Kokie faini prisiminimai ♥. Man jau baigia išblėsti, seniai kas nors manim nesirūpino sergančia. Didžiausias pasirūpinimas dabar būna, kai man nereikia kitais rūpintis, kai vyras valgyt gamina ir pan. Esu labai dėkinga. Vaikystėje man sirgimas su pirktiniais avižiniais sausainiais asocijuodavosi ♥. Gaudavau jų į lovą, mėgau.
Mano vaikai nelabai lepinami tuo klausimu. Kažkada turėjau įtarimą, ar tik nesiima gudrauti, kad tik neitų į darželį/mokyklą, tai padariau, kad sirgti nebūtų labai malonu, o būtų pareiga gydytis. T.y. sergi - OK, vienu metu būdavo draudžiama telikas, telefonas, galima gulėti lovoje ir/arba skaityti knygas, privaloma gerti daug arbatų, kelis kartus per dieną skalauti gerklę, priklausomai nuo simptomų - inhaliuotis, kaitinti kojas, pakęsti įvairius kompresus ir pan. kad nebūtų noro šiaip pasimuliuoti
. Dabar, aišku, laisviau, bet gerklės skalavimas ir inhaliacijos (kai reikia) privaloma
. Bet painkščia kokia dičkė, kad bloga ryte, silpna, na, ir leidžiu kartais neit tiesiog, kad paglėtų, pailsėtų ir pan. Turint omeny, koks jos krūvis mokykloje, nieko keisto.
Net vyrui garsiai paskaičiau (kaip tik kartu pietavom silkutę su bulvių koše) Limit parašymą
. Tokia graži istorija, ir ne apie valgį. Tai ta knyga ir lėmė tavo profesijos pasirinkimą? Ar tėvai buvo bent kiek su architektūra susiję? Ir svajonės išsipildymas su Tadžmahalu po tiek metų
.
Beje, albumus ir aš labai mėgau vartyti, bet namie jų gal nelabai turėjom, užtat mamos bibliotekoje - daug. Tai kol nėjau į mokyklą, ar jau mokykloje per atostogas ar po pamokų, būdavau pas mamą bibliotekoje, kuri buvo 3-ijų kambarių bute, ir labiausiai mėgdavau užsidaryti nuošaliausiam kambary, kur buvo visi tie albumai. Kažkodėl konkrečiai galiu dabar atsiminti vienintelį - Krasausko grafikos albumą. Vartydavau ir vartydavau
.