Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Beje, šiuo momentu Mano siūlų psl neatidaro jokiais kanalais :D​ 

Atsakyti

katukai gal pas tave apsaugos kokios, nes man tai atidaro :D

Atsakyti

Matyt silpnumo akimirką užsidėjau :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos.

Laukiu pilnaties pabaigos. Mokyklose nesąmonės. Darbe nesąmonės. Namie.. pusiau nesąmonės.

Žodž, planavau tris dienas nuotoliniu dirbt (sloga nesibaigia), bet ryt vis tiek bent pusdieniui į darbą reikia.

Atsakyti

Jo, mokykloj nesąmonės :B Pasirodo į 11 klasę vėl reikia iš naujo stot :blink: O mes iš miesto "išsikraustę" :B 

O dar ta nauja dalykų pasirinkimo sistema :blink: Vaikas už galvos susiėmus, ir to nori, ir ano, o valandų skaičius ribotas. Ir galvoju kokie dalbajobai kuria programas, kur tikyba yra privalomas dalykas, o istorija pasirenkamas :B Kam ta istorija, geriau pasakėlių pasimokykim :B​ Esu pikta. 

Atsakyti

Liniuka, balą duoda už gyvenamą vietą, o už tą pačią mokyklą-ne? Ir šiaip keista, kam ta registracija, kai mokslas jau nebeprivalomas, o gyvenama vieta negali pasiūlyt to pačio lygio įstaigos.

Dalykų pasirinkimą pamenu... šūds visiškas.  Ir licėjuj buvo biškį reikalų, kai jau apsisprendė, teko kai ką pasimokyt iš naujo, kad kreditus susirinkt.

Gal per tikybą šiek tiek istorijos irgi yra :hihihi: 

Pilnaties reikaliukų ypatingai nejaučiu. Tik vyrs biškį keistas ir telefoniniai sukčiai suaktyvėję. Ir savim biškiuką nusivylus, depresuota ir į veidrodį žiūrėt nenoriu  :B 

Atsakyti

Pilnatis labai graži vakar buvo.

Priedas  FA329BC5-2D4B-421A-865E-6EB6CA875B04.jpeg   122,72KB   0 Parsiųsta kartų

Kiitokio poveikio lyg nepajaučiau

katuko influencinta   šįvakar žiūrinėjau tas steebuklingas šluostes. Aišku atrodo, kad visko ten man reikia. Gerai, kad neradau dar kaip pirkti…☺️

Nes nuo nusipirkimo, kaip žinia, nepasidarys švaru, o pinigai dideli. Dar galėtų ir kur nors stebuklingo ryžto tvarkytis parduoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 kovo 2023 - 21:59

N, turbūt ne visose tie stojimai nauji. Tikiuosi. Bent jau VJG negirdėjau, kad būtų, ČMM lyg irgi ne. Teko man nervų dėl stojimų į 5tą ir 9tą klases, vos gyva likau...

Mačiau vakar, kad pilnatis, bet negalvojau apie ją. Būna šiokių tokių nesąmonyčių visada, dabar nieko ypatingo.
Akinių remontas -15, dukros batų -12, mano - 15. Bet vis pigiau nei nauji, juolab, kad nesinori švaistyt visai gerų daiktų. Neapsimokėjo dukrai naujų pirkt, kai rudenį jau bus išaugti. Dabar sesės nemėgstamus biškį per didelius nešioja. Buvo išsigelbėjimas, kai ryte reikia eit į autobusą, o užtrauktukas išplyšo. Panika mane apėmė, ką daryt, kol tų neužmačiau.

Atsakyti

Pilnatis pilnatim, bet griaustinis ir pūga vienu metu.... Jau galvojau stogą plešia. Ir vėl naktis pusiau be miego😵‍💫 

Baigės rinkimai, baigės darbai. Ta proga knygos.lt viečia užsukt🤣🤣🤣 lyg ne bibliotekoje dirbčiau🫣🤣

Tokį lašininį megztinį🥰❤️ paliko kaimynka. Reik skaičiuot akis ir bandyt megzt tokį. Pats tas kai šilumos minimaliai darbe

Atsakyti

Ponia su sluoste ieškot? Kas mane biesina, kad daugelis nenurodo kainų🫥 turi knist ieškot rašyt...

Atsakyti

Namuose_svaru. Yr postas su kainom. Gali užklaust, pasitart, faina ji tokia visai

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

as instagrame seku ekologiski.namai vis tas sluostes rodo, nesudomina mane tos sluostes, teta turi, ai man cif kremukas ir kempinele geriausiai  :D 

vakar uzmaciau tokia idomia megztinio ideja pas calvin klein. Darbe parodysiu linka  :4u: 

Atsakyti