Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba,

Aš scrub daddy ir scrub mommy nusipirkus. Irgi gerai šveičia. Plius verdančiu vandeniu indaplovių tabletę užpilu ir tuo vandeniu pašveičiu virtuvėj. Labai gerai atšveičia. 

Atsakyti

Sveikos, tvarkotės :)

Man ir be šluosčių gerai tvarkosi jei noriu o jei nenoriu nepadės anos visai, nu kaip Kerpenai

Aš siūlus žioplinėju...gi atseit proga,nu bet ommm nereikia nieko. Nors krepšelius poroj parduotuvių susikroviau :)

Atsakyti

Ta, apie kurią Katukas rašė - kainas parašius instagrame.

Miegojau labai puikiai - vėl su dvejome kojinėm biškį atvėsau sėdėdama prie rankovės ir serialo, tai tas nusimoviau, o apsimoviau naujas, miegojimui. Gėris ♥. Ir maniškės tikrai nenusimauna.

Atsakyti

Sveikos, mums šitie valikliai pasiteisinę. Vyras kažkada užrodė. Ir rūbams dėmių išėmiklis, tas, kur marškinių apykaklė pavaizduota:

Priedas  received_790924528280054.jpeg   135,44KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Na, pasikartosiu dar kartą :D  man patinka, kad nereik naudot chemijos, nes ir kvapai erzina jau, ir tas nenuplaunamumo jausmas, ir paviršiai nesigadina. Taip taip, gerai pašveitus su abrazyvais lieka mikrotarpai, ten daug greičiau kaupias visi nešvarumai. Bet pvz klozeto viduj vistiek panaudoju dar kokį gelį :rolleyes:  na ir dar vienas momentas, kad tikrai mažiau fizinių pastangų tenka įdėt, bent jau kiek valiau ką, tai pasirodė, kad greičiau. 

Gerai, reikia baigt tą reklamą :lol: 

Mano buto bendragyventojas atsikėlė šiandien su temperatūra.  :unsure: jokių kitų simptomų, gal kažkiek gerklę graužia (nors galvojo, kad rėmuo) ir galva sunki. Nu labai keista, jau atpratus nuo ligų ir slaugymo :D net nežinau, ko ieškot, kaip gydyt ir kaip pačiai saugotis...

Atsakyti

Nu tai priklausomai nuo temperatūros arba mušt ją arba ne. Ką ten daugiau prigydysi. Galima paaidaryt testą tą dvigubą galima ir nesidaryt :)

Atsakyti

Testų turiu tik covidinių. Reiktų eit vaistinėn gripinių. Laukas biškį nemaloniai atrodo :D 

Bet iš kitos pusės, nu ką tas testas, visitiek gydymas toks pats, ir niekur aš nepabėgsiu iš to buto :D 

Kažkaip tik neramu, kad nebūt kokia visia kita nesąmonė. Ir retai serga tas mano vyrs. Faktas, kad nebus čia vienos dienos reikalas, gydytojais šitoj šaly sunku pasikliaut, tai teks kažkaip suktis. 

Atsakyti

Man ir cif ne visada reikia. Nekalketas vanduo, bet dulkių😵‍💫 ir vaikai sugeba suvaryt auto sedynes. Kaip? Nežinau. Bet amžinai murzinos. Sofa odinė. Su visais feiry nevalysi. Kiek bandau su kempinėlem baisu spalvą nuplaut, nes dažyta. Tai tas šluostes stebiu jau senokai. Bet vis norėjos išgirst realių atsiliepimų, ne reklaminių. Langams man geros austriškos trend activ. 

Kokia pūga😱🫣 nuneš į darbą greit.

Vakar stirnos terasoj, šią nakt barsukas. Kas ryt ateis🫢🤣

Atsakyti

Sveikos :)

Jau kelias šiandien.........nepamenu,kada dar taip teko važiuot...

Jei būtų dar ir tamsu buvę,būčiau sustojus ir verkusi iš bejėgystės..

Bet ir sustoti nėra kur,o priekyje matomumas max 10 metrų,-sustosi,kals kas užpakalin..

Nepamenu kovo 8 tokiose pusnyse...

Nemezgu,skaitau...

Atsakyti

Vln tai saulytė šviečia, jokių kataklizmų :) Ryte tik mašiną nusišluot reikėjo.

Katuk, nekurk kas bus jeigu bus. Gal kaip nors išgyvens kūdikėlis :D 

Restar, aš lyg ir supratau, kad visiems dešimtokams reikės stoti į sekančią klasę. Bet formaliai, tik prašymą sistemoje pateikti, jei jau mokosi toje pačioje mokykloje. 

Atsakyti

Katuk tai tas testas dėl šventos ramybės kad va tikrai virusas kqžkuris. Bet aišku gali gi būt ir ne iš šitų serijos, lyg maža tų virusų

Mano vaikis apsisnargliavęs bet į mokyklą dar ein. Reikia sinupreto nupirkt jaučiu, gerai jam suveikia tas kur tabletėm

Vilniuj jo saulytė bet važiuot nebuvo smagu, slidoka ir kamščiai didesni neo kitom dienom

Atsakyti

Mano krašte dangus su žeme maišosi...

Aš tai labiau dėl savęs pergyvenu :D  nes nenoriu sirgti, o ir šokinėt apie ligonį ne pats didžiauisias malonumas

Atsakyti