Aš kaip tik žiūrinėjau į žuvį šeštadienį ir užmačiau LIDL šaldytuve pakeliuose greta kitos žuvies.
Jo, Kaziuke, kainos ir mane stebino, ėjau ir stebėjausi, kiek man visko nereikia, o kažkas kuria, paskui šąla 3 dienas, man tik praeiti reikėjo, o jiems - sėdėti/stovėti, gaila buvo prekiautojų. Nes kažin, kiek iš jų atsipirko šitas savaitgalis, kur prekės ne tokios populiarios. Buvo ir gražių dalykų, užkalbino viena iš buvusių dvynukų auklių, ji buvo tokia laikina pas mus, kai jie susirgdavo, psichologiją studijavo, dabar sakė, kad pakeitė veiklos sritį - tapo keramike. Nu gražūs dubenėliai, bet 40 mokėti net iš draugiškumo negalėjau. Nes man būtų tik toks nice to have (mėgstu visokių mielių bliūdelių turėt), jokios būtinybės, tai ir neketinau pirkt. Auskarų gražių mačiau, bet ai, šiuo metu (jau ne vieni metai
), man periodas, kai nešioju neišsiimdama savo mini burbuliukus ir tiek. Retai užsinoriu pasipuošt/pasikeist juos.
Šluostėm ir mane gal užinfluencinsit, bet kol kas laikausi. Nes nenoriu tvakytis
. Turiu Tuperware pora šluosčių stiklui, tai veidrodį vonioj tenka kasdien perbraukt po jaunimo dantų valymosi. Tai arba vakare, arba ryte brūkštelnu sudrėkinta truputį šluoste arba jiems liepiu.
Juokėtės iš mano lašininio megztuko (to šviesaus su aukštu kaklu). Tai sėdėdama miegamajame prie darbo stalo su juo užgėliau rankas, atšilau tik neseniai, alpakines bepirštes užsimovus. Vakar gyvenamajam kambary besėdėdama su mezginiu ir nestoru megztuku tai kepiau, norėjau net kojines nusimaut, kad bent kiek šilumos per padus nugaruotų, bet... patingėjau susiriest
, tai ilgaii besėdint susinormalizavo tas karštis.