Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha ir man neberodo - keliu vel 

Pridėta:

Atsakyti

Nu man pvz tos trumpos kaip as vadinu “isaugtines” kelnes platumo kad as du kart i viena leska itilpciau ziauriai netinka… as kaip klaunas atrodau su jom. O ziuriu zaroj visos tokios dabar, tai kazkur kampe nugrustu auksto liemenio radau kur palei koja lygiai eina.

Aš tai viliuosi, gal pernelyg naiviai :mastau:, kad jau po truputį į pabaigą ta "išaugtinių" mada. Vakar nusipirkau iš H&M "boot cut" džinsus – kažkaip anksčiau išvis tokių nebuvau pastebėjusi (ar gal nesugalvojau pasimatuoti), o dabar taip nemažai jų užvežta (saikingai platėjantys, normaliai paaukštintu liemeniu). Jaučiuosi savam kailyje ir net dukra nesupeikė, kad atgyveną išsirinkau. :D

Atsakyti

Ne, plyz, neišmeskit iš asortimento išaugtinių kelnių :D man reik demonstruot kojos siauriausią vietą, kad atrodyčiau lieknesnė :lol: 

O šiaip, tai nu bent jau džinsų, klasikinio modelio visada kažkur galima rast. Ne greitosios mados pardėse

Atsakyti

Man tai tos išaugtinės, kaip tik gero ilgio, t.y normalaus, tai visai patinka tas mados aspektas

Atsakyti

Aha man kaip nepasižyminčiai kojom augančiom iš ausų tai irgi tas patrumpintas ilgis kaip tik. Net nervuoja nes aš visai norėčiau tokių kaip išaugtinių

Atsakyti

Laba.

Po ilgos dienos ir daug pries tai stresų, jau grižtu į gyvenimą. Sulauksiu algelės ir bus pliusas padarytas.

Daug skaičiau, bet jau nebeaktualios temos. Tai nerašysiu.

Šamo faršą žiūrinėjau. Visai įdomu pabandyt būtų. Lidlinį tą ir mačiau. Net kažkada kažkokią reklamą mačiau. Vaikai nevalgo žuvies? Pabandykit šamo kotletukus. Neatskirs nuo vištienos. Ten reklamavo gatavą šaldytą produkciją. 

Formuoja nuomonę Katinėlis apie šluostes🫢 sulauksiu algelės už antraeiles reiks surizikuot. gal. Fb turgelyje kainų įvairių. Reik kaimynkos užklaust, bet pas ją bus brangiau.. iš ko biznį padarysi🤣🤣🤣 iš kaimyno🤣🤣🤣🤣

Atsakyti

Kerpenos mezginys fainas.

O puodelis MsuM fantastiškas.

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u: Sunki naktis sita kazkaip, varciausi varciausi, kas keleta valancu atsikelinejau. Lyg netoli pilnaties jau  :unsure:  :D

Valgyt siandien ryte nenoriu, mama padare sumustini i darba. Skanu toki su traskia sonine  :rolleyes:  :D

Atsinesiau i darba mezgini, per pietus pasedesiu pamedituosiu su mezginiu  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Patrumpintos kelnės man gražu, kai specialiai, o ne netyčia per trumpos. Man tokios beveik visos būtų :).

Indas - meniškas labai!

Pasiėmiau siūlus ir biškį jau keikiuosi  :B . To paties metražo medvilnė ir vilna - absoliučiai skirtingi dalykai  :B . Nervina, kai išsirenku norimą modelį, internetu siūlus, o paaiškėja, kad tiems siūlams gal kito modelio reik :oh: . Tai ir siūlus sumegzti reikia, naują modelį suradus, bet to ano modelio vis tiek norisi, vėl pirk siūlus  :oh: .

Jau mano sveikas protas irgi sako, kad kažką reikia parduot, atiduot, kad ant sąžinės negulėtų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 kovo 2023 - 10:52

O taip Restar, būtent dėl medvilnės/vilnos ypatumų mezgu antrą dublį vyrui :D 

Kalbi apie siūlų pardavimą? Parodyk, kas ten dabar netinka, ar geras daiktas? :D​ 

Atsakyti

Gudrutė :). Tie, kuriuos dabar gavau, tai iš principo man tinka, gal ne tam, kam galvojau. Na, ir mėginukai tik džiūsta, bus matyt. Gal ir per anksti verkiu dar :). Jau dabar aišku, kad, pvz. mano blizgiui nieko nepritrūks, gerai, kad supanikavus, nenusipirkau dar :). Vakar baigiau rankovę. Vienas modelis, kuris atrodė toks gražus... gal išvis nebepatinka. Sunku man su savim, kai pati nežinau, ko noriu :).

Pavyzdys: labai noriu megzti iš juodų siūlų, ypač dienom, kai saulutė, nes labai minkštas malonus siūlas, modelis jam nužiūrėtas. Bet tai kur aš tą juodą nešiosiu, ypač dabar? Visai nenoriu juodos :D. O dukrom biškį gaila to siūlo. Nu ar ne durnė  :B . O pirkau, nes - buvo akcija gera, įdomi sudėtis. Vis pačiupinėju mėginuką, bet taip vat ir stovi. Tamsią žiemą tai negaliu juodos megzt.

Atsikratyt, matyt, norėčiau Dundagos, kurios perdaug užsiveisus, Angora 2, dar kokių nors babininių. Bet tai reikia iš visų kampelių ištempt, apžiūrėt, pafotkint...

Ai, o pirkau šitų 100 g prie merin-kašmyr-jako iš 9 gijų. Tai atspalvis biškį tamsesnis, gerai pasotrinis, bet visai skuduro spalvo, reikia galvoti, kaip pagyvinti, gal keisti modelį...

Ir pirkau šitą medvilnę Reagan užmestukui: https://www.manosiul...-medvilne-pilka. Tai labai maloni ta medvilnė, bet daug (sąlyginai, aišku :D) megzti tektų lygiu raštu tankiai mažais virbalais... ir apskritai galvojau, kad bus pilkensė, kaip ekrane, o ji visai visai šviesi. Gali nederėt prie to, ant ko užsimest norėsiu :D.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 kovo 2023 - 12:34

Dundagos ir aš dar turiu... sakiau pensijoj kojines megsiu :D  jei nesutrūnys

o kai buvau namie, pakėliau guolį, tai radau dar visokių ardytų :oh:  šiaip neblogi siūlai, bet tai ką iš jų.... pamenat, kažkada tokia Lanamama buvo :hmm:  ar kažkas panašaus. Ten visai gerų buvo, dukroms mezgiau, nešiojo, tada išmylėjo, išardžiau, nes siūlui tai nieko nenutiko. Laukia matyt jie juodos dienos :D 

Reiktų vėl kada skaičiukais konkrečiais susivest siūlų balansą :rolleyes:  mažu trumpam pristabdytų nuo naujų :D 

Nes kol kas mano suvalkietiškas kraujas neleidžia nieko niekam atiduot ar kitaip perleist :D nebent labai kažkam kažko prireiktų, o aš kaip tik turėčiau :rolleyes:​ 

Atsakyti