nemokamu daug knygu gali rasti, o ir iphone appsas yra gali paskaityt bet kur  :D  :rolleyes: 

Atsakyti

Popierinės knygos jausmas nesulyginamas :D ir man patinka matyt pilnas lentynas nugarėlių, tegul ir ne visai naudingų :rolleyes: man net patinka dulkes nuo jų valyt :D​ 

Turim irgi seną kindlą, ir skaityt ten yr ką. Tik tingiu dabar plėstis, kas ir kodėl mano skaitymo malonumą buvo pražudęs

Atsakyti

Katuk, mūsų nagų mergaitė sakė galima balsuoti už jos grupioką Robertą :D Nu ir apskritai eit balsuoti, nes lenkai moka įsisavint tuščius biuletenius :B 

Restar, tavo darbo dienų pabaigos skamba baisiai :B  Na bet, kaip suprantu, nedažnai pasitaiko. 

Eisit į mugę? Aš galvoju gal šiandien po darbo užsukt. Savaitgalį lyg ir blogą orą žada...

Atsakyti

Labas

Aš irgi planuoju šian po darbo mugėn. Gaila kad Astos nebus. Nu bet sutaupysiu vadinasi :)

Dar pernykščių nesumezgiau, taupiau...

Aš popierinių knygų nebeskaitau nes..akinius dėtis tingiu o be akinių nebematau. Skaityklėj tai išsididinus šriftą tai normaliai. Nervina tik kad daug norimų knygų elektroninėm neišleidžia. Bet tai pilna skaityklė o va neskaitau, mezgimas valdo

Atsakyti