Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu dar maxėj buvau :D Nu jo, kai pasakei, tai ne toks ir tingus :) 

Pūgą irgi vis pažiūriu ir galvoju, kad visai neblogas sprendimas buvo vakar Kaziuką aplankyti. 

Ar esate kuri kepus beigelius? Man tie Beigelistų šilti beigeliai su sviestu ir džemu :wub: Vakar irgi buvau užsukus pasimėgaut :wub: Galvoju reikėtų kada pribręsti išsikepti. Tik nežinau ar yra kokių niuansų, lemiančių sėkmę/nesėkmę :hmm:​ 

Atsakyti

Mano vienas vaikas kažką panašaus bandė. Bandelė ir tiek. Niunsų net nenumanau.  Kaziuke kažkodėl pataikau ant neskanių :D 

Atsakyti

Man pats metodas įdomus - pirma virt, o paskui kept. Va tas ir gąsdina  :B​ 

Atsakyti

Nu kaip gi be googlo sekimo :D  būtinai ką nors į temą išmes 

https://www.15min.lt...ai-1632-1110310

Atsakyti

As viena mergina tiktoke seku, kekviena vakara bagelio tesla pasidaro ir ryte kepasi. Tai pradzioj verda ji, po to kepa  :4u:​ 

Atsakyti

Limit tikrai kepusi. 

Aš tai nesuprantu, kodėl baronka, pavadinta beigeliu, tampa kažkuo ypatinga...

Pasitąsėm Kaziuke su vyru, daugiau išleidom nei Liniuka :). Sušalau rankas, kojas, su dvigubom pirštinėm perėjus visą Užupį atšilau tik prie namų... Tik valgomi dalykai ir medinė lentelė (nes viena patogiausia turėta suskilo) ir plačią lenktą mentelę, labai man patinka tokios, nors kitokių pilna namie, vyro dėdė pridaręs.

Vyras pagatavas buvo man šilko skarą augalais dažytą nupirkt už 50 eur iš ukrainiečių. Graži, graži, bet su kuo ją nešiot? Sakiau, kad neturiu kuo apsirengt pavasariui, tai kam man ta skara.

Gera šiltuos namuos ir tik su vienu vaiku, vienas grįš vėlai iš gimtadienio, o 2 tik ryt.  Reikia pratintis būt tik su mažąja :).

Atsakyti

Restar, gal tu gero beigelio neragavus, kad su baronka lygini. Kitokia plutelė, vidus minkštas. 

Atsakyti

Gal. Kai ekskursijoje apie žydų Vilnių buvau, tai gidas visus vaino. Baronkų yra įvairių, bet baronka yra baronka, nesu tokia gurmanė, kad labai jausčiau skirtumą... Kaziuke irgi tik plikytų ieškom, manau, kad kažkas panašaus. Nėr geriau už juodą duoną su lašiniais  :B .

Atsakyti

Aš šiandien irgi a la tinginiauju. Niekur nebuvau ale ir nepamezgiau, namus kuopinėju po biškelį ir pavargau besiilsėdama :D

Atsakyti

Va, kaip tik iškepė kepaliukai duonos ♥,

Atsakyti

Aš šiandien irgi namie. Su pietų pamiegojimais. Cepelinais.. Beatos :D 

Bet va išskalbiau baltas nepermatomas dienines užuolaidas į Viliaus kambarį (atidavė), išlyginau, perkabinom. Gražu prie baltų baldų ir baltų plintusų :) 

Atsakyti

Oj, man išpuolė reikalas į miestą palėkt.

Dukra viena panoro su tėtuku pleptelt

Tai jomajo orelis :blink:  ir kelelis...

kaži kaip ryt ir ar tolėliau nuo Vilniaus taip pat? 

Atsakyti