Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, o mūsų naujokė ne iš šitų mezga/mezgė? :hmm: 

Restar-aš sau su vyru imu du pakiukus. 0.5 kg. Kiek kotletų, sunku nusakyt, nes visi skirtingo dydžio tuos kotletus lipdo. Man gaunas 8 nedideli, pavalgom du kartus, kai vyrs baisiai alkanas, tada jau sunkiau :D  Kaina-taip, nemaža. Bet kasdien ir nedarau.  O ča visai neseniai užėjau kažkuriam Lidle tipo akciją :bigsmile:  buvo po 2.99. Maloniai nustebau ir apsidžiaugiau. Aišku, kad užsišaldžiau..

Atsakyti

Aš vieną kepurę iš jo mezgiau, labai patiko, tai nusipirkau megztiniui po to.

Atsakyti

Nunešiu, nepuolu lėkt iš pačio ryto, dar nepusryčiavau :). Abejoju dėl kokios garantijos, praeitą sykį taisiau, kai Stambule buvau ant jų atsisėdus  :oh: , tai akivaizdu, kad garantijos neprašiau... Dabar gal netyčia to paties pasekmės dar išlindo :). nes taisė tai vien koj, o dabar kita susibaigė.

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: 

Kerpena grazi megztuko pradzia  :bigsmile:​ 

Vyro megztini graziai nufotfkinti jau praradau vilti  :D  :D 

Siandien ryte bajeris - mama i darba veza mane, einam abi iki masinos, ir sako ji man 'o palauk kodel tu su sitom trumpom kelnytm i darba eini'  :oh:  :lol:  :lol:  :lol: 

Sakau mama tai ko tu galvoji as burbuliavau ant tu nauju madu ir trendu, sakau va isaugtiniu kelniu mada uzejo tai ir einu su tokiom  :ax:  :oh:  :lol: 

Kerpena, o mūsų naujokė ne iš šitų mezga/mezgė? :hmm:

As is Katia cashmere mezgu - https://www.katia.co...e-cashmere-yarn

Ziurejau situos ir gi, bet man neatitiko reikiamo storio  :rolleyes: 

Atsakyti

Ai, dar norėjau painfluensinti Kerpeną :rolleyes: 

Apie tas šluostes. Žinok, kažkoks azartas pagauna tas šluostes paėmus. Gal kol paimi, biškį reik save įkalbėt, bet jau kai rankose, tai negali sustot-dar tą, o davai dar šitą, aha, ir šitą, dar aną. Realiai gi daugiau jokių ploviklių, purškiklių, nereikia perplovinėt tos chemijos. Dulkių tai išvis, paėmei ir varai per visur braukdama. Nebent jau tikrai daug tų dulkių, nusiurbt reik, kuo labai abejoju. Su valymo šluoste, tai sušlapinai, vienoj rankoj šluostė, kitoj sausinimo skuduriuks ir eini. Kaip manai, gal jos grąžintų tave į doros, tfu tvarkos kelią :D​ 

Atsakyti

Laba diena, 

katuk, o duše irgi tos šluostės veikia? Ten visokius tarp plytelių nuo vandens prudavusius reikalus?

Daugėja užinfluencintų gretos :D

Vakar ir mes buvom Kaziuko mugės. O jau kaip gražiai snigo  :wub:  bet sušalau labai.. Beveik nieko nepirkom, tik mažą verbą, dėl kurios ir ėjau. Visos kitos kainos tai biškį oho..

Prieš pandemiją pirkom tokius keramikos indelius. Keletą vienetų ėmėm. Buvo gimtadieninė dovana visiems tais metais. Mokėjom po 4-5 Eur priklausomai nuo dydžio. Šiais metais tokių pačių kaina nuo 12 Eur..

kerpena, tavo pradžia man labai graži :wub: 

Dar tie kotletai šamo irgi sudomino. Niekad nebuvau Lidle užmačius. 

Atsakyti

Aš kaip tik žiūrinėjau į žuvį šeštadienį ir užmačiau LIDL šaldytuve pakeliuose greta kitos žuvies. 

Jo, Kaziuke, kainos ir mane stebino, ėjau ir stebėjausi, kiek man visko nereikia, o kažkas kuria, paskui šąla 3 dienas, man tik praeiti reikėjo, o jiems - sėdėti/stovėti, gaila buvo prekiautojų. Nes kažin, kiek iš jų atsipirko šitas savaitgalis, kur prekės ne tokios populiarios. Buvo ir gražių dalykų, užkalbino viena iš buvusių dvynukų auklių, ji buvo tokia laikina pas mus, kai jie susirgdavo, psichologiją studijavo, dabar sakė, kad pakeitė veiklos sritį - tapo keramike. Nu gražūs dubenėliai, bet 40 mokėti net iš draugiškumo negalėjau. Nes man būtų tik toks nice to have (mėgstu visokių mielių bliūdelių turėt), jokios būtinybės, tai ir neketinau pirkt. Auskarų gražių mačiau, bet ai, šiuo metu (jau ne vieni metai :D), man periodas, kai nešioju neišsiimdama savo mini burbuliukus ir tiek. Retai užsinoriu pasipuošt/pasikeist juos.

Šluostėm ir mane gal užinfluencinsit, bet kol kas laikausi. Nes nenoriu tvakytis  :B . Turiu Tuperware pora šluosčių stiklui, tai veidrodį vonioj tenka kasdien perbraukt po jaunimo dantų valymosi. Tai arba vakare, arba ryte brūkštelnu sudrėkinta truputį šluoste arba jiems liepiu.

Juokėtės iš mano lašininio megztuko (to šviesaus su aukštu kaklu). Tai sėdėdama miegamajame prie darbo stalo su juo užgėliau rankas, atšilau tik neseniai, alpakines bepirštes užsimovus. Vakar gyvenamajam kambary besėdėdama su mezginiu ir nestoru megztuku tai kepiau, norėjau net kojines nusimaut, kad bent kiek šilumos per padus nugaruotų, bet... patingėjau susiriest  :lol: , tai ilgaii besėdint susinormalizavo tas karštis.

Atsakyti

Žinok, nebandžiau dar. Turiu momeny visokių tarpų. Kalkių ir rūdžių. Ta pardavėja tai daug atsiliepimų dalijas, kad valo ir išvalo. Jei tipo labai jau purvas, tai reik tą nano muiliuką panaudot. Aš valiau orkaitės dureles, nu tai jo, gan lengvai. Jau visai tų priskretimų ne, reik kažkuo pagremžt. Ai, dar gartraukio groteles valiau, irgi gan lengvai. Bet nepamirštam, kad pas mane nebūna mėsos riebalų :rolleyes: virtuvės fasadus moment, net negalėjau patikėt, kaip nauji atrodė :D virtuvės žaliuzes plisuotas.

Ai prisiminiau, mes gi su vyru keitėm vonioj tarpdurio plintusą. O ten plytelės. Tai su ta Nova šluoste kai pavaliau :blink:  tai toookį skirtumą pamačiau nuo likusio grindų ploto. Va tada vyras ir pasakė, kad gerai, kad nusipirkau :D 

Nu plę, reik gal vistik man tos grindų sistemos irgi :B  pati save įkalbėjau :lol: 

Bet kokiu atveju-tai ne panacėja. Pačios jos nevalo, dirbt reik. Kaip ir ta pardavėja sakė, rezultatą pasieksit ir su įprastom priemonėm ir su šitom šluostėm. Skirtumas tik, kiek prireiks priemonių ir laiko.

Atsakyti

Tai gal darkar galite pasidalinti, kur čia ką pirkti reikia? :D

Ai, dar kaziuke mačiau tikrai tikrai nuostabų puodelį, nu kurio tikrai labai norėjau  :wub:  :ax:  nu bet 30Eur už mažutį puodeliuką, kad ir kokia ten jis stebuklinga technika pagamintas būtų, pagailėjau.. Bet iki šiol akyse stovi  :wub:  Gaila, nepasiėmiau kontaktų. Gal vis tik kada nors būčiau pribrendus.

Auskarų irgi labai gražių mačiau, norėtinų  :wub:​ 

Atsakyti

As nezinau ar minejau, bet mano mama keramika uzsiima, padare man yarn bowl. Aisku reikejo laaabai daug prasyt bet pagaliau padare viena, ikelsiu fotke  :wub:  :4u:​  

Atsakyti

Aš pirkau instagrame, iš namuose_svaru :4u:  bet yra ir daugiau tų platintojų. Netgi ir intenetinis puslapis, kažkas panašaus į nano šluostės :hmm: 

Mano rinkinys Maxi namų: dulkių rožinė, paprasta balta, nova (gobelenams ir pan), sausinimo skuduriuks ir muiliukas. Dovanų gavau veido mini. Virtuvėj patogiau tą paprastą turėt mažesnę, bet šiaip galima ir su viena visus namus prasieit.

Įdomu, kur Liniuka pirko, sakė lyg ir Benedikto turguj mačiusi.

Šamo faršas šiaip yr Žuvies pašto gamybos, tai įtariu ir kituose jo taškuose būtų :4u: 

MsuM, parodyk kada :4u:  aš pernai gavau iš dukrų medinį, nepamenu, kokio ten mandro medžio :D  man patinka, tik kad retokai iš kamuoliukų mezgu, o babinos netelpa :D​ 

Atsakyti

Va, toks pirmas blynas. Kol pas mama esu reiktu pazyst kad dar padarytu  :D

Pridėta:

Atsakyti