Sapnas .
Tai kažką ir apie taisyklą klausiau, kur neši. Sakei, ai, tai juvelyras turėtų žinot, ką su tom vielutėm daryt
Nusipirkau bilietų bent į 3 Kino pavasario filmus. Vieną žiūrėsiu jau matytą, bet su vyru, nes labai patiko. jaučiu, kad ryt pažiūrinėsiu dar, ką noriu pamatyt. Norit tikėkit, norit ne, bet mano aplinka dėl to Kino pavasario svaigdavo, o aš niekada niekur nesu buvusi... tai va, kartais geriems dalykams reikia daug laiko subręsti .
Laba,
Restar, koks filmas?
Aš jau nepamenu, kiek metų perkam abonementą kino pavasariui. Esu mačius ir geriausių gyvenime filmų ir patį iki šiol blogiausią irgi kino pavasary mačiau
Sapnas fainas, ypač, kad juvelyro paslaugų reikėjo Prabangus užsiėmimas
Apie abonementą net nieko nežinau . Labai man patiko "Paskutinis šokis" -graudžiai juokingas, bet taip subtiliai, kiekvieną minutę patyriau malonumą, stebėjau išsižiojusi pagridinį veikėją, bet ir šalutinės linijos tokios prikolnos, pvz, katinai
. Aišku, man dar labai patiko originalo kalbos niuansai. Bet ir šiaip labai patiko, ir jau problematika arti mūsų amžiaus darosi
. Visas tušas nuo blakstienų nusiplovė besijuokiant.
Dar nusipirkau į Aštuoji kalnai ir Begalybė. Pakeliausiu bent kino teatre .
P.S. pasižiūrėjau - tai abonementai tik į Forum cinemas? Ar kažko nerandu?
Mes abonementus su kolegėm pirkdavom
Esu i kelias įdomybes ėjus:) visai ir šiemet noriu, reikia pasižiūrėt, kompanijos paieškot
Nesu buvus Kino pavasary. Kažkaip sunkiai man su visokiais festivaliais.
Prasiėjau mugėj, išleidau 11 eur
Open space ir man nelabai patinka. Mes dabar sėdim 12 vienoj patalpoje. Tenka vis paauklėt kelias koleges, kad bent jau nesimeetintų garsiai iš darbo vietos. O baisiausias ofisas kiek esu kur buvus tai tokioj įmonėj Intersurgical. Ten visas pastatas be pertvarų ir keli šimtai žmonių sėdi vienoj erdvėj Ir net vadovai neturi jokios kamurkės, tipo viskas atvira.
Tai aš ne viena tokia tundra, pasirodo .
As vyna gurksnoju, rankove baigineju, 2 cm liko tai gal pribaigsiu. Ryt dirbu, o sekmadieni eisiu i kavinuke kavos ir nauja mezgini pradet
Labas rytas visoms
Grazaus savaitgalio visoms as siandien dirbu, sese kai darba pabaigs eisim dviese i ta skanu italu restoraneli pavakarieniaut
Man šiandien tingus šeštadienis. Vyras išvažiavęs, tai ramiai sau auksinį protą atsisukę pažiūrėjom, dar debatus Vilniaus kandidatų. Nežinau kodėl, nes balsuoju tai rajone
Tada visiškai ekspromtu prigriebiau pigų skrydį į Norvegiją. Buvo šių metų planuose.
Dabar kepu piemenėlių pyragą. Dar eisiu panakotą sumaišysiu. Mano vaikui uždėjo ant dantų gumytes, skauda, tai gali tik minkštą maistą valgyti.
Tingus šeštadienis su šitiek veiksmo, Liniuka
aš tik tašes susikroviau, paskaičiau, reik paardyt....
Ir stebiu vis pūgą pro langą