Tai vyras būtent taip deda, kaip Niumos mama, o pas mus buvo kita technologija, užtat ir siaubinga - į duonos gabaliuką įsmeigdavo perlaužtą degtuką, dėdavo ant kūno, degtuką uždegdavo, tada dėdavo taurę. Man baisu būdavo, kad apvirs ta duona su degančiu degtuku ir mane nudegins... Mes pirkom gal kokiam kalvarijų turguje savo šeimos nuosavas taures, guli dabar rūsy antikvaras .
Kraujinių vėdarų nesu ragavus ir nenorėčiau . Mūsų kraštuose jų nedarydavo.
Per vebinarą baigiau megztinį. Tiksliau - rankovę, dar liko galus sukaišiot. Ir - tragedija, neturiu JOKIO mezginio! Galvojau, kad ilgiau truksiu, spėsiu sumedituot, ką čia pirmą čiupt, o vat nespėjau nei sugalvot, nei pradėt, reiks mest burtus .
vakar pirkau bepirščių aprašymą, nes akcija, nors kai pamačiau 1 lapą aprašymo - supratau, kad nebuvo verta... ir dar esu pirkusi kojinių schemą su bitėm, reikia sumedituot siūlus, bus kaimynei dovana, iki kovo galo reikia numegzt. Dar sau pirštinių reikia vietoj praskylėtų, panom bepirštes nunarpliot. Bet kol nepradedu, labai neįkvepia manęs ta smulkmė. Įkvepia, kai baigiu greit .