Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Koks fainas!! :wub:  :wub: 

Būčiau šalia, tai jau užsisakyčiau vien dėl turėjimo :D

Atsakyti

Labai :wub:​ 

Atsakyti

Tai va sakiau mama tu daryk, o as i savo Etsy kelsiu  ir reklamuosiu  :rolleyes:  :D 

Labai noriu dar viena kad issuktu ir prilipdysiu kokiu gelyciu ant virsaus ar dar ko  :D tada nuspalvinsiu, noriu kazko pastelinio dar. Tik va laaaabai sunku issiprasyt kad padarytu, vis tai puodelius tai seip visokias vazas su bliudais lipdo  :rolleyes:  :wub: 

Atsakyti
Atsiprašau , ne čia pataikiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 06 kovo 2023 - 14:39

Man kažkodėl nerodo MsuM dubenėlio :hmm: 

Man mugėj tai beviltiškiausiai popieriaus karpiniai atrodė. Šitoks grožis, šitiek darbo, bet kaži ar kas labai perka :hmm: 

Šluostes pirkau pas tą pačią kaip ir Katuks. Padarė nuolaidą. 

Atsakyti

As sito forumo nesuprantu su tuo kaip kam rodo ir nuo ko priklauso ar mato ar nemato  :rolleyes:  :ax: as su nauja versija tai matau nuotrauka savo  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,
Pasijuokiau iš restar - mano vaikai skanių žuvies kotletų nevalgę... Gal pas tave kaip pas mane- aš pati visai nekepu, o Emilis pastoviai prašo, nes daržely labai skanius valgydavo ir mokykloj berods gauna.
Kerpena, labai labai daili pradžia. Megzk sau ir niekam nebeatiduok.
Liniuka, per kompą nerodo, per telefoną- rodo. Kompas iš viso rodo vieną nuotrauką dažniausiai, net tada, kai daug pridėtų būna.
Atsakyti

Prilieciau nuleisti uzuolaida ofise, kaip krito visas tas roletas su visu gipsu -  gerai, kad per galva negavau  :blink:  :blink:​   :D 

Atsakyti

Butaforinis ofisas :D​ 

Atsakyti

Man nei telefone nei kompe nerodo 

Atsakyti

Grįžau pažiūrėt, ir man jau neberodo :D 

Bet kažkaip net ir cituojant jokio paveikslėlio nėr :hmm:​ 

Atsakyti

Nematau jokio grožio :(.

Dariau piemenų pyragą ir prieš baigiant gamintis, užsidariau meet'e, paaiškinus, kada išjungt ir valgyt. Tai neseniai išlindau, per tą laiką spėjo visi vaikai grįžt ir... gerai, kad bent kiek paliko ir man  :B . Nu tiesiog proglotai  :B .

Atsakyti