Pasiėmiau kojinę megzt. Tą, kur nebaigta viena. Jomajo, kaip petį ėmė skaudėt...
Kažko tingiu blizgio rankoves pradėt. gal kad nežinia, ar siūlo užteks ir ar išvis man patinka. Bado tie blizgučiai.
Aš tai pas tėvus šį savaitgalį, Bet tėvas namus susitvarkęs, tai nelabai ką daug ir nuveikiau. Čia snigo ir pustė visą pavakarį. Mašina jau storokai pasidengus sniegu. Dabar lyg nebesninga tik vėjas stūgauja. Tikuosi, kad nebesnigs ir kelias bus pravalytas, nes palanuoju iš ryto važiuoti namo.
Pas tėvus vėl sugrįžau priie mezginio, kurio jau kelios savaitės nebebuvau paėmus.
Dar Uteno trikotažo išparduotuvėj nusipirkau suknelę su 80% vilnos už 21 eurą, . Matyt iš kokių labai senų kolekcijų užsilikus,
Kerpena, faina, kai pavyksta tokių perliukų rast.
Aš už 19,6 eur šią savaitę nusipirkau megztą ryžą suknelę, bet tik 15 % moheros. Bet jau ir į darbą pranešiojau.
Kašmyras mezgasi labai lėtai, bet po truputį mezgu.
Bjauri sloga- išpūst neįmanoma, o nosis visa išburkus. Purškalai atlaisva tuo momentu, o paskui vėl išsižiojus būnu.
Labas rytas
Vakar dar po darbo nulekiau i zara. Kaip senai buvau, kaip netinka man tie nauji trendai madu.. seip ne taip radau kazkokiu kelniu biski klasikiniu labiau. O tai vis su dzinsais i darba
dar bliuskeliu pora prigriebiau ir marskinius lininius radau. Turesiu ka nesiot i darba, nes jau atpratus buvau, kad kasdiena reik kazka graziau uzsidet
Niuma, man ir tokia buvo. Gerk sinupretą arba cirrus.
Vaikams skysto sinupreto pripirkus. Geriu su vyšnių uogiene, nes koks jis man bjaurus... 😁🤐 Cirrus - priešalerginis, kiek žinau. Bet irgi kelias tabletes turiu. Reikės gal sunaudot.
Vyras apkirptas.
Prabalsuota.
Pietūs pagaminti.
Dar namie vis kokį kampą patvarkau, tiksliau- skalbimus dėlioju.
Gerai, būtų, kad nuo nusipirkimo pradėtų blizgėt, gal net aš tada pirkčiau.
Parvažiavau šiandien pakankamai anksti. Kelias buvo visai geras, vietomis tokios košės panešta.
Dabar jau pabalsavus ir papietavus.
MsuM nepasitenkinimas trendais priminė mano tetos įspūdį. Šeštadienį kalbėjau telefonu ir sakiau, kad kaip tik važiuosiu į Utenos trikotažo parduotuvę. Tai ji sako - užėjau čia kažkada, tai nesupratau, kas ten per rūbai ir ką ten pirkti galima. Nežinau, ką ten ji tuo metu pamatė, bet įsivaizduoju, kad kai kurie modeliai mano tetai iš kaimo gali būt nesuvokiami
Mes dabar eisim balsuot - iki šiol nesu tiksliai apsisprendus už ką...
Pirkau siūlų šiandien jau . Vieni tai pridėjimui prie neseniai pirktų. Nes nenorėsiu tokio plono siūlo megzt, o antrą tokį pridėt - per brangu man. Tai panašios spalvos siūlą pridėsiu, vis bus greičiau. Na, ir galvodama apie garderobą pavasariui, kad nereikėtų tik 100 g siųst, prigriebiau Piuma medvilnės. Reagan užmestukui, kur pernai aprašymą pirkus su akcija.
Man ant vakaro maisto gamyba pramušė. Katuko dar kartą užinfluencinta prikepiau šamo kotletukų, išviriau rytojui kopūstienės, kepu dvidvi skardas bananų duonos, vieną sau, kitą į darbą.
Balsuoti nebuvau, prisipažįstu Nuoširdžiai ryte skaičiau apie kandidatus, nu ir taip blogai
Tai vienintelis variantas buvo sugadinti biuletenį, bet kažkaip nei šis nei tas
Ne pagal procedūrą
Gerai, būtų, kad nuo nusipirkimo pradėtų blizgėt, gal net aš tada pirkčiau.
Parvažiavau šiandien pakankamai anksti. Kelias buvo visai geras, vietomis tokios košės panešta.
Dabar jau pabalsavus ir papietavus.
MsuM nepasitenkinimas trendais priminė mano tetos įspūdį. Šeštadienį kalbėjau telefonu ir sakiau, kad kaip tik važiuosiu į Utenos trikotažo parduotuvę. Tai ji sako - užėjau čia kažkada, tai nesupratau, kas ten per rūbai ir ką ten pirkti galima. Nežinau, ką ten ji tuo metu pamatė, bet įsivaizduoju, kad kai kurie modeliai mano tetai iš kaimo gali būt nesuvokiami
Nu man pvz tos trumpos kaip as vadinu “isaugtines” kelnes platumo kad as du kart i viena leska itilpciau ziauriai netinka… as kaip klaunas atrodau su jom. O ziuriu zaroj visos tokios dabar, tai kazkur kampe nugrustu auksto liemenio radau kur palei koja lygiai eina. Bliuskos ir gi visos tos trumpos kur nu pasilenksi ir nugara visa sviecia
sese maisus prakrauste, sako nu jo cia tavo stiliaus - ty ji tokiu neuzsidetu