Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O vau, kokia aš čia influencerė :D  su vienu sekėju :lol:  norėčiau išgirst ir apie įspūdį abiejų dalykų :rolleyes: 

Aš atsikėliau, baigiau pakuot daiktus, patvarkiau dą biškiuką, variau balsuot ir į kelionę. Nu tai tradiciškai-Vilniaus apskritis tik tokia š.. pūgina :D  Kaunas bandė kažką, bet tik šoniuką gavom, o toliau vien saulė ir puikus oras.

Pabūsiu dvi savaitikes čia ir grįšiu vėl.

MsuM, tai tu jauna ir nesupranti mados, o ką jau mums sakyt, subrendusiom moterom :D  dar gal pas jumis gali rast kažko ir prie klasikos, bet modernios, o LT tai išvis-arba prabangybė (nors tas pats nesusipratimas), arba skuduriukai paaugliams

Atsakyti

Kotletai labai skanūs, šeima galvojo, kad mėsa :D​ 

Atsakyti

Net aš šiandien į tą šamo faršą žiūrėjau, ale pirma reikia recepto.

Atsakyti

Restar, kokio recepto kotletams??? Kaip iš kito faršo darai, taip ir iš šito, savo mėgstamu būdu.

Net aš, šimtą metų nedarius iš normalios mėsos, viską ten iš akies dėlioju. Druska, pipirai, kiaušinis, svogūnas, kartais dedu džiuvėsių, kai anyta buvo, dėjau krakmolo (nes ji vėl be gliuteno gyvena), galima ir kokių maltų linų sėmenų (nu kad biškį surištų), kartais majonezo (tikrai nebūtina). Maišai ir kepi. Aš dar truputį patroškinu po to su svogūnu, morka ir grietine, bet irgi nebūtina, jie nebūna sausi.

Rimtai, kaip bele kokius paprastus kotletus :4u:​ 

Atsakyti

Aš turiu traumą nuo nevykusio žuvų kotletų kepimo:), kai viskas trupėjo byrėjo, dėl to man visai neatrodo taip paprasta :).

Nostalgija močiutės vaikystės žuvų kotletams  :wub: , Mano vaikai nėra skanių ragavę :).

Vakar biškį ant persimezgimo ribos buvau. Pirma rankovė prie pabaigos. Biškį pasivijau nežiūrėtus per savaitę serialus iš LRT mediatekos. Labai man patinka "Ist endo seserys".

Sūnaus neprivertėm eit balsuot :B

Svajojau viena namie pabūt  :B​ , nes vyras išėjo darban. Tai ne, kažkam bloga...

Atsakyti

Vakar vis tik pagaliau atskyriau rankoves.

Priedas  E10CCB7B-C087-4EBA-BC64-D1077F3C7A49.jpeg   1,06MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Restar, supratau, ko bijai!

bet balta žuvies mėsa ne tas pats, kas šamo mėsa.  :mirksiukas: ne tik sumalta, bet ir pats savaime, file,jis toks labiau į vištą gal panašus :D  ir konsistencija ir spalva.

su balta žuvim aš irgi biškiuką vargstu :rolleyes:  ypač jei būna šaldyta ir atšildai, ten vos ne vien vanduo :oh:  nuspaudi, o tada tokio sausumo ir birumo gaunas, kad nežinai nė ka  daryt. Reik daug miltų, kad normaliai suliptų. Aš labiau mėgstu pirkti file (žuvies),kad ir šaldytą ir tada malti/smulkinti pati.

Bet tikrai tikrai! Šamo faršiukas net nesuprasi, kad ne mėsytė :mirksiukas: 

Mezgimo fronte nieko naujo: paardžiau, dabar bandau atgal sumegzt tuos makaronus :D 

Antrą knygą perskaičiau: Anyta. Nėra kažkokia giliai kapstanti ar a la psichologinė, nors keliose vietose biškį jausmai užplūdo. Bet patiko siužetas, labai lengvai skaitėsi, beveik visi klausimai atsakyti. Patiko trumpi skyriukai, pasakojimai atskirų veikėjų asmeniu, tik perskaičius supratau, kad vien moterų :D  nors vyrų ten irgi pakako :D remokemnduočiau kokiom nors atostogom tvirtai.

Atsakyti

Kerpena, fainas bus! O koks čia siūlas? Kur pilkas - ten aš labai matau :).

Dar "nepasigyriau", kad vakar susilaužiau akinius  :oh: . Tiksliau, tai net nežinau, kaip nutiko, bet laikiau juos rankoje ir staiga suprantu, kad laikau be vienoskojos, kita nukrito. Tai kokia laimė, kad turiu dvejus, nors jausmas, kad visi man per silpni, bet vis ne žliba :B .

Atsakyti

Akiniai..nešk remontui. Mano firma tai garantiją turi nemažą. Gali būt ir gamyklinis brokas. Mano vyrui gal po metų irgi koja krito, tai pasirodo brokas buvo

Kerpena! Tikrai turėtų būt fainas. Plyz, tegul būna sau :4u:​ 

Atsakyti

Katuk, Liniuka, o kiek perkat to faršo? Gal man pabandyt nuo savęs su vyru, kažin, ar užtektų tos 1 mažos pakuotės? Aš tokiais mizernais kiekiais nemoku nei apsipirkt, nei gamint.  Chebra nepasikuklina ir po 4 kotletus ant karto sušveist, nors liepiu košės, salotų daugiau imt :D. Tada jau labai brangiai man išeitų su tuo šamu. Gal tik porą sykių esu jį valgiusi, tiesiog filė, bet labai maloniai nustebino. Galim save su vyru palepint, kai vieni namie dirbsim. Taip silkute, virta šonine pasimėgaujam :).

Atsakyti

Katuk,  taikau sau, bet žinai, kaip man būna, kartais ir kam kitam išeina :lol:

Siūlai:

1-katia-kashwool-306-siulu-namai.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 kovo 2023 - 09:25

oj mezgiau iš jo kojines, labai fainas, dar vieną kamuolaitį turiu. Lyg nebegamina jau jo

Atsakyti